Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

United Group купува Булсатком

Започната от veravera, Ноември 09, 2023, 11:58:18 AM

« назад - напред »

Вазов

Цитат на: Атлантис;601213Дано поне запазят оптичната мрежа на Булсата и я пуснат наместо ADSL/VDSL доколкото е възможно.
Мой познат миналата седмица отишъл да си плати интернет и IPTV от Булсат и се върнал с нов договор за EON. Договора е за 5G рутер със СИМ карта, вече го ползва. Предполагам, че това означава, че не искат да се ползва мрежата на Булсатком и затова прехвърлят клиентите към тези 5G рутери.

П.С. В договора пише, че му осигуряват оптична свързаност, чрез 5G рутер със СИМ карта ?

111111

Цитат на: Вазов;601288Мой познат миналата седмица отишъл да си плати интернет и IPTV от Булсат и се върнал с нов договор за EON. Договора е за 5G рутер със СИМ карта, вече го ползва. Предполагам, че това означава, че не искат да се ползва мрежата на Булсатком и затова прехвърлят клиентите към тези 5G рутери.

П.С. В договора пише, че му осигуряват оптична свързаност, чрез 5G рутер със СИМ карта ?

Щом е доволен за 36лв на месец след промото.
Подпис от долоподписания
Благодари натискайки "Thanks" бутона,
ако сметнеш поста за полезен.

fox

Ванси

Цитат на: Вазов;601288Мой познат миналата седмица отишъл да си плати интернет и IPTV от Булсат и се върнал с нов договор за EON. Договора е за 5G рутер със СИМ карта, вече го ползва. Предполагам, че това означава, че не искат да се ползва мрежата на Булсатком и затова прехвърлят клиентите към тези 5G рутери.

Просто някой служител в офиса го е преметнал да си направи бройката. Все пак им плащат на договор там . Ако е в договор към Булсат сега същите от Вивата ще му звънят за неустойка.  Те вече ползват мрежата на Булсат Вивата.

mistor

Цитат на: Вазов;601288В договора пише, че му осигуряват оптична свързаност, чрез 5G рутер със СИМ карта ?

Питал ли е къде се включва оптиката ?

Veskop

най-вероятно се включва в близката базова станция! ;;573
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

Вазов

Цитат на: 111111;601294Щом е доволен за 36лв на месец след промото.
О, 36 лв. след промоцията щеше да е хубаво.
Първите шест месеца комплексната услуга е 20 лв., после 18 месеца е по 40 лв. и след изтичането на двете години става 78 лв.

Някоя девойка в офиса е заработила хубава комисионна.

А той дори не е разбрал, че заменя оптиката за 5G свързаност.

tok82

extrend et4000;5xdm500s;1xdb500-c;cryptobox 500hd;1x ariva 102e;1 x goldenmedia black;3,60m,1,50m,2x1m antena linear motor superjack18;mag250

sylviope

Аз бях на оптика на булсат в София и преди около година и половина минах  на 5G на Yettel. Имам пряка видимост към 5G клетката на около километър.  Много по-доволен съм от преди на булсата. Никакви прекъсвания, освен  едно-две кратки за цялата им мрежа. Плащам 20 лева на месец за 100  мегабита, имам и телевизия, преди беше сателитна. Не виждам защо трябва  да се мъчите с тези кабели, пък било то и оптика.

Глаголица

И как точно ни мъчат кабелите, ако не е тайна?

tedy58

Цитат на: Мемо85;601284Общо взето плащаме телевизия, за да гледаме реклами. 15 минути буламач, 10 минути реклами. А между 19-20ч. 5 минути буламач, 10 минути реклами.
По време на филм - 20 минути филм, 15 минути реклама. Говоря за БГ телевизиите.
Абсолютно съм съгласен с констатациите! т.нар. национални телевизии са се превърнали в рекламни дружества! Отдавна спрях да ги "гледам" .
Предлагам да ги залеете със спам по всичките им официални страници в социалните мрежи та дано им светне че хапчетата за всеки лек не е реклама!
The world is small, but enough, isn\'t it?
Vu04k; DM800§каквото попадне.Paraclips 2,4m,Triax-TD88

mishochelsea

"Уважаеми клиенти,

Считано от 01.11.2024г. ,,Виваком България" ЕАД (правоприемник на ,,Булсатком" ЕООД), прекратява предоставянето на фиксирани услуги за гласови съобщения, предоставяни под търговска марка "bulsatcom". Считано от тази дата ще бъдат прекратени и индивидуалните договори за ползване на фиксирани услуги.

В случай, че към момента на прекратяване има предплатена сума по договора, тя се прехвърля към други активни услуги, предоставяни под търговска марка "bulsatcom". В случай, че желаете предплатената сума да бъде възстановена следва да посетите магазин на Оператора и да посочите банкова сметка, по която да бъде възстановена съответната сума.

След 01.11.2024г. предоставеното при сключване на договора оборудване следва да бъде върнато при условията посочени в договора/ите и приложимите общи условия. В противен случай дължите неустойка, в размер на стойността на оборудването по цена съобразно действащия към момента на прекратяване на договора/ите ценоразпис на предлаганото от ,,Виваком България" ЕАД  в качеството му на правоприемник на ,,Булсатком" ЕООД оборудване."

mistor

Това с неустойките си е типично за тях .Плащаш по текущи измислени от тях цени , а не по договорени при сключването на договора .

Златанов

Това за фиксирани услуги, означава ли интернет и DTH?

timothy

Не, само фиксирани гласови услуги, т.е. телефон. Аз даже не знаех, че Булсат са предлагали подобно нещо..

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания