Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Параметри на цифрови канали M-SAT Cable

Започната от JovaniJo, Ноември 25, 2009, 07:26:27 PM

« назад - напред »

bokarium

До кога дами и господа от мсат кабели и жички , ще гледаме тоя сериал  " услугата я няма или е кодирана " , вече 2 месеца от както съм ви абонат , най редовно го гледам за това ли ви плащаме искам да знам ?

ще дам пример днес със следните канали, пинк плюс , дм-сат , скуз, канал спорт и канал+ футбол , моля оправете това нетърпимо положение  аз си плащам за да гледам телевизия все пак !
http://www.speedtest.net/my-result/3629251775
ползвам телевизия от msatcable.com Варна и интернет от ssi.bg Варна.
аз живея в град Варна , най хубавият град в България !

НАА

Цитат на: bokarium;345530До кога дами и господа от мсат кабели и жички , ще гледаме тоя сериал " услугата я няма или е кодирана "
........... пинк плюс , дм-сат , скуз, канал спорт и канал+ футбол , моля оправете това нетърпимо положение аз си плащам за да гледам телевизия все пак !

Малко късно се включвам, но ако все още не ти работят каналите, явно имаш някакъв локален проблем.
Иначе това нe е мястото да се обръщаш към собственици / служители на MSat :)имат си телефон за връзка. Ако ги чуеш, им кажи че Пинк+ е вече 16/9, да си го оправят;;650

bokarium

знам че не е тук мястото , но все пак е място за споделяне на проблеми , точно с този кабелен оператор, и се надявам тайно че те може би , поглеждат и четат тук по някога и си влизат в час, а каналите редовно го правят тоя номер, ту са кодирани или се оправят и работят временно, а като питах техниците не можаха да ми дадът , смислен отговор защо се получава така , интересното е че всеки път са различни канали но после отново работят , да не би щото по пиратски начин взимат сигнала , и заради това да ги кодирват ?
http://www.speedtest.net/my-result/3629251775
ползвам телевизия от msatcable.com Варна и интернет от ssi.bg Варна.
аз живея в град Варна , най хубавият град в България !

Веселин Цонев

Днес след поредната актуализация го няма единствения музикален канал който гледам и слушам - MOOZ TV.  Супер съм разочарован. Толкова приятен и хубав канал. Много ме е яд.

Чичо Боре

Цитат на: Веселин Цонев;345758Днес след поредната актуализация го няма единствения музикален канал който гледам и слушам - MOOZ TV.  Супер съм разочарован. Толкова приятен и хубав канал. Много ме е яд.

Ако става въпрос за Mooz Dance HD този канал го кодираха и сигурно за това го няма и при Вас.

Веселин Цонев

Цитат на: b0rchy;345762Ако става въпрос за Mooz Dance HD този канал го кодираха и сигурно за това го няма и при Вас.
Да за нея говоря. Разбирам ама не ми става по добре
😯

жоро75

Има го канала при мен е на поз. 279,явно е спрян и после добавен пресканирайте си

Чичо Боре

Цитат на: жоро75;345767Има го канала при мен е на поз. 279,явно е спрян и после добавен пресканирайте си

Еми незнам, аз не съм от Варна и на МСАТ, но гледам, че е кодиран на сателита, но явно са намерили начин да го пуснат :)

Веселин Цонев

Цитат на: жоро75;345767Има го канала при мен е на поз. 279,явно е спрян и после добавен пресканирайте си
Ооо супер, има го наистина. Само че при мен е на 1003.

НАА

Цитат на: b0rchy;345762Ако става въпрос за Mooz Dance HD този канал го кодираха и сигурно за това го няма и при Вас.
Той отдавна е кодиран :clickme

mitkoiphone

Може ли някой от Варна и ползва услугите на Мсат да ми пише на ЛС?  Имам едно лично питане. Благодаря предварително.

mitkoiphone

Цитат на: mitkoiphone;346322Може ли някой от Варна и ползва услугите на Мсат да ми пише на ЛС?  Имам едно лично питане. Благодаря предварително.
Понеже не успях да едитна поста пила така. Искам да попитам дали няма някой абонат да регистрирам един кам модул към неговия договор. Заплащам такса включване и таксите за година напред.

д.е.м.т

Цитат на: mitkoiphone;346755Понеже не успях да едитна поста пила така. Искам да попитам дали няма някой абонат да регистрирам един кам модул към неговия договор. Заплащам такса включване и таксите за година напред.
за доп приемник :)
Beat me, hate me
You can never break me

mitkoiphone

Точно така. За допълнителен приемник

д.е.м.т

Много умно,някой ще плаща основният пакет а ти само доп,и аз искам така :)
Beat me, hate me
You can never break me

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания