Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Параметри на цифрови канали M-SAT Cable

Започната от JovaniJo, 25-11-2009, 21:26

« назад - напред »

0 Потребители и 11 гости преглеждат тази тема.

d.ivanov

Цитат на: Пачо_20;123436Какво точно ти отговориха, защото и аз съм с Панасоник и на някои HD канали имам само звук без картина (не са много) и ми казват, че е така защото цифровия тунер няма MPEG4, но той има?!?!?!? И как така канали, на които съм им само звук след време се оправят и започвам да имам и картина - странна работа.

Ами то за това мога и аз да ти кажа, понеже работя в сферата, онзи ден говорих със сервизния мениджър на Панасоник за България по този проблем, просто МСАТ не спазват някои европейски стандарти затова с някои от каналите се получава така, другото на ръка е, че Панасоник са прекалено стриктни към стандарта и затова само при тях си личат простотиите на МСАТ.

Колкото до писмото, общо взето булшит, но все пак съм благодарен, че изобщо ми отговориха:

ЦитатЗдравейте,
Всички канали са въведени с имена. Направена е проверка. Каналите ART HD и
Travel Channel HD са временно спрени, за тях се водят търговки преговори. На
мястото на Travel Channel HD  е пуснат Travel HD.
Препоръчваме Ви да стартирате ново търсене на каналите. Ако след тази
настройка липсват канали, можете да ни изпатите марката и модела на
телевизора, както и липсващите канали, за да можем да направим по-обстойна
проверка.

Поздрави!
MSAT cable

ПоповП

Допълнително към пост #146: Вече и HD sport(Русия) е О.К.
1.2м парабола @ Strong 2100 H-H, Inverto 0.3dB(95Е->30W); 1.1м офсет @ Moteck 2100A, Sky Sat 0.3dB; 0.82x0.9м oфсет @ парабола окачване;
DVB-T2 SRT8201, активна външна китайска антена;DAB+ FM Renkforce NE-6208.

ПоповП

Поз.183 на мястото на FTV HD(786 MHz/256QAM/6900 KS/s) е пуснат BRAVA 3D(HD 1080i).
1.2м парабола @ Strong 2100 H-H, Inverto 0.3dB(95Е->30W); 1.1м офсет @ Moteck 2100A, Sky Sat 0.3dB; 0.82x0.9м oфсет @ парабола окачване;

sven4o

Оправиха ESPN HD и вече излиза при сканиране :;810

d.ivanov

Цитат на: sven4o;123862Оправиха ESPN HD и вече излиза при сканиране :;810

Потвърждавам, имаме и няколко нови SD канала, Nick jr. English Club и др.  Освен това освен Travel Channel UK, вече се отваря отделно и българският Travel TV,  но при Панасоник се налага 1 минута чакане докато дойде видео сигнала  ;;650

ПоповП

Травелите се избират мигновенно на Самсунг, както преди 2 дена. Много бързо всичко си отиде на мястото. Даже нови канали се появиха, това изисква технологично време! Така че в бъдеще по-търпеливо да изживяваме промените.Все така да е!

sasata

a какво стана
с disney chanel, в събота се появи, но от неделя пак изчезна.

JovaniJo

Днес и при нашия доставчик във Варна  MSAT кацна AutoMotorSport HD. Да ни е честит 45-тия HD канал.  538 MHz, SR 6900, Mod QAM256:;810

Вече 208 DTV (45 HD TV), 18 Radio, 44 Analog TV

sven4o

Цитат на: JovaniJo;127357Днес и при нашия доставчик във Варна  MSAT кацна AutoMotorSport HD. Да ни е честит 45-тия HD канал.  538 MHz, SR 6900, Mod QAM256:;810

Вече 208 DTV (45 HD TV), 18 Radio, 44 Analog TV

+ Trace Tropical HD - на мястото на MTV Live.

JovaniJo

Цитат на: sven4o;127363+ Trace Tropical HD - на мястото на MTV Live.
Лошото е че засега Deluxe HD и MTV Live HD липсват....

Deluxe HD тук  674 MHz SR 6900 QAM256 - проверено работи

sven4o

Цитат на: JovaniJo;127364Deluxe HD тук  674 MHz SR 6900 QAM256 - проверено работи
Прав си моя грешка пропуснал съм го като съм разцъквал :lol15:

uscxeu

ако се абонирам за цифрова на първият тв където включаването е безплатно и си закупя приемникът им ако се включи втори и трети телвизор във нас и се заплати инсталационната такса както разбрах 10 лева за всеки допълнителен тв  аналогова тв нещо допълнително плаща ли се за всеки тв месечна такса или каквото гледам на основния аналогово и цифрово на другите ще гледаме същото ?

;;601
;;602

жоро75

По 3лв. на приемник/модул/ за допълнителните, а за аналоговата нищо не се плаща след инсталацията миля

НАА

А някой знае ли защо от 1 ноември спряха MTV и MTV Live HD?

Dobko

Здравейте ! Това за 3-те лева е така ! Аз от скоро съм на М-Сат и имам следния проблем - всички HD канали ми насичат и е невъзможно да се гледа. Редом с тях насичат и повечето дигитални канали( ТВ1000 , Ринг , Ал Джазира всичките и т.н....). Няколко пъти идваха момчетата от поддръжката и неможаха да установят от къде е проблема. Пратиха ме на диагностика понеже ТВ-то ми е още в гаранция, и от сервиза ми казаха , че Тв-то си супер и няма никакъв проблем! Идваха да замерват сигнала - 90 - 95 % и при всички HD канали ниво на грешка 3-8 ( същото и на половината дигитални). Не е от кабелите и буксите. Момчетат от сервиза ме посъветваха да сменя картата  , но се оказа , че в момента каналите им не са кодирани и когато махнах картата ефекта си отана същия! Някой дали се е зблъскал с подобен проблем! Тв-то ми е Самсунг ( по точно Монитор / Тв Т260HD ). Странното е , че до скоро бях на друг кабелен операто и там HD каналите вървяха перфектно, а останалото беше боза! Благодаря предварително!

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания