Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

"7/8"тв

Започната от almussat, Януари 06, 2026, 04:45:50 PM

« назад - напред »

Tzviatko

Цитат на: taewu;609634да го пуснат свободно по сат и въздух   на сайта кой ще ги гледа?

Адресът на канала е без защита и ще бъде така до 6 април. Може, който разбира и желае да го публикува в темата за iptv плейлист. Вади се и работи на външни плейъри, на компютри, андроид боксове и тем подобни смарт устройства. Аз съм публикувал там в iptv плейлист темата достатъчно адреси и съм казал, че няма да публикувам адреси на български телевизии.

moreg

В сайта на телевизията канала е HD и предаването, което върви е различно от това при виваком на сателита където резолюцията е SD.
DM 920 UHD, DM 500 HD

vasilstf

Цитат на: moreg;609644В сайта на телевизията канала е HD и предаването, което върви е различно от това при виваком на сателита където резолюцията е SD.

Едното е предизборно обещание в опозиция, другото е когато влязат във властта.

ogibo

Цитат на: moreg;609644В сайта на телевизията канала е HD и предаването, което върви е различно от това при виваком на сателита където резолюцията е SD.

И 8К да го направят, все тая. Мястото на тази телевизия е при БСТВ и Атака ТВ.

AChechev

Цитат на: Калито;609625Появи се Възрожденеца :)
Не се е появил.Той от 18/осемнадесет/години и 5/пет/ месеца си е бил тук:;808

Вас

Цитат на: dzumba;609629А за ойрото нищо не казвате! Май ви хареса! Гледам,че политиката ви засърбя!

Кво да кажем.....те германците си го казаха още преди 25 години, когато го въведоха --
 Euro--Teuro.......обаче страшно ме кефи, че повече няма да превалутирам.
Това за мен беше голям проблем, защото губех по 2-3 лева на година, но пък държавата прибираше около 700млн. лева само от хранителните вериги.
Кефи ме още, че окончателно скъсахме с Русия....дори за атомната централа си произвеждаме резервни части по снимка!
Нищо, че я спират през седмица!
Кефи ме, че сметката ми за парно от двеста лева, стана двеста евро!
Няма да пълним гушата на Путин, я?

Абе направо сме си в Клуба на богатите!;;675
triax 110 + h-h motor/ inverto black ultra twin/ edision primo ip S2 265/hevc

vasilstf

Цитат на: Вас;609653Кво да кажем.....те германците си го казаха още преди 25 години, когато го въведоха --
 Euro--Teuro.......обаче страшно ме кефи, че повече няма да превалутирам.
Това за мен беше голям проблем, защото губех по 2-3 лева на година, но пък държавата прибираше около 700млн. лева само от хранителните вериги.
Кефи ме още, че окончателно скъсахме с Русия....дори за атомната централа си произвеждаме резервни части по снимка!
Нищо, че я спират през седмица!
Кефи ме, че сметката ми за парно от двеста лева, стана двеста евро!
Няма да пълним гушата на Путин, я?

Абе направо сме си в Клуба на богатите!;;675

Най-важното - няколко дни ни надуха главите, че след превалутиране, билетчето за градския транспорт в София се закръгля надолу и на практика е с две стотинки по-евтино. Е аз не се возя в градския, но пък ми направи впечатление, че сметката за интернет ми е по-ниска с една стотинка след превалутирането. Вече цяла седмица сън не ме лови и се чудя какво да правя с толкова много пари.

Калито

Надуха ни главите че всичко щяло да поскъпне много,и ся кво стана :)
Triax110-23.5E,19E,16E,13E,9E Triax110-36E,39Е,42Е Triax110-52Е,46Е 90см-4.8Е,1.9Е,0.8W,80см-80Е
GIGABLUE ULTRA UE 4K,EDISION OS MIO+ 4K,OCTAGON SF8008 4K, ZGEMMA H7S 4K,SUNGATE TITAN 4K,SENATOR HULK 8K,TIGER ONE BILLION V2 ALEXANDER 8K,(SPIDER T21 PROMAX 8K NASHARE2)

fox

Цитат на: Калито;609681Надуха ни главите че всичко щяло да поскъпне много,и ся кво стана :)
Нищо не е поскъпнало всичко върви по мед и масло.След януари ще има още по голями опашки по банките , в повечето магазини като им даваш лева връщат в лева.

Veskop

Цитат на: fox;609688в повечето магазини като им даваш лева връщат в лева.

С по сто кинта за кибрит всеки ден не се ходи ... Или както се казва - на зло куче - зъл прът! Аман от селски тарикати!
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

fox

Цитат на: Veskop;609690С по сто кинта за кибрит всеки ден не се ходи ... Или както се казва - на зло куче - зъл прът! Аман от селски тарикати!
Просто си направиха сметката че им излиза по скъпо и няма да стават обменни бюра. Билла без значение за каква сума пазаруваш като даваш лева връщат лева , даваш евро връщат евро.

компира

Сега си пролича, че народа няма доверие в банките и къта пачки под дюшека :).

dzumba

Що?Преди не си ли личеше?

Veskop

Цитат на: компира;609707Сега си пролича, че народа няма доверие в банките и къта пачки под дюшека :).

къта, щото сивия сектор на "територията" е сигурно 70%! А мишоците в банката ги питат откъде е кеш-а! Останалите 30% нямат избор!
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

компира

Цитат на: dzumba;609708Що?Преди не си ли личеше?

Не чак толкова явно, като че ли.

Цитат на: Veskop;609710къта, щото сивия сектор на "територията" е сигурно 70%! А мишоците в банката ги питат откъде е кеш-а! Останалите 30% нямат избор!

Съгласен съм с причините. Сега, доколко тези проценти са актуални към днешна дата - не знам. Но понякога си е и до манталитет - хора с доказани доходи, предпочитат да ги държат в кеш, отколкото в банката. Това не е разумен подход, защото при евентуален обир ще стане грозна картинка (нагледали сме се на бол примери). Добре е да се разпределят на двете места - "диверсификация на риска" му казват.
На служителите в банките това им е работата - длъжни са да напишат произход на средствата и да добавят документа към "досието" на клиента, толкова - никой няма да тръгне автоматично да те дрънка на НАП да те проверяват, освен ако сумата не стане доста голяма и привлечеш внимание от "горе" или пък ако започе разследване срещу лицето и органите да поискат от банката тази информация.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания