Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Кабелна ТВ Скат Бургас

Започната от netman, Юни 10, 2008, 03:23:55 PM

« назад - напред »

янко музиканта

Охоооо на 642 000 kHz/256 QAM/6900 се появиха Nova Sport HD,Auto Motor Sport HD(с БГ дублаж) и Viasat History HD(с БГ суб);;650;;650

megara

Май са ги изместили на 514000 KHz.

Мартин_89

В интернет се появи информация, че Nickelodeon HD от скоро се излъчва с БГ аудио поток при Скат и други оператори. В действителност ли вече канала е с БГ аудио?

Косьо

Здравейте.Какъв цифров  декодер с HDMI изход да си взема,които да работи на Скат тв с кодировка Griffin?Такава ми е картата в момента на тяхния декодер.

тин

Цитат на: Мартин_89;386561В интернет се появи информация, че Nickelodeon HD от скоро се излъчва с БГ аудио поток при Скат и други оператори. В действителност ли вече канала е с БГ аудио?

Да, има бг версия на Никеолодеон.Има го при някои оператори.

тин

Цитат на: Косьо;389933Здравейте.Какъв цифров декодер с HDMI изход да си взема,които да работи на Скат тв с кодировка Griffin?Такава ми е картата в момента на тяхния декодер.

Най-евтиният вариант е един Екском за около 65-75 лева.Пише, че поддържа Conax и Griffin.

Дедал

Хич не ти трябва тоя Екском , по-добре умрялата Нета дето я дават СКат да вземеш . Най-добре вземай каквото ти хареса като картина/опции/меню и смени картата в офис с Конакс такава . Още по-добре ако имаш вграден DVB-C в телевизора .

Косьо

Някои вързвал ли е кабелен приемник към монитор,гледам в форума има схема за Scart to VGA /LM1881 интеграл/-кабел,но дали работи?

Кючуков

Искам да попитам 10те PPV канала, които предлага СКАТ кои са?

anton76

Дали ще добавят хбо 3 някой има ли информация.

gesh

Някой ще може ли да даде списък с каналите, които до този момент СКАТ предлагат в цифровата си, че това в сайта им надали е много вярно, предвид, че отдавна не е пипан сайта им като цяло.

Дедал

Нищо ново от много време освен някоя руска издънка ... даже май от известно време ми зачезна и Евроспорт ХД:lol15: , шЪ взема утре да навестя някой офис на тия убавци ;;basi

sarivano

И к'во ще стане като посетиш нЕкой офис?
УБИВА КОМУНИЗМЪТ, СОЦИАЛИЗМЪТ НЕ УБИВА- ТОЙ МЪЧИ!

Дедал

Само това е варианта да зададеш и (малко вероятно) евентуално получиш отговор на въпрос за технически проблем , за програмна схема ...:hammer:
Нямат ни форум , ни Фейсбук ... не че и в офисите казват нещо ама поне да се опитам да разбера що го няма Евроспорт-а;)
;;650

краси098

Аз имам един прашасал Екском DVB-C HD приемник, купуван от Нет1.

Дали ще работи със Скат Бургас?

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания