Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Свързване на HDMI към телевизор с кинескоп

Започната от Вальоспорт, Април 14, 2024, 06:14:51 PM

« назад - напред »

Вальоспорт

На кутията пише FULL HD 1080, каква резолюция изкарва такъв телевизор в PAL формат?

vasilstf

Цитат на: Вальоспорт;597387На кутията пише FULL HD 1080, каква резолюция изкарва такъв телевизор в PAL формат?

Цитат на: Вальоспорт;597386На NTSC 480I на PAL 576I, поне така пише дали е толкова...

ЦРТ не може да изкара фулл ХД 1080, вероятно това е входящ сигнал. Изходящ е или NTSC 480i, или PAL 576i, като и в двата случая картината е задоволителна за црт, но е далече от това, което може да ти предложи хдми  и хд.
Не мисля, че в случая има проблем, единственото което ме дразни и не мога да ти помогна е, че си дал 30 лева за нещо, което на друго място струва 6 лева и върши същата работа. Само дето трябва да го чакаш две-три седмици.

Gena_Bs

Определени CRT модели на Philips, Samsung и др. на цифрови шасита можеха да изобразяват до 720. Но единствено през HDMI, разбира се.
На аналоговите входове - макс PAL 576i/ 50Hz, каквато е по стандарт.

Момчил Минков

Цитат на: Вальоспорт;597383https://youtu.be/DjE9Q0VRSSM ето го приемника.
покажи по-добре отзад и от тази лявата страна - със снимки, НЕ с видео, да се чете какво пише по дупките, и снимките тук!
____|_______|_Удряй_|_______|_______|_
|_______|_______|главата|_______|______
____|_______|_______|си_тук_|_______|__

pgi

Имам 29" CRT Самсунг, изкарва 720р през компонентния вход. В началото Плейстешън 3 сина ми играеше така. Още си работи.
Параболи: 90см, 180 см; Офсети: 2хTriax 110, 60см, 90см; Vu+Solo2; Octagon SF8008, DM500S; Golden Media Uni-Box 9060 CRCI HD PVR; DiSEQ 8/1

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания