Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Параметри на цифрови канали M-SAT Cable

Започната от JovaniJo, Ноември 25, 2009, 07:26:27 PM

« назад - напред »

vasilstf

Предполагам, от пиратското разпространение от срана на оператора. Може би ги приемат незаконно, успяват да ги отключат, докато не ги усетят да им резнат кранчето, после пак отначало.

bokarium

Цитат на: vt1bg;348749Предполагам, от пиратското разпространение от срана на оператора. Може би ги приемат незаконно, успяват да ги отключат, докато не ги усетят да им резнат кранчето, после пак отначало.

при сд приемника го нямаше тоя проблем ?
http://www.speedtest.net/my-result/3629251775
ползвам телевизия от msatcable.com Варна и интернет от ssi.bg Варна.
аз живея в град Варна , най хубавият град в България !

sunman

Цитат на: bokarium;348747здравейте ,

започвам с поредния проблем уж нов приемник, за хд канали и всичко там работи но, забелязвам че на каналите за върастни, не всички се разкодирват пише няма поставена карта, по някога този проблем се оправя , когато изключа и включа на ново приемника и тогава всичките еротчини се разкодирват . но не винаги е така от какво може да е ?

внимавай косми растели между пръстите

bokarium

от два дни нещо много накъсват каналите , както и на сд така и на хд приемника операторски са, става дума за варна вилна зона траката , при други да има тоя проблем в района ?
http://www.speedtest.net/my-result/3629251775
ползвам телевизия от msatcable.com Варна и интернет от ssi.bg Варна.
аз живея в град Варна , най хубавият град в България !

Михаил-Иванов

Да и аз забелязвам доста голямо накъсване...и не живея във вилна зона.На СД приемника скалата за сигнала не е пълна докрай,а до половината и постоянно се променя.

НАА

Цитат на: bokarium;350085от два дни нещо много накъсват каналите , както и на сд така и на хд приемника операторски са, става дума за варна вилна зона траката , при други да има тоя проблем в района ?
Звънни на 0700 42 142 и си кажи болката. Тук няма кой да ти помогне.
 Весела Коледа!

bsbgs

НАА

Hbo HD, Hbo Comedy HD, Cinemax HD, Cinemax 2 HD и други са свободни към момента, могат да се гледат без Сam-модул.

владимир_Вн

Търся да закупя употребяван hd приемник съвместим с мрежата на мсат, ако някои продава моля да ми пише на vladimirvarna@gmail.com

ТСС

Здравейте колеги и Честита Коледа,
имам едно питане, тъй като изчетох около 25 страници от темата но не успях да си отговоря.
В момента съм абонат на МСАТ и имам прекарани 2 точки на достъп. Използвам един тв с бест кас карта ,а втори ще се купува :) . Наскоро един познат ми подари своят best cas модул, защото щял да си прекратява договора, та мен ме интересува, когато му изтече предизвестието и му спрат сигнала, аз тази карта ще мога ли да я използвам?
Благодаря предварително

bsbgs

Цитат на: ТСС;350782Здравейте колеги и Честита Коледа,
имам едно питане, тъй като изчетох около 25 страници от темата но не успях да си отговоря.
В момента съм абонат на МСАТ и имам прекарани 2 точки на достъп. Използвам един тв с бест кас карта ,а втори ще се купува :) . Наскоро един познат ми подари своят best cas модул, защото щял да си прекратява договора, та мен ме интересува, когато му изтече предизвестието и му спрат сигнала, аз тази карта ще мога ли да я използвам?
Благодаря предварително

Весела коледа.

Ще можеш, но трябва заедно да отидете в офиса и да прехвърлите модула на твое име.

ТСС

Това може ли да стане след като му е изтекъл договора, понеже докато не купя телевизор няма смисъл? Колко ще ми струва тази операция? Те вероятно ще го пренастройват нещо ?

d.ivanov

За тези, които не са обърнали внимание bTV HD и bTV Action HD вече имат EPG :D

пенсия

Сега, наредят ли и на останалите канали EPG (разликата от един час), ще е супер.

Веселин Цонев

Цитат на: d.ivanov;352159За тези, които не са обърнали внимание bTV HD и bTV Action HD вече имат EPG :D
Сигурен ли си за bTV Action HD, понеже при мен няма EPG на него?

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания