Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Параметри на цифрови канали M-SAT Cable

Започната от JovaniJo, Ноември 25, 2009, 07:26:27 PM

« назад - напред »

civica

Точен модел на ТВ !

Ако си с договор за цифрова ТВ ти се полага 1 брой приемник безплатно ! Модула не е нужно да го купуваш от тях / 65 лв , има и по-евтини / , картата е 25 лв и тя се води декодер и се дава без пари срещу договор , иначе се плаща - 25 лв !
Но не може да имаш и декодер и карта безплатно - само едното , ти избираш кое според ТВ-то , което имаш !
Иначе имат и HD декодер , но само го продават !

За повече подробности се обърни към тях , че може и нещо по-ново да са измислили !
" Не се ядосвай , правя каквото мога ! "

мултиплекс

извинявам се че не съм дал точния модел но не знам къде съм прибрал документите му зада ти кажа моделът му по късно като съм на друото пц ще се опитам да проверя и ще го напиша

съответно да задам допълнителен въпрос за един който вече не знам как се води дали е само HD TV monitor или е и телевизор тъй като има 3 тунера аналогов ефирен ефирен цифров и цифров кабелен тунер мпег4 е в това съм сигурен гледам ефирната тестова цифрова тв с него

на него пише syncmasterp2270HD и после HDTV monitor но аз го броя и за монитор на компютъра и за телевизор и марката е самсунг 22 инча и от лявата страна има място за слот за карта и модул предполагам

с него гледах всички некодирани програми по мсат кабле на цифровата тв плюс HD каналите  но почнаха поетапно да ги кодират и се чуда и с тоя тв дали ще стане не че имам желание да се върна пак на мсат кабларка но ми е любопитно възмножностите на тв техниката която имам

civica

Води се монитор с тунер ! Ако тунерите са DVB-T/C MPEG4 - нямаш грижи ! Модул с карта и си готов !

d.ivanov

Цитат на: мултиплекс;1142192270HD и после HDTV monitor

Да с него може да гледаш МСАТ с модул и карта. :) И един съвет, не купувай модулите на МСАТ, търси си някъде марка "SMIT", но да не е от техните, примерно в Технополис, Техномаркет... там продават. ;;650

civica

Техните са SMIT / поне такъв видях / ! В ТЕХНО - магазините ги продават по-скъпо ! Мога да дам телефон на продавач , който ги дава на по-добра цена с гаранция , ако са му останали !
Аз ползвам такъв , " SMIT " и работи перфектно и си идва фабрично запечатан !

d.ivanov

Цитат на: civica;114223Техните са SMIT / поне такъв видях / ! В ТЕХНО - магазините ги продават по-скъпо ! Мога да дам телефон на продавач , който ги дава на по-добра цена с гаранция , ако са му останали !
Аз ползвам такъв , " SMIT " и работи перфектно и си идва фабрично запечатан !

Смит са, но не знам от къде и как имат някаква кофти партида която понякога прави доста проблеми с някои телевизори, аз също ползвам SMIT ;;650

Tiesto

Смит са китайски модули ! Оригиналните и качествени са Технисат и са немски !

В модула се поставя Conax картата на MSAT и след това се поставя в Common Interface устройството на телевизора !

Conax картата обикновенно декодира каналите на кабелния оператор, ако е активирана затова с актуален абонамент от оператора !

civica

И като са китайски да не са кофти , продават се из цял свят и дори си имат гаранция !

Но по темата - нещо бройката на HD каналите на Мсат-а хич я няма ? Докога така ?

valbg

55\'\' JS9000 | 28.2E, 13E, 39E | Sky Q | ET5000 | ZHD

civica

Ами в района няма , трябва да отидат по на изток ! ;;620

d.ivanov

Хора някой да е звънял в МСАТ, ина ли някакво раздвижване, че губя търпение... :s104  егати и нелегалните канали..... да си ги поддържат поне.  :lol15:

Златанов

Някой може ли да ми каже честотата на NIT таблицата, ако имат такава?

civica

!??

civica

Цитат на: didomh;114370Хора някой да е звънял в МСАТ, ина ли някакво раздвижване, че губя търпение... :s104 егати и нелегалните канали..... да си ги поддържат поне. :lol15:

И защо да го правят ?
Но щом ги имаше досега - дано да ги има и за в бъдеще , че иначе ги сменям с Близу ! ;;573

pgi

Тиесто, за мое учудване един модул SMIT работеше доста по-добре от "чушката" на едно LCD Sony 32". "По-добре" означава, че чушката отаряше каналите след 10-15 секунди, вероятно е калпав софтуер на телевизора.
Параболи: 90см, 180 см; Офсети: 2хTriax 110, 60см, 90см; Vu+Solo2; Octagon SF8008, DM500S; Golden Media Uni-Box 9060 CRCI HD PVR; DiSEQ 8/1

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания