Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Yettel домашен интернет и телевизия (iptv)

Започната от angelvarna, Юни 29, 2023, 08:25:37 AM

« назад - напред »

Tzviatko

Цитат на: vasilstf;609029За едните уй с брада, за другите само брада.
Значи за едни има, за други не. Малко с двоен аршин мерим, редно е за вторите да има поне някаква отстъпка от месечната такса.
И кво прайм, ако 78 спре завинаги по време на подаръка?
Да редно е да има отстъпка от месечната такса, но няма да има. Аз лично съм с абонамент за всички тв канали и допълнителни пакети, без svod hustler и не получвам в тази връзка нищо от този бонус подарък. Иначе Йеттел тв имат списък с т.нар. гарантирани и негарантирани канали. По същия начин не получавам нищо и от А1 Xplore Tv, тъй като съм на 200+ канали и не се оплаквам. Единствено от Eon Tv получавам всички канали отключени за периода, който съм написал в съответната тема.

vasilstf

Цитат на: Tzviatko;609036Да редно е да има отстъпка от месечната такса, но няма да има. Аз лично съм с абонамент за всички тв канали и допълнителни пакети, без svod hustler и не получвам в тази връзка нищо от този бонус подарък. Иначе Йеттел тв имат списък с т.нар. гарантирани и негарантирани канали. По същия начин не получавам нищо и от А1 Xplore Tv, тъй като съм на 200+ канали и не се оплаквам. Единствено от Eon Tv получавам всички канали отключени за периода, който съм написал в съответната тема.
Е поне hustler да ти пуснат на аванта. :)

Tzviatko

Цитат на: vasilstf;609039Е поне hustler да ти пуснат на аванта. :)
То като канал го има еротичния Hustler Tv без допълнително заплащане. Това, което съм описал се води безсрочен пакет и представлява следното, което никой в офис на Йеттел не знае, какво всъщност преставлява svod hustler:
Допълнителен пакет Hustler SVOD предлага видеотека с висок клас съдържание и разнообразна селекция от филми за възрастни.

Съдържанието от пакет Hustler SVOD не е налично за мобилни смарт устройства (смартфони и таблети).

4,09 евро / месец | 7,99 лв. / месец
https://www.yettel.bg/bg/tv-internet/interaktivna-tv/tv-dopalnitelni-paketi#bezsrochni-paketi
:e085:

Tzviatko

Част от MTv каналите вече са заменени с нови тв канали : Mad World HD, Marquee Tv HD, IDJ Tv HD и варненския тв канал TV 21 HD. Каналите са със архив. Спряните MTv канали вече не съществуват като канали в тв плагформата им. Дали ще има още 2 нови тв канала, на местата на спрените 6 MTv канали и дали ще бъде скоро не знам. Но като цяло за сега може да се каже, че са заменени с музикални тв канали, въпреки, че TV 21 не е музикален, а е развлекателен. Йеттел първи от 3-те мобилни телекоми успя да замени спрените MTV канали частично, въпреки, че последен като оператор стартира предлагането на цифрова телевизия като услуга.

м.панайотов.82

малии, ако и другите оператори с такава плява заменят Mtv-та ще е трягедия. То йеттел всъщност имат доста музикални,липсващи при другите, например Jukebox, Trace Latina, но можеше да се опитат да пуснат Trace Urban примерно или реална замяна на 70,80,90 канали. Аз имам някаква надежда, че от българската City Tv ще се сетят да направят Тв канали NRJ 90 и 00 поне, а не само по една песен на час да има

Veskop

то се очакваше операторите да набият някаква плява! дай да харчат излишни пари, а? :e085:
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

vasilstf

Щото пък мтв не беше плява. Плява спират, плява пускат, нищо необичайно не виждам.

Tzviatko

От 1 март 2026г. се увеличава цената при Йеттел тв на Sky Showtime пакета от 2 тв канала Sky Showtime 1 и 2 HD и достъпа да платформата Sky Showtime от 3.99 евро на 4.99 евро. Увеличението е в следствие на
промяна в ценовата политика на доставчика на Sky Showtime. Услугата-пакета може да бъде деактивиран без неустойки.

Ванич

Изчетох цялата тема и все пак да попитам за домашния интернет Yettel, към днешна дата.
Имам друго жилище, където към момента още не е дупчено за кабели, а и не ми се иска да го правя.
Хора които ползват интернета им (ТВ ме ме интересува) да споделят как се държи, като скорости, засичания, и т.н. Доколкото разбирам, въпреки че е неограничен, ако надвишиш еди колко си ГБ за 24ч. (200 ли беше) и ти резват скоростта.
То тези ГБ няма да ги достигам, но все пак гледам, че и другите оператори саго споменали!
Проверил съм в сайта им покритието и мога примерно да си пусна пакета 200 или 300, тъй като покрива моят район.
За Бургас става въпрос.

компира

Отзивите от потребителите на домашен интернет от Yettel са позитивни като цяло, поне от тези, с които съм контактувал - държи си скоростта и модемът, който предоставят не е лош... Летвата на дневна база е 100 GB, но обикновено не правят проблеми ако се преминат...:
ЦитатПлановете Интернет за дома 50/100/200/300 включват неограничен   интернет, като при установен риск от злоупотреба, нетипичен трафик  и/или неправомерно ползване на услугите, Yettel може да ограничи  скоростта до 2/1 mbps на дневна база, както и да спре достъпа до  мрежата. Операторът ще извършва преценка за наличие на риск при  реализирано потребление над 100 GB в рамките на едно денонощие
Източник: Въпроси и отговори

Ванич

Цитат на: компира;610170Отзивите от потребителите на домашен интернет от Yettel са позитивни като цяло, поне от тези, с които съм контактувал - държи си скоростта и модемът, който предоставят не е лош... Летвата на дневна база е 100 GB, но обикновено не правят проблеми ако се преминат...:
Благодаря ти, тествайки с телефона ми интернета в района на Speedtest-a получавам около 300-400 скорост за ъплоуд.
Не знам само този 5G рутер който предлагат да не е някое "гавно", защото чета разнопосочни мнения.
Не съм проверявал, но ако предлагат тестов период ще е по-добре.
Все пак само който го е ползвал в дългосрочен план, може да каже дали е доволен.

Мартинския

Положителни дръжки! Елате да видите в северозапада каква трагедия е, особено уикендите като има повече хора. 4G една чертичка, ъплоад 1-2 мегабита.
Винаги се тества първо с телефон, защото навсякъде е различно.
София: emme esse 100 cm, SkySat H-H на OCTAGON SF8008, Blizoo, A1 Xplore TV Smart, EDISION OS MiniPlus, XMART-6K-T95Z
Северозападa: emme esse 80 см, SkySat H-H на Vu+ Solo SE V2, A1 80 cm + SRT ANT 45 на EDISION Piccollino S2, А1 Net Box

компира

Цитат на: Ванич;610172Не съм проверявал, но ако предлагат тестов период ще е по-добре.

По принцип, има 14-дневен срок, в който имаш право да анулираш договора без неустойки. Но трябва да се проучат условията и дали не важи само при онлайн поръчка с куриер.

Цитат на: Мартинския;610173Положителни дръжки! Елате да видите в северозапада каква трагедия е, особено уикендите като има повече хора. 4G една чертичка, ъплоад 1-2 мегабита.
 Винаги се тества първо с телефон, защото навсякъде е различно.

Така е, съгласен съм - зависи от локацията и трябва предварително да проверим какво ни е покритието и скоростите. Това, което съм написал по-нагоре важи за местата с добро 5G покритие, а и Ванич написа, че стaва въпрос за град Бургас, а не за твоето или пък моето село.

Ченгел

5G антените които предлагат, стават за външен и вътрешен монтаж. На ZTE са. В градовете скоростта от 300Mbps е напълно достижима, ако използвате свой рутер а не техният след антената. Не мога да ви кажа техния WIFI рутер колко е добре или зле. Ако имате алтернатива с кабелен интернет по-добре изберете кабелния. Всеки безжичен, ако ще и 7G да е, не може да ви гарантира стабилност на връзката 24/7. От време на време връзката към 5G кулите при мен дропва и до 1-2 минути се възстановява. Латентността е много висока, когато хората са си по апартаментите (вечер и през уикендите): достига 500ms. Когато хората са на работа, а децата на училище, латентността е приемлива: около 25ms. Това е за Yettel - домашен 5G интернет на 300Mbps план и на разстояние от 200 метра с пряка видимост към базова станция на оператора.

Ченгел

5G антените които предлагат, стават за външен и вътрешен монтаж. На ZTE  са. В градовете скоростта от 300Mbps е напълно достижима, ако използвате  свой рутер а не техният след антената. Не мога да ви кажа техния WIFI  рутер колко е добре или зле. Ако имате алтернатива с кабелен интернет  по-добре изберете кабелния. Всеки безжичен, ако ще и 7G да е, не може да  ви гарантира стабилност на връзката 24/7. От време на време връзката  към 5G кулите при мен дропва и до 1-2 минути се възстановява.  Латентността е много висока, когато хората са си по апартаментите (вечер  и през уикендите): достига 500ms. Когато хората са на работа, а децата  на училище, латентността е приемлива: около 25ms. Това е за Yettel -  домашен 5G интернет на 300Mbps план и на разстояние от 200 метра с пряка  видимост към базова станция на оператора.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания