Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Кабелна ТВ Скат Бургас

Започната от netman, Юни 10, 2008, 03:23:55 PM

« назад - напред »

радославгн

Абонирай се за СКАТ, че да те е яд. Това е най-голямата смешкаларка в Бургас. За качество тук въобще да не говорим, а за аналговата им................. още по-...;;650

Дедал

Нова порция "тест" канали , която включва наскоро изчезнали от "лисичата" група .;;573 :)

sasho1bs

Тези до скоро маи непиратстваха но конкуренцията от рн явно ги убива и явно няма как ще се пиратства :)

Looker

Здравейте
Извинявам се,че питам тук "може и да не е тук мястото" но имам помощ за 2 неща. Едното е съвет за това какъв DVB-C HD приемник да купя за един 32" ТВ за гледане на СКАТ през HDMI,тези наглите от СКАТ ми искат 80лв. за SD приемника. Другия ми въпрос касае другият ми телевизор Panasonic който си ползвам с CAM модул и карта, но там сортирането си е по някакъв негов си начин. Има сортиране по име,номер но каквото и да избера все си ги нарежда по някакъв извратен начин. Има ли начин да се подредят така както ги задава оператора? Благодаря Ви предварително

STUDITOV

Цитат на: Looker;240365Здравейте
Извинявам се,че питам тук "може и да не е тук мястото" но имам помощ за 2 неща. Едното е съвет за това какъв DVB-C HD приемник да купя за един 32" ТВ за гледане на СКАТ през HDMI,тези наглите от СКАТ ми искат 80лв. за SD приемника. Другия ми въпрос касае другият ми телевизор Panasonic който си ползвам с CAM модул и карта, но там сортирането си е по някакъв негов си начин. Има сортиране по име,номер но каквото и да избера все си ги нарежда по някакъв извратен начин. Има ли начин да се подредят така както ги задава оператора? Благодаря Ви предварително

Подреждаш каналите ръчно на Панасоника

Looker

Цитат на: STUDITOV;240381Подреждаш каналите ръчно на Панасоника

Този метод ми е известен но все ми се струва, че има и друг. Едно приятелче на неговото LG се подреждат така както ги зададе оператора, а ако иска той си ги пренарежда. Сигурно и тук е възможно

Дедал

Всяка марка си има собствена "политика" :) - при мен на ЛГ ,Самсунг и Тошиба единствено последния ги нарежда както са в СТБ на Скат (то пък една подредба...:hammer:) , Самсунг-а кара до към 100 и после са "свободно съчинение" :) , а на ЛГ май се ги напляска по транспондери . После си ги подреждам както искам и за разлика от СТБ няма изненади като решат по някое време да обновяват - обикновено се сещат в най-неподходящото време .:)

gesh

Току що мина ъпдейт на цифровата и пуснаха няколко нови канали Animaux, Escales, Encyclo, музикални RCK и LiveBox. Също и History Channel и Crime & Investigation който обаче нямат картина и звук, но субтитрите им са на лице.
Интересно пък защо Fox и NG каналите пак изчезнаха? :s104

Дедал

Тъкмо се канех да пиша :) - вчера видях ,че са спрели "тестовете" и има разни френски канали - май само RCKtv , HISTORY и C&I биват ... има и Duck tv/HD . Питах за btv action 3D ама още не са ми отговорили .;;650

gesh

При теб History и C&I имат ли картина и звук?

Дедал

Не , само имената им излизат , но вчера и някои от другите бяха така , а днес вече вървят - дано поне тия ги пуснат и да вземат да се размърдат с Фокс-овете и някой добър ХД канал , след като вече минаха изборите ;;573

Драго - Драганов

Здравейте.Някой може ли да напише актуалните тв и радио канали към днешна дата 08.08.2013г.
Предварително благодаря.

tonidn81bs

Бягай от тези, това е най-скапания оператор, а това което се води хд не е никакво хд.

Драго - Драганов

Аз заради радиата,понеже нашите ще откриват заведение,а неискат да прекарват нет и нямат време да отидат до офиса,а аз не съм в града и затова питах тук,но явно няма да мога да получа тази информация.Както и да е.

Дедал

Съществени промени няма , освен липсата на каналите на Fox и необявените "тестове" ;;573  http://www.tvskat.net/bg/services/4/service/38.html
Човека стана политик и зае.а каберларката - нови ХД и БГ канали през крив макарон ,а иначе руски канали добавя на килограм :lol15:

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания