Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Параметри на цифрови канали M-SAT Cable

Започната от JovaniJo, Ноември 25, 2009, 07:26:27 PM

« назад - напред »

d.ivanov

Някой има ли проблем с Deluxe Lounge HD, Classica HD, изписва ми че сигнала е кодиран?

heracle

Цитат на: didomh;110905Варненци нямаме нищо против мъжагите, аз освен плюсове за града, не виждам с нещо да са ни навредили, даже и нова крайбрежна алея с овеселителен парк се гласят да правят, на мястото на стария кораборемонтен завод :)

Невиждам на какво се радваш. Това което се разбира е ,че държавата е безсилна пред мафията.

д.е.м.т

Цитат на: heracle;111980Невиждам на какво се радваш. Това което се разбира е ,че държавата е безсилна пред мафията.

Ами бати Гриша,си харесал кн и си ггго купил за 200 000 евро.
Beat me, hate me
You can never break me

жоро75

Цитат на: didomh;111976Някой има ли проблем с Deluxe Lounge HD, Classica HD, изписва ми че сигнала е кодиран?

И при мен излиза че е кодиран

d.ivanov

Оправиха ги, явно техниците са били в почивка събота и неделя :P

Tiesto

Цитат на: didomh;110783Не съм имал проблем, но при моделите на САМСУНГ има проблем с модулите закупени от МСАТ, поискай да ти сменят модула, или си купи един нов от Технополис ( да е оригинален SMIT, понеже в МСАТ продават някакви ментета). :)

СМИТ модулите не са оригинални, ами са китайски !

Качествен оригинален модул е Technisat Conax (тия които имат нарисувана червена чушка). Моля следващият път като не са ви ясни много неща, не обърквайте хората ! Тия които си търсят такива модули, могат да се обадят в магазина на Ники Лазаров (сигурен съм че има останали такива).

Колкото до технополис, тоя магазин е доста далеч от подобни неща и не предлага това което търсят повечето хора ! Същото важи и за техномаркет, където продават приемници и аксесоари 100% от които нямат вграден емулатор, ставащи единствено за кофата !

Колкото до Conax модлуте, качествени Conax модули са този който показах по-долу на Technisat, както и на SCM. SMIT са китайските !

Tiesto

Цитат на: Илия Иванов;110882Явно М-Сат доста добра договорна политика водят, щом "плащат" и за канали, които нямат права за България. Чудно ми е ако не бяха тимаджий, дали досега полицията и СЕМ нямаше да са ги затворили тотално?!

Това не ти влиза в работата. МСАТ освен кабелна телевизия за гр. Варна, предлага и кабелна за курорта "Златни Пясъци", където български канали почти няма ! Това, че на вас Софиянци, МСАТ са ви трън в очите го знаем от много години. Включително и софийската кабеларка БЛИЗО се опитва да навлезе на варненският пазар но без успех. Естествено БЛИЗО никога няма да имат такова покритие каквото имат МСАТ в нашият град ! А и като знаем БЛИЗО и МСАТ чии са им собствениците, картинката става още по-интересна :).

d.ivanov

Тиесто, какви емултатори те гонят, говорим за вградените тунери на телевизорите?

А сателитно оборудване там не се предлага от 3 години насам. :)

d.ivanov

Приятели, как са при вас Hd каналите, на 15 от тях ми пише "НЕНАЛИЧНА УСЛУГА". Deluxe Lounge, Mezoo, MyZen, Travelch, и прочие...  При вас как са?

valbg

може да са ги спрели да се подготвят за проверка ;;573
55\'\' JS9000 | 28.2E, 13E, 39E | Sky Q | ET5000 | ZHD

d.ivanov

Странна работа, то не 15, ами освен History и NG, другите ги няма всичките, даже свободните... може нещо да им изгърмяли машинарийките... ако има някой от абонатите да потвърди, как е при него :P

civica

Веднага проверявам и докладвам - вярно е - на повечето HD канали няма сигнал !! :s103
" Не се ядосвай , правя каквото мога ! "

жоро75

И при мен не работят, :s104 явно чакат проверка :)

d.ivanov

Бе като разцъквам и установявам, че не работят и доста от SD каналите.

Като почнеш : Mezzo, Extreme Sport , MCM и прочие....  :s103

мултиплекс

май хубаво направих че се отказах от услугите на кабеларката мсаткейбъл жички мички и искат парички :D

можете ли само да ми кажете едно имам 32 инчов LCD TV LG Full HD
е има ефиран аналогов тв тунер и цифров кабелн тв тунер ,

сега ми е ясно че за да гледам HD каналите трябва хдми кабел към приемника който дават ... но се пита как мога да разбера телевизорът ми има слот за модул и там карта да се сложи как да видя дали става за тази конакс кодировка карта и тунерът му дали е мпег2 или мпег4 .

другото което е ако искам да ползвам цифровата им тв със техен приемник все още ли задължават да съм на договор 1 ии 2 години няма ли някаква оферта ебзсрочен договор дори таксата за месеца да е малко по скъпа не би ми било проблем ако е до 20 / 25 лева , или ако си закупя модул конакс и карта конакс от тях си спомням че тогава е без договор тоест предплатено месец за месец и при това полужение с вграденият ми тунер на твто как ще стане да отварям канлите които искат код

също друго което се сетих е ако съм с конакс модула и картата и примерно за единият месец платя за другият не ще ми откачат ли кабела щото знам че са леко стинсати не отпускат аванта

:c040:

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания