Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

United Group купува Булсатком

Започната от veravera, Ноември 09, 2023, 11:58:18 AM

« назад - напред »

vasilstf

Аз ви казах, че Булсат ще последват съдбата на НЕТ1, всички видяхме какво стана тогава. Но много хора тук не искаха да повярват и си мислеха, че Булсат ще продължи да съществува под някаква форма.

Митко Фадромата

Булсатком имат канали, които Виваком ги нямат, като - History 2, Kitchen TV, Lovno ribaraski, Love Nature HD, TravelXp и  сигурно забравям някой друг канал. Не виждам да се добавят на hotbird 13.

Работилница

Цитат на: vasilstf;601168Аз ви казах, че Булсат ще последват съдбата на НЕТ1, всички видяхме какво стана тогава. Но много хора тук не искаха да повярват и си мислеха, че Булсат ще продължи да съществува под някаква форма.

Какво й е  на нет1 кабеларката? Махнаха 4К пълнежите и разните там немцки.

Глаголица

Не знам нищо за нет1, но пък моят нет е точно от Булсат и предполагам в един момент ще спретнат нещо гнусно.

uplevel

Отношението на Виваком към абонатите на Булсатком може да се прецени най-добре като се посети офис на Виваком и се види нескопосаната лепенка
'' Тук може да се заплащат сметки към Булсатком''
Това е ,друго няма!
Triax TD88 - 90E<-->8W; Strong 90 - 45Е<-->30W, GigaBlue HD Quad Plus+Multistream tuner SP2246T,TBS 5980,DABlin DAB player

TPOTOAP

Скоро бях в магазин на вивата и ми казаха, че към ноември ще прехвърлят всичко в офисите на вивата и ще затворят офисите на була.

ogibo

В Свиленград вече е осъществено.

Valkov

Цитат на: Глаголица;601177Не знам нищо за нет1, но пък моят нет е точно от Булсат и предполагам в един момент ще спретнат нещо гнусно.

Ще спретнат това което ми спретнаха и на мен. Цента на интернета от бившата N3 Пловдив стана космическа буквално. Тоест почти догони тази на старлинк. Вивта се интересуват само от прехвърлянето на наследените абонати към техните услуги а закупените мрежи и услуги ги ликвидират след около 3 години когато изтекат последните наследени срочни договори.

vasilstf

Цитат на: Работилница;601175Какво й е  на нет1 кабеларката? Махнаха 4К пълнежите и разните там немцки.

Нищо и няма. Нито пакетите, нито договорите, името, офиси, колите ребрандираха. Нищо не остана от тях, даже и част от клиентите им изчезнаха. Само шепа хора с носталгия ги помнят, кои с добро, кои с лошо.

pgi

Цитат на: TPOTOAP;601196Скоро бях в магазин на вивата и ми казаха, че към ноември ще прехвърлят всичко в офисите на вивата и ще затворят офисите на була.

Един от офисите на Булсатком в Бургас вече е опразнен, този до Технополис в жк Славейков.
Параболи: 90см, 180 см; Офсети: 2хTriax 110, 60см, 90см; Vu+Solo2; Octagon SF8008, DM500S; Golden Media Uni-Box 9060 CRCI HD PVR; DiSEQ 8/1

Атлантис

Дано поне запазят оптичната мрежа на Булсата и я пуснат наместо ADSL/VDSL доколкото е възможно.

111111

Цитат на: Атлантис;601213Дано поне запазят оптичната мрежа на Булсата и я пуснат наместо ADSL/VDSL доколкото е възможно.

Мечти...

Ще съсипят всичко и ще дигнат цените и свалят скоростта и качеството.

Някаква чавка привикала майка ми в офис за преподписване,
прави и промоция за някакви дребни пари за 3 месеца
питам я аз а за останалите месеци от договора колко е цената на таз промоция ... ми 36 лева...
То без пари за базов пакет.
Айде на А1 без да се въртят паници.
Подпис от долоподписания
Благодари натискайки "Thanks" бутона,
ако сметнеш поста за полезен.

111111

А1 без договор 14 лева, плаща се месец за месец, за клиенти идващи от була.
само приемник без паница и конвертор
Подпис от долоподписания
Благодари натискайки "Thanks" бутона,
ако сметнеш поста за полезен.

Златанов

Какъв пакет и има ли възможност за допълнителен?

timothy

Те А1 пуснаха и предплатена телвизия - плащаш 5, гледаш 6. На сайта им има посочени пакети и цени. 36 лв е абсурдно за една телевизия..

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания