Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Кабелна ТВ Скат Бургас

Започната от netman, Юни 10, 2008, 03:23:55 PM

« назад - напред »

Славето

Някой да каже какви радиостанции имат на тяхната кабеларка и на IPTV-то им има ли радия :) ... Моля за списък...

Ненен

Цитат на: Славето;501856Някой да каже какви радиостанции имат на тяхната кабеларка и на IPTV-то им има ли радия :) ... Моля за списък...

Има 20 радиостанции, но нито една не тръгна на Самсунг приложението. Като функции и възможности - по малко от на RN.

P.S. приложението е направено от една и съща фирма

Славето

Цитат на: Ненен;501892Има 20 радиостанции, но нито една не тръгна на Самсунг приложението. Като функции и възможности - по малко от на RN.

P.S. приложението е направено от една и съща фирма

Интересувам се кои са...

toninokia

Здравейте, може ли ако не е проблем някой да напише списъка с  излъчвани програми от Скат?
Благодаря предварително!

Бобката1

Цитат на: toninokia;513480Здравейте, може ли ако не е проблем някой да напише списъка с  излъчвани програми от Скат?
Благодаря предварително!

Има чичко Гугъл :lol15:

https://www.tvskat.net/index.php?lang=BG&page=channelList§ion=channelList-tv

янко музиканта

Най-накрая се появиха Максовете 1,2,3 и 4 в SD и HD ;;573

Дедал

ЕдиБГ

И National Geographic HD

Направо да не повярва човек, последната година най-после СКАТ откриха че на света съществува такова нещо като HD

За сега от излъчваните им канали май само Movie Star HD липсва...

Дедал

Е те NG са FOX групата и няколко години дори изобщо не ги излъчваха, че и Евроспорт-овете бяха спрели в ХД ;)

Липсват им и ьтв комеди/синема в ХД, ама явно Валерко се е напрегнал нещо, щото Макс-овете изгряха на мястото на "тест" каналите:);;573 .

Motorvision гледам се е появил ама спряха пък RockTV :e085:

ЕдиБГ

И Нова ТВ в HD се появи при СКАТ

toninokia

Дали ще пуснат скоро HBO и CINEMAX?:s101

Балканец

Цитат на: toninokia;527591Дали ще пуснат скоро HBO и CINEMAX?:s101

Че кой още плаща и гледа тези помий ?

Дедал

Тия убавци нещо от 2-3 часа нямат кабелна и никой (естествено:e085:) не вдига телефоните - някой да има представа какъв е проблема (за района северно от Бургас) ?

п.п. най-накрая се свързах - скъсан кабел край Ахелой , уж работели и ще го оправят ...

Дедал

Явно ексклузивитета за Вивашит е свършил и при Скат вече се появиха (както и при други оператори) ХД каналите за групата на бтв синема/комеди/лейди ХД.
При Скат са на 802Мхц ;;650

ИВАНОВ69

Цитат на: Дедал;99119Е ,явно са направили малки промени /Скат/ -аз ги бях питал още в началото и това ми бяха казали 60лв инсталация и 8,90 за ХД каналите /нямам ни -какво намерение да ги плащам/- сега 80лв и 7,90 /сигурно защото нещо им изчезна Планета ХД :lol15::) / и не съм много сигурен дали ако си нов абонат няма да искат да подпишеш договор.А от тия 130 програми ,реално ми трябват 30. На транспондера на Диемите са сложили 10 радиа и 18 ТВ канала -като гледаш мач и терена е килим от големи зелени квадрати :lol15: . Близалките няма какво да ги коментираме ,след няколко месеца ,като почнат да изтичат договорите и ще се разбере колко "доволни" абонати ще им избягат.:)

Вие гледате чалгаджийската телезивия ли? Много гадно! Няма ли какво друго да гледате? :s101;;650

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания