Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

MTV спира

Започната от AChechev, Октомври 12, 2025, 06:08:18 AM

« назад - напред »

тин

Според Флайсат, Неосат също са спрели Мтв 00,80,90 и супер хитс, мисля че беше.

Tzviatko

А да сте се замислили, че един от операторите би ви пуснал записи на каналите? И при други оператори, които взимат стрийм от него им работят тези MTv-та. Така беше с Nasa Tv, въпреки, че беше официално закрита!

Вазов

За този тип канали е много лесно да ни пуснат запис, но пък дано им е дълъг записа, да не се повтарят скоро:

Pirat

Хаха всичко е IPTV това може да работи още 10г!
Нали това коментираме че на IPTV има канали който не съществуват от 15г!
От тук може да си направите извода неосат от къде взима:D
Инсталирайте vavoo плъгина и ще видите за какво става на въпрос
dbox2 master

Мартинския

Разцъках и всичките мтв на иптв-то и единственото работещо различно от канала с риалититата е мтв класик, мтв 2 и мтв u, които са американски.
Може да нямат диеми и какво ли още не, ама са единствените с работещи мтв-та 😄
София: emme esse 100 cm, SkySat H-H на OCTAGON SF8008, Blizoo, A1 Xplore TV Smart, EDISION OS MiniPlus, XMART-6K-T95Z
Северозападa: emme esse 80 см, SkySat H-H на Vu+ Solo SE V2, A1 80 cm + SRT ANT 45 на EDISION Piccollino S2, А1 Net Box

компира

Неосатци са факири :). Само да имаха Диемите и се въщам при тях отма.

dzumba

Викаш,да ги пуснат на запис!

Ламерът

За арабити можи за европейцити не можи...
Рускиня 2,10 с Invacom ADF-120 и SNF-031 ; Tecatel 120см за 36е и 39е ; Paraclipce 180см легнал зимен сън ;)

Малкия Мук

Както бяха писали преди известно време, в всяка държава има достатъчно местни музикални телевизии които да заместят MTV-тата.

Pirat

Цитат на: dzumba;609513Викаш,да ги пуснат на запис!

Текилите така работят от 15г:D
dbox2 master

johnfogerty

С 4К ремастерите, които Youtube пускат напоследък на видеа от тази ера, не мисля, че MTV ще ми липсва. Не е трудно да си направиш или да намериш готова плейлиста и да си направиш собствено MTV.
Например тези две:
https://youtube.com/playlist?list=PLdB2qly-JTgAadmvnabdqMO6hqJkvsUIZ&si=GCVtA8eOJporH2Hs
https://youtube.com/playlist?list=PLdB2qly-JTgAbd7gQ7_hElVqzeMHLCRp2&si=QhQIi3pWUItlKk_B

Veskop

ами то и HBO мога да си спретна от Замунда! Дай да го спрат операторите, без еквивалентна алтернатива, а аз да продължа да си го плащам!
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

Глаголица

Цитат на: Veskop;609448Щото света нещо се обърка тотално! Трябва да гледаме дебели бременни негърки и негри. Както и останалите "либерални" изродщини, които всячески ни натрапват! Именно затова само този канал остава! На кого му пука за хубавата музика от 70,80 и 90те? Сега си имаме Кончита вурст!!!
Кончита вурст я бях забравил, а едва ли са много хората по света, които я помнят, освен вас не-либералите, интересно що ли ;;573

Veskop

то всяка година има ПОНЕ по ЕДИН кончита вурст! тоя "фестивал" стана фрийк шоу! :c040:
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

Vboxk

От Виваком казаха че нямало да заменят каналите ,нито да бъде намалена ,таксата.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания