Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Чия IPTV е най-добра.

Започната от oldman, Август 08, 2026, 12:17:38 PM

« назад - напред »

oldman

В момента приятел е на А1 коаксиал, но предстои спиране. Какво да предпочете- А1, EON или Tplay. Иска да гледа всичко с най-доброто възможно качество. Цената е от значение, но не е на първо място. Има стари и смарт телевизори. Общо пет по четири абонамента. Ще бъде комбинирано и с интернет по оптика.
Click 100 cm, Neosat 80, Zgemma H7S, Zgemma H7C.

Калито

От тия на ЕОН да минава.
Triax110-23.5E,19E,16E,13E,9E Triax110-36E,39Е,42Е Triax110-52Е,46Е 90см-4.8Е,1.9Е,0.8W,80см-80Е
GIGABLUE ULTRA UE 4K,EDISION OS MIO+ 4K,OCTAGON SF8008 4K, ZGEMMA H7S 4K,SUNGATE TITAN 4K,SENATOR HULK 8K,TIGER ONE BILLION V2 ALEXANDER 8K,(SPIDER T21 PROMAX 8K NASHARE2)

Valkov

Известно време имах еон и типлей. За мен качеството на типлей беше по добро. За А1 нямам мнение защото не съм го ползвал. Въпроса е какво се търси. Ако е само телевизия Tplay е по добрия избор, ако видеотеката е важна тогава EON. Относно парите - Tplay предлагат до 4 едновременно работещи приложения за един абонамент така че са доста по изгодни. Ако пакета се предплати за година напред нещата стават още по добри.

танака

Цитат на: Valkov;611361Известно време имах еон и типлей. За мен качеството на типлей беше по добро. За А1 нямам мнение защото не съм го ползвал. Въпроса е какво се търси. Ако е само телевизия Tplay е по добрия избор, ако видеотеката е важна тогава EON. Относно парите - Tplay предлагат до 4 едновременно работещи приложения за един абонамент така че са доста по изгодни. Ако пакета се предплати за година напред нещата стават още по добри.

Аз също миналата година смятах да мина от А1 на Tplay, но не предлагат HBO и Cinemax.

Ако има възможност дори и срещу допълнително заплащане да ги добавят, като ми изтече договора ще мина към тях.

Гадьо

Цитат на: танака;611364Аз също миналата година смятах да мина от А1 на Tplay, но не предлагат HBO и Cinemax.

Ако има възможност дори и срещу допълнително заплащане да ги добавят, като ми изтече договора ще мина към тях.

Преди месец предлагаха, само че не можех да го добавя към текущия абонамент. Мисля че 35€ за година беше.

танака

Цитат на: Гадьо;611365Преди месец предлагаха, само че не можех да го добавя към текущия абонамент. Мисля че 35€ за година беше.

Идеално, значи 72 евро на година за текущия пакет и 35 евро за HBO и Cinemax, 107 евро.

Ако предплатя за една година какви са остъпките ?

Видях че предлагат и техни смарт боксове, но само с оферта за закупуване а не за наемане за срока на договора, както при другите оператори.

Това може ли да се договори или не сте пробвали ?

AGT

Цитат на: Гадьо;611365Преди месец предлагаха, само че не можех да го добавя към текущия абонамент. Мисля че 35€ за година беше.

Добавя се , но трябва да смениш в профила си населеното място на , Пазарджик или Велинград ( имаше още един град ,но не го помня ). ;)
Всеки ден се ражда по един будала ...... важното е да го намериш ! :)

oldgraf

Според мен, субективно, ЕОН е с малко по-добро качество от Тплей. Предимството на Тплей е, че в цената влизат 4 едновремнно гледащи устройства. Обаче е възможно ценово Вивата да е по-добре при Интернет + еон. Трябва да се искат оферти. Иначе за Хбо е както е писал колегата. Говоря от опит с черното приложение. Напоследък прецакаха една - две екстри, но всички си имат кусури.

танака

Цитат на: oldgraf;611378Според мен, субективно, ЕОН е с малко по-добро качество от Тплей. Предимството на Тплей е, че в цената влизат 4 едновремнно гледащи устройства. Обаче е възможно ценово Вивата да е по-добре при Интернет + еон. Трябва да се искат оферти. Иначе за Хбо е както е писал колегата. Говоря от опит с черното приложение. Напоследък прецакаха една - две екстри, но всички си имат кусури.

Догодина, като ми изтече договора към А1 ще преслушам и офертите на Виваком, макар че е блядистански опаратор, пък и едва ли може да ми даде цена, като сегашната на А1, която е още от времето на Близу.

В момента плащам 27 евро на А1 за пълен премимум пакет програми без Шоутайм 1 и 2 плюс домашен интернет 100 Mb и домашен телефон неограничени минути към всички в България и първа международна група, както и два смарт андроид бокса.

До 30 евро ако Виваком ми даде оферта за троен премиум пакет, като А1 може да помисля, но като им глeдам офертите на страницата едва ли.

Искат 42 евро само за премиум пакет телевизия и интернте 2GB, каквато скорост не ми е нужна. ;)

гларус_

Цитат на: танака;611366Идеално, значи 72 евро на година за текущия пакет и 35 евро за HBO и Cinemax, 107 евро.

Ако предплатя за една година какви са остъпките ?

Видях че предлагат и техни смарт боксове, но само с оферта за закупуване а не за наемане за срока на договора, както при другите оператори.

Това може ли да се договори или не сте пробвали ?

Имай предвид ,че на фактурата ти ще пише онлайн услуги

Плам71ен

Цитат на: танака;611364Аз също миналата година смятах да мина от А1 на Tplay, но не предлагат HBO и Cinemax.

Предлагат ги срещу допълнително заплащане

oldgraf

Предлагат ги. Даже дават достъп и до стандартен план на приложението HBO Max

Работилница

Цитат на: oldgraf;611378Според мен, субективно, ЕОН е с малко по-добро качество от Тплей. Предимството на Тплей е, че в цената влизат 4 едновремнно гледащи устройства. .

Еон също има безплатно според план и услуга до 5 уствойства

oldgraf

Не е точно така, но да не им показваме бъговете:a0335:

Хишникът

Комнет - до 6 устройства за 10 евро. Въпроса е че трая са да отиде до Бургас за да подпише договора.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания