Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Кабелна ТВ Скат Бургас

Започната от netman, Юни 10, 2008, 03:23:55 PM

« назад - напред »

Драго - Драганов

Радиата ме интересуват,не телевизиите.За тях е ясно,че са под всякаква критика.Ако може списък с радиата,понеже чух,че добавили още някое ново.Благодаря предварително.

Дедал

Хоризонт
Хр. Ботев
Сити
БГ радио
FM Plus
Energy
Fresh
Veronika
Darik
Radio 1 Rock
Z-Rock
Star FM
Radio 1
Vitosha
Veselina
Magic FM
Voice
NJoy
Tangra MegaRock
Alpha
Fokus
PartyFM
Tvoeto Radio
Nova
Ritmo Romantic
Vega+
Chanove
Power FM
Grand
Melody
tatkovina
Rosa
Mix Folk
Traffic Radio
Pro FM
Atlantik
Millenium
Pro Fm Reggae ,Black ,Latino ,Classic , Jazz ,Chillout ,Kids ,Love ,Oldies ,Gold ,
Rtl 102,5 ,Groove , Classic
Romania Int.
Romania in Direct
RD Radio Armenia
WRN Russkij
Orient
OMV
Eviva
- това са по списък от техния СТБ .

Драго - Драганов

Mnogo blagodarq Дедал za informaciqta :)

сайлъррр

Привет! Има ли начин  освен с приемник или карта да се гледа цифрова ТВ съм Скат? Трябва ли да ходя да минавам на цифрова специално, че с тия 50 инча не се гледа аналогова ТВ

tonidn81bs

За цифровата им се заплаща още 2лв отгоре и 50лв за CAM модула и 10лв за техниците който задължително трябвало да дойдат да ти го поставят. Нови прашила от тази година, по-добре бягай от тях.

sasho1bs

Бях чул че при подписване на договор дават безплатно ка модула но по добре отиди и питаи до офиса им.

Дедал

Трябва дя питаш в някой офис - за нови клиенти може и да го дават безплатно - преди и за "стари" :) го даваха , но сега искат 50лв (май) , а за ХД СТБ (Нета:lol15:) искат 99лв :lol15: . Отделно ,че са "заспали" от 2 години и нещо заеб.ха всякакви нови ХД канали - ръгат руски СД на килограм :) , а дори и спряха каналите от Фокс групата :lol15:

tonidn81bs

Оправданието им на тези мизерници С(а)кат е че всичко поскъпнало и затова от тази година  всичко се заплащало, така казват от централния офис и от офиса в Славейков, също ако ви се скапи дистанционното на сет-топ-бокса за ново заплащате 10лв.

Stuka

Първият Cam модул е безплатен, а сега има и промоция като смениш от аналогова на цифрова не доплащаш(това за стари клиенти !)

tonidn81bs

И това от кога, защото преди няколко дена в касата им в Славейков не знаеха за такова нещо, казват CAM модула се заплаща задължително, поне ако поискаш да минеш от сет-топ-бокс към CAM модул.

сайлъррр

Я ме светнете. Утре е 1-ви септември. Та това значи ли, че като пусна сабалян  Евроспорт да речем няма да имам сигнал, щото съм с кабела на аналогов сигнал и не ползвам никакви декодери и карти.

Ако е така Digicom  е моя избор.

Ламерът

Цитат на: сайлъррр;272986Я ме светнете. Утре е 1-ви септември. Та това значи ли, че като пусна сабалян  Евроспорт да речем няма да имам сигнал, щото съм с кабела на аналогов сигнал и не ползвам никакви декодери и карти.

Ако е така Digicom  е моя избор.

Не. Ще си работи сигнала на кабелната.
Рускиня 2,10 с Invacom ADF-120 и SNF-031 ; Tecatel 120см за 36е и 39е ; Paraclipce 180см легнал зимен сън ;)

Stuka

Цитат на: tonidn81bs;272679И това от кога, защото преди няколко дена в касата им в Славейков не знаеха за такова нещо, казват CAM модула се заплаща задължително, поне ако поискаш да минеш от сет-топ-бокс към CAM модул.
http://www.tvskat.net/bg/promo/19.html?back=

tonidn81bs

Цитат на: Stuka;272994http://www.tvskat.net/bg/promo/19.html?back=
Това в сайта им е от преди година.

сайлъррр

Цитат на: tonidn81bs;273024Това в сайта им е от преди година.

А има ли начин с мой декодер и техен кабел да получа т.н. цифрова тв?

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания