Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

"7/8"тв

Започната от almussat, Януари 06, 2026, 04:45:50 PM

« назад - напред »

Veskop

Цитат на: компира;609713На служителите в банките това им е работата - длъжни са да напишат произход на средствата

Да де, ама някак си ми е тъпо само мен да ме питат за некви мижави 20К, а примерно, лоената топка дебелян не! И то за доооста повече кеш! И не само него, всички в парламента! Айде да има доста хора, чиито заплати са "депутатски", че и по-големи, ама нямат техните "екстри"! То не са часовници, то не са костюми, имоти ... Е*и му меча!
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

Хоризонт

Алоу шефе къде си ? нали форума ти не се занимаваше с политика?
Има си раздел за дъра бъра  а 78 и аз не я гледам и дано последва телевизията на волен !
;;513

Калито

Закриваййййй темата,че много мераклиии да са заможнииии :)
Triax110-23.5E,19E,16E,13E,9E Triax110-36E,39Е,42Е Triax110-52Е,46Е 90см-4.8Е,1.9Е,0.8W,80см-80Е
GIGABLUE ULTRA UE 4K,EDISION OS MIO+ 4K,OCTAGON SF8008 4K, ZGEMMA H7S 4K,SUNGATE TITAN 4K,SENATOR HULK 8K,TIGER ONE BILLION V2 ALEXANDER 8K,(SPIDER T21 PROMAX 8K NASHARE2)

an

Цитат на: Veskop;609690С по сто кинта за кибрит всеки ден не се ходи ... Или както се казва - на зло куче - зъл прът! Аман от селски тарикати!

Какви селски тарикати, какви 2,55€. Пазарувам всеки ден само с 10 и 20 лв. Големите номинали ще ги сменя в банката. Иначе и 10 лв. да дадеш пак ти връщат левове. В Билла съм пазарувал три пъти този месец. Първият път ми върнаха евро, а другите два пъти левове. Всичко ще приключи края на месеца.

А за телевизията на Слави трябва да ми дават пари, за да я гледам.

Veskop

Цитат на: an;609744с 10 и 20 лв.

Сивушка ти ги носи в пликче всеки месец, нали? И не съм визирал теб, по телевизията показаха един Ганчо, който всеки ден ходеше в магазина с по 100 кинта да си купи нещо дребно!
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

fox

Цитат на: Veskop;609748Сивушка ти ги носи в пликче всеки месец, нали? И не съм визирал теб, по телевизията показаха един Ганчо, който всеки ден ходеше в магазина с по 100 кинта да си купи нещо дребно!
Дори и да ходи някой всеки ден с по 100 лв да купи нещо за 2 лв , длъжни са да му върнат в евро.Смешно е магазин който върти милиони да няма да върне дребни суми , много добре знаеха че ще се случи това.

Цец0

Никой не е длъжен да ти върне в евро. По закон до края на месеца могат да ти връщат или в евро или в лева, в зависимост от наличността. И такива селски малоумници, които ги мързи да отидат до банка се лекуват само с левово ресто. Добре знаеш, че никой не може да те задължи в момента да връщаш евро, никой! Големи малоумници хабят кислорода на тази територия. И тези дни за пореден път се доказва това.... ;;basi

Калито

Споко,след 18-19 дена драмата свършва!
Triax110-23.5E,19E,16E,13E,9E Triax110-36E,39Е,42Е Triax110-52Е,46Е 90см-4.8Е,1.9Е,0.8W,80см-80Е
GIGABLUE ULTRA UE 4K,EDISION OS MIO+ 4K,OCTAGON SF8008 4K, ZGEMMA H7S 4K,SUNGATE TITAN 4K,SENATOR HULK 8K,TIGER ONE BILLION V2 ALEXANDER 8K,(SPIDER T21 PROMAX 8K NASHARE2)

БатеГойко

Долния Чалгар излъга за пореден път ! На операторския приемник 7/8 е ........." тази програма не е включена в абонаментния ви план"....черен екран. Което е хубаво ,защото съм забранил да се гледа програмата на тая гнида и така няма да има семейни скандали ,ако жена ми случайно реши да превключи на нея.;;675...;;650

AGT

Кажи честно само ти ли НЕ разбра - само online е безплатна ?!!!
Всеки ден се ражда по един будала ...... важното е да го намериш ! :)

Калито

Да ви раздам по 78ст :19:

oldgraf

Но в евро не върви закачката им

Tzviatko

Цитат на: Калито;609813Да ви раздам по 78ст :19:
Полага се по 1 кебапче или по 1 кюфте на всеки посетител, било то потребител или гост и то на месец, т.е. по 78 стотинки на месец. Заповядайте на масата! И моля не се бутайте да не съборите масата (сървъра му) с кебапчета и кюфтета. И не се връщате отново и отново, уж, че не сте идвали и не сте си взели. Пак казвам, г-н Трифонов черпи само по 1 кебапче или кюфте на месец. Имате по още 1 кебапче или кюфте за месец февруари и по 1 за месец март. Всеки опитал се да излъже, с цел да вземе по още едно кебапче или кюфте, ще бъде санкциониран и посъветван в съответното районно полицейско управление да не прави така. Масата е разположена в темата IPTV плейлист. НАЗДРАВЕ!
;;573

oldgraf

танака

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания