Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Цифрова ефирна телевизия в района на София

Започната от imported_admin, 08-06-2007, 21:23

« назад - напред »

0 Потребители и 3 гости преглеждат тази тема.

Дато

Цитат на: Глаголица;391001Новата програма ще е On Air HD, доколкото виждам, а какъв е тоя Tandberg като доставчик?! Поредното превъплъщение на некоя от Цецовите офшорки ли или просто временно пише името на производителя на оборудването?

BG ON AIR няма да има HD версия,  a Bloomberg TV. Освен това няма да има нoви ефирни канали, така че не разбирам какво изобщо прави коментара ти за нови канали в темата DVB-T

Глаголица

От това, което прочетох за Bloomberg TV останах с впечатлението, че нема да се разпространява ефирно.

Иначе не знам какво не разбираш, от ясно по-ясно: тече в момента NewPROGRAM на 23-ти канал и питам дали ще бъде БГ Он Еър HD.

TUISTERa

Глаголица, по дифолт ненастроено оборудване си запълва таблиците с provider name , когато не е изписан провайдъра то си пише марката :) Същото е с wisi, chameleon, tandberg, harmonic :) Това е практика, спомагаща да няма проблеми в таблиците поради липсваща информация, както и реклама на оборудването :) Както се казва Win-Win :)

Глаголица

Е рекламата определено си върши работата, ей сега отивам да си напазарувам един Тандберг

TUISTERa

E тя не е за тебе, а за мене :) Сега вече знам, че еди кой си мултиплекс работи с Tandberg оборудване :)

lynx

Нещо и ТВ7 я отнемА :s104
Дано не изчезне завинаги, че напоследък няма какво да се гледа...

pe6o1975

Накрая ще остане само една таблица и това е....

Sent from my Sirius_QS using Tapatalk HD
4 ръждиви булсатки & Ariva 152 combo DVB-T2,Sky sat master shd, Dm 500 s,://Stalker IPTV portal и медна тел за DVB-T

TUISTERa

Скоро... тв7 , нюз7 и супер7 ще бъдат подменени от дубликати :) Нема се плашите, няма да останат на черен екран дълго време

Цец0

Някъде бях чел, че се очаква старта на News TV или нещо подобно беше :)

P.S. Ето го.... http://www.capital.bg/biznes/media_i_reklama/2015/11/08/2644258_news_tv_veroiatno_shte_nasledi_tv7/

Илия Иванов

За News TV не им дадоха лиценз. Сега се очакват регистрациите на Zona TV и Zona Kids

Глаголица

За началото на месеца имаше обявен търг за техниката, но не знам какво е станало http://sales.bcpea.org/bg/other/item12809.html

антена

им някакъв канал 4 при мен не се отваря въпреки ,че пише има програма
:itv:

moreg

Работи ли ви мукса на Alfa, VTV, TV eвропа?
Имате ли сигнал от този мукс? при мен няма никой:s101
То накрая май ще останат само бнт каналите и всичко частно ще спре:)
DM 920 UHD, DM 500 HD

антена

вчера като пресканирах изчезнаха тез
:itv:

Ивайло Цанков

Работи си 64ти.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания