Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Eutelsat W2 16E Нови канали

Започната от ivo, Юли 27, 2008, 08:41:30 PM

« назад - напред »

ivo

За любителите на сръбската музика и сръбските канали са пуснали още един канал TV 24 SAT. За сега е FTA. Данни 12726V 30000 3/4.

Има и някакъв албански канал с отвратително качество за сега под името FOLK+. 11449H 27500 7/8

Ланселот

Нови канали на: 11283 H 27500 5/6

Vizion Plus
National Geographic Channel Romania
Drama & Comedy
Thriller & Action test
EuroSport
Jetix Central & Eastern Europe
Dardan TV
VH1 Europe A
Voyager 1

За в момента ФТА  ;;510
http://www.satshop.bg - Специализираният магазин за сателитна техника
Алоууу, спамерите, ако ви шибна по един шамар и с гугъл няма да ви открият после!

Ланселот

Цитат на: TiestoТия канали под кой оператор се подвизават ?

Някакъв Албански "Tring Prove"
Алоууу, спамерите, ако ви шибна по един шамар и с гугъл няма да ви открият после!

netman

Това се чува да е нов албански DTH ...  ;;650
7x   3x[SIGPIC][/SIGPIC]

Ланселот

Цитат на: netmanТова се чува да е нов албански DTH ...  ;;650

И аз така си помислих. ;;650  ;;513

Ланселот

11283 H 27500 5/6

left
Nat Geo
Eurosport
Jetix
VH1

on
Tring Cartoons test

баисар

На 11637 Н 30000 на 16Е..колеги твърдят че отварят HBO HD и CINEMAX HD и т.н.от пакета на ментел..някой..с билетче може ли да провери дали е така..дали нямаме пробив. //www.supersatforum.com/diger-uydular/178243-eutelsat-16e-uydusunda-serverle-acilan-kanallar.html
***Satintegral rocket*80cm Emme esse(1,9-13-19,2)***Samsung QLED ****A1  39/42E***

Замисс

Цитат на: баисар;400959На 11637 Н 30000 на 16Е..колеги твърдят че отварят HBO HD и CINEMAX HD и т.н.от пакета на ментел..някой..с билетче може ли да провери дали е така..дали нямаме пробив. //www.supersatforum.com/diger-uydular/178243-eutelsat-16e-uydusunda-serverle-acilan-kanallar.html
Вчера ги пробвах отварят се и двете НВО-та само че на награ от пакета на Макс не на конакса

баисар

Цитат на: Замисс;400960Вчера ги пробвах отварят се и двете НВО-та само че на награ от пакета на Макс не на конакса

Бг субтитри има ли колега ..на хбо..;;675
***Satintegral rocket*80cm Emme esse(1,9-13-19,2)***Samsung QLED ****A1  39/42E***

Замисс

Цитат на: баисар;400959На 11637 Н 30000 на 16Е..колеги твърдят че отварят HBO HD и CINEMAX HD и т.н.от пакета на ментел..някой..с билетче може ли да провери дали е така..дали нямаме пробив. //www.supersatforum.com/diger-uydular/178243-eutelsat-16e-uydusunda-serverle-acilan-kanallar.html
Вчера ги пробвах, отварят се и двете НВО-та-, HBO HD, HBO COMEDI HD, CINEMAX HD и CINEMAX 2HD , само че на награ от пакета на Макс, не на конакса .

Васил

Хърватските се отварят за М-телските нямам билет
210см руска на мотор.145см офсет с кръгов конв.на 36Е

баисар

Колеги имат ли тези канали(hbo HD)бг субтитри :s101

Васил

Нямат! Само хърватски.
210см руска на мотор.145см офсет с кръгов конв.на 36Е

moreg

При мен с CCcam светва dns-a обаче екрана остава черен.... дано скоро да просветне ментеля;;650
Иначе хърватските работят и картината им е супер.
DM 920 UHD, DM 500 HD

tosem

Здравейте, виждам, че не е много нова темата, но все пак... Първо да уточня, че съм съвсем нов, вързах се пробно на сателитната на MTel и от няколко дена чета из форума, но доста неща още не са ми ясни... Та зададох параметрите, посочени няколко поста по-нагоре, изкара ми към 40 нови канала, повечето от хърватския източник, но на HBO каналите (както всъщност и на доста други) ми излиза само един червен надпис "Нямате абонамент за този канал". Има ли начин да се отворят (за хърватските HBO канали ми е думата, знам английски и субтитри не ми трябват), или е било само временно явление?

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания