Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Цифрова ефирна телевизия в района на София

Започната от imported_admin, 08-06-2007, 21:23

« назад - напред »

0 Потребители и 3 гости преглеждат тази тема.

lynx

Дано поне това да се появи в ефира:
http://eurocom.bg/news/article/bulgaro-ruska-televiziia-v-rodniia-efir-ot-1-mart
Защото вече не останаха много ефирни канали, а и както е тръгнало всички ще изчезнат постепенно с времето.... ;;basi

dokodoko

не знам дали ще я има на ефирната цифрова , тая телевизия но от известно време на сам, нещо се бърника по каналите , на тв7 е черен екран, на нова телевизия беше на кутийки но после я орпавиха , и най накрая все излиза една цветна таблица и , пише нова програма готви се нещо на какво ....

Глаголица

Цитат на: lynx;402745Дано поне това да се появи в ефира:
http://eurocom.bg/news/article/bulgaro-ruska-televiziia-v-rodniia-efir-ot-1-mart
Защото вече не останаха много ефирни канали, а и както е тръгнало всички ще изчезнат постепенно с времето.... ;;basi
Дано точно такава гадост НЕ СЕ появи в ефира! Зер ни е малко ,,Алфа" и всички останали русо-гнусо-педофилски извращения, с които ни зомбират.

gentu

А бре , защо като сменихме времето и часовете по EPGто ми се разминават с един час?!
[SIGPIC][/SIGPIC]-"Знанието е сила"
Всеки може да опикае стените. - Бъди мъж! - осери тавана!

111111

Цитат на: gentu;408159А бре , защо като сменихме времето и часовете по EPGто ми се разминават с един час?!

И при мен го има проблема
верен ли е часовника на тв-то
Подпис от долоподписания
Благодари натискайки "Thanks" бутона,
ако сметнеш поста за полезен.

dzumba

Защото всеки провайдър,трябва да си смени часа в EPG генератора,това обикновено става в понеделник!

user12321

Някой знае ли какво беше това смущение вчера (ако е било не само при мен) на цифровата телевизия в София? Някъде към 22:00 около час продължи, ако не и повече, картината бе размазана, засичаща и т.н. ... На всичко програми (3-те МUX-a). Какво е това и често ли се случва? ;;basi

111111

Цитат на: user12321;408652Някой знае ли какво беше това смущение вчера (ако е било не само при мен) на цифровата телевизия в София? Някъде към 22:00 около час продължи, ако не и повече, картината бе размазана, засичаща и т.н. ... На всичко програми (3-те МUX-a). Какво е това и често ли се случва? ;;basi

В коя част на света това?
Подпис от долоподписания

user12321

Не, не беше априлска шега! Написаното бе факт вчера. Разчитайки на цифровия ефир от месеци, се опитвам да си изясня колко гарантиран е този начин на гледане, спрямо платените - кабелна/сателитен оператор или пък IPTV.

Рувас

Цитат на: Глаголица;402974Дано точно такава гадост НЕ СЕ появи в ефира! Зер ни е малко ,,Алфа" и всички останали русо-гнусо-педофилски извращения, с които ни зомбират.

ЗА ГАДОВЕТЕ е гадост.:s104

Глаголица

Таваришьшь, пажалуста, чемадан и кеф ви Сургут, кеф ви Новокузнецк, кеф ви Мурманск или пък Магадан, а пък нас малкото останали нормални българи ни оставете да си живееме в нашата си НЕ-опутинена държава или по-скоро в каквото са оставили от нея нечий хищнически нечисти евразийци ръце.

Спасиба.

антена

някой знае ли, има 2 нови канала ама при мен излиза аудио само
:itv:

111111

Цитат на: антена;409023някой знае ли, има 2 нови канала ама при мен излиза аудио само

на диета ли си
на коя честота
Подпис от долоподписания

Мартин_89

Цитат на: антена;409023някой знае ли, има 2 нови канала ама при мен излиза аудио само

Нека позная.  Канали 27 или 64 за София?  Да не би да са радиостанции?

антена

вчера ги имаше  sh  нещо си днес сканирах и не излизат
:itv:

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания