Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Кабелна ТВ Скат Бургас

Започната от netman, Юни 10, 2008, 03:23:55 PM

« назад - напред »

sasho1bs

Странно :s101 не съм плащал спортния пакет при тях, но хд каналите ми се струва че изглеждат по добре от IPTV на конкуренцията .Говоря за цифровата кабелна а не за приложението им.

Дедал

Цитат на: ИВАНОВ69;569762Вие гледате чалгаджийската телезивия ли? Много гадно! Няма ли какво друго да гледате? :s101;;650

:) Туй от коя година го изровихте бре:);;basi ... па и къде пише, че гледам чалгаджийницата:lol15: (съвсем друг въпрос е кой може да ми дава наклон какво да гледам)

Цитат на: sasho1bs;569764Странно :s101 не съм плащал спортния пакет при тях, но хд каналите ми се струва че изглеждат по добре от IPTV на конкуренцията .Говоря за цифровата кабелна а не за приложението им.

Много са им добре даже ХД каналите, аз обикновено им плащам за цяла година с включени спорни пакети.  Имат и IPTV (че и приложение поне в Самсунг тв) ама не го ползвам, че едва ли ще е стока като чувам какви са отзивите за интернета им :);;573

sasho1bs

Ами доста е читаво приложението за разлика от бокса им .Има го и за сони а от интернета им определено не мога да се оплача. Предполагам зависи и в коя част на мрежата им си но аз за 15 години 2 пъти съм имал проблем и все беше в моя кабел.

ЕдиБГ

Цитат на: Дедал;569266Явно ексклузивитета за Вивашит е свършил и при Скат вече се появиха (както и при други оператори) ХД каналите за групата на бтв синема/комеди/лейди ХД.
При Скат са на 802Мхц ;;650

Добавиха Epic Drama HD, Cinemania HD, Love Nature HD (това мисля че се появи към края на 2021, както и Nostalgia).

Van4ata

Към момента Ската с какъв модул са и само от тях ли може да се вземе?

Дедал

Конакс, може да си купиш собствен и да вземеш само карта от тях.

Van4ata

Цитат на: Дедал;587322Конакс, може да си купиш собствен и да вземеш само карта от тях.

Благодаря ти, имам един такъв модул се върти из шкафовете, дали ще стане с него!
https://ibb.co/0KFBjCX

Дедал

Единият от моите е точно такъв и няма проблеми.

Дедал

Валерката гледам най-накрая пуснал Диема ХД и Кино Нова ХД по коаксиала (578MHz)

янко музиканта

Появи се и Диема спорт 3 4К в интерактивната

ЕдиБГ

Пуснали са и Nasa TV HD с български субтитри.

Браво!

P.S. българските субтитри са машинен превод. ;;basi

Дедал

Вчера яко са бърникали и са размествали пакети, та ако ви липсват канали - пресканиране :) ... освен ако не сте с Панасоник и дадете само да си актуализира списъка с канали. Май яко са орязали и аналоговите.

ogibo

Цитат на: ЕдиБГ;593473Пуснали са и Nasa TV HD с български субтитри.

Браво!

P.S. българските субтитри са машинен превод. ;;basi

И нямаш време да ги прочетеш. :lol15:

sasho1bs

Цитат на: Дедал;593637Вчера яко са бърникали и са размествали пакети, та ако ви липсват канали - пресканиране :) ... освен ако не сте с Панасоник и дадете само да си актуализира списъка с канали. Май яко са орязали и аналоговите.

Чуваше се че аналоговите ще ги спират,но явно само са ги орязали.

Ванич

Гледам, че СКАТ имат нови цени и пакети, или поне са махнали десетките ненужни такива,
но ми прави впечатление, че Интерактивната ТВ вече не се предлага нито в пакет, нито отделно!
Да не са я спрели?

П. С. Имаха и приложение, дали ще продължи да работи!

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания