Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Yettel домашен интернет и телевизия (iptv)

Започната от angelvarna, Юни 29, 2023, 08:25:37 AM

« назад - напред »

0 Потребители и 3 гости преглеждат тази тема.

Rafaello

Цитат на: Rafaello - Юли 28, 2026, 03:15:17 PM
Цитат на: Tzviatko;611264Здравейте! Има автоматичен ъпдейт при бокса на Йеттел от андроид тв 11 до андроид тв 14. С този ъпдейт бокса се заключва доста по-добре, отколкото когато беше с андроид тв 11 и с абонамент за йеттел тв се отключва. На доста хора без йеттел тв, ще се ъпдейтнат боксовете им и няма да може да ги ползват вече. Ако някой знае как да ползва йеттел бокса, след ъпдейта, без йеттел телевизия и желае нека да сподели.

На мен вече ми се брикнаха и двата бокса, които използвах до сега с къстъм лънчер.

Някой има ли фирмуеър за техните боксове, който може да се флашне през рекавъри-то? Много хубави устройства бяха, жал ми е да ги гледам брикнати. Става въпрос за ZTE B866V2H01.
4,8W, 0,8W, 4E, 9Е, 13Е, 16Е, 19,2Е, 23,5Е, 28E, 39Е, 42Е, 45Е

YavkataDLG

Цитат на: Rafaello - Септември 23, 2026, 02:58:51 PM
Цитат на: Rafaello - Юли 28, 2026, 03:15:17 PM
Цитат на: Tzviatko;611264Здравейте! Има автоматичен ъпдейт при бокса на Йеттел от андроид тв 11 до андроид тв 14. С този ъпдейт бокса се заключва доста по-добре, отколкото когато беше с андроид тв 11 и с абонамент за йеттел тв се отключва. На доста хора без йеттел тв, ще се ъпдейтнат боксовете им и няма да може да ги ползват вече. Ако някой знае как да ползва йеттел бокса, след ъпдейта, без йеттел телевизия и желае нека да сподели.

На мен вече ми се брикнаха и двата бокса, които използвах до сега с къстъм лънчер.

Някой има ли фирмуеър за техните боксове, който може да се флашне през рекавъри-то? Много хубави устройства бяха, жал ми е да ги гледам брикнати. Става въпрос за ZTE B866V2H01.

Имам 3 брикнати бокса след автоматичен ъпдейт....
Инфото до което съм стигнал аз:

В recovery се влиза чрез задържане на бутон на платката, мисля, че става и без разглабяне. По спомен физическия бутон за включване. Задържа се преди да му е включено захранването и не се пуска докато не покаже Recovery менюто.

През ADB и Fastboot успях да го намеря на компютъра, но дава инфо, че bootloader-a е заключен....

Прави връзка, комуникира, но не може да се пипа нищо... (или поне аз не знам как да го заобиколя)

С нормален factory reset и/или cache wipe не се получава нищо.

Дава грешки за липсващи партишъни. (3 от 3 бокса с едни и същи липсващи партишъни)

Предполагам че единствения вариант би бил с програматор и eMMC dump от работещ бокс да му се налее цялата информация за да потегли. Имам въпросния програматор, който ползват Аржентинци, Чилийци и други латиноси за братовчеда на въпросното операторско ZTE, но не мога да намеря точните точки на които трябва да се свържат gnd, 1.8v, 3.3v и т.н.

Имам и официалните OTA фърмуеър файлове от Yettel.

Ако някой има някакво инфо или може да съдейства по някакъв начин, нека драсне. :))

Ако на някой ще се му полезни firmware file-oвете, мога да ги пратя на ЛС. (не знам дали няма да наруша някое правило, ако ги пусна тук)

С 2 думи, има причина да се продават толкова евтино, а именно играчката е доооста доста сериозна и времево консумираща.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания