Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Продавам Телевизор SAMSUNG QE-65Q70B 4K Ultra HD QLED SMART TV, TIZEN, 65.0 "

Започната от торррррр, Май 27, 2023, 12:59:13 PM

« назад - напред »

торррррр

Артикул:Телевизор SAMSUNG QE-65Q70B 4K Ultra HD QLED SMART TV, TIZEN, 65.0 ", 163.0 см

Характеристики:
ТЕХНОЛОГИЯ НА ДИСПЛЕЯ   QLED TV
РАЗМЕР НА ЕКРАНА В INCH   65.0 "
РЕЗОЛЮЦИЯ   4K ULTRA HD 3840 x 2160
ОПРЕСНЯВАНЕ НА КАРТИНАТА   PQI 3400
ОПЕРАЦИОННА СИСТЕМА   TIZEN
SMART TV   ДА
ТЕХНОЛОГИЯ НА КАРТИНАТА   Supreme UHD Dimming
ДРУГИ ФУНКЦИИ   AMBIENT MODE+, BIXBY

Марка   SAMSUNG
МОДЕЛ   QE-65Q70B 4K Ultra HD QLED
ТЕХНОЛОГИЯ НА ДИСПЛЕЯ   QLED TV
РАЗМЕР НА ЕКРАНА В INCH   65.0 "
РАЗМЕР НА ЕКРАНА В СМ   163.0 см
РЕЗОЛЮЦИЯ   4K ULTRA HD 3840 x 2160
ОПРЕСНЯВАНЕ НА КАРТИНАТА   PQI 3400
ЦИФРОВ ТУНЕР   DVB-T/T2/C/S
ОПЕРАЦИОННА СИСТЕМА   TIZEN
SMART TV   ДА

Дефекти:не

Гаранция:оставаща 22 месеца. закупен на 2. 4. 2023

Допълнителна информация:без дефекти работещ.продава се поради преминаване на по - висок клас телевизор.Без следи от употреба

Снимки:https://i.postimg.cc/0yVcmXzW/IMG-20230527-153140.jpg https://i.postimg.cc/zXXhWzTN/IMG-20230527-153155.jpg

Цена:1300 лв и подлежи на коментар

Изпращане и транспорт:С Еконт или Спиди Транспорта за сметка купувача

За контакти:л.с или тел. 0878929641

dzumba

Цитат на: торррррр;587515продава се поради преминаване на по - висок клас телевизор
Преминаваш в по висок клас?;;basiИ кой ще е късметлията!Тоя и два месеца не те издържа!

dodo_pv

Продажната му цена е справедлива, имайки пред вид остатъчната гаранция. Проблемът не е на колегата, а на тъпите азиатци, незапознати с принципите на работа на подсветката и връзката и с площта на хубавия панел. Късметлия ще е всеки, който би го ползвал в светло помещение, за фон.

manqka

Глупости на търкалета. Само за фон каза.
Имам този модел.   https://m.youtube.com/watch?v=VDqX-1veD9Q&feature=youtu.be
Много добре си работи телевизора,  и дава много контрастна и цветна картина. Продажната му цена е. 989лв. В големите вериги магазини. Аз си го закупих, на 750лв. Хванах го на промоция. ;)

CoozON

Твоя не беше ли 43-ка? Хората ще си помислят, че за тези пари си купил 50-инчов.

43 - цена.
50 (от видеото) - цена.

vasilstf

От последните коментари излиза, че на всичко от 43 до 65 инча подсветката е една.

Работилница

Не четете ли обявата. Пише 70B, който няма 43 инча. А това 60B за нищо не става.:)
Осрахте темата на човека. Напекло ви е тунерите.;;573

sasho1bs

Цитат на: dodo_pv;587545Продажната му цена е справедлива, имайки пред вид остатъчната гаранция. Проблемът не е на колегата, а на тъпите азиатци, незапознати с принципите на работа на подсветката и връзката и с площта на хубавия панел. Късметлия ще е всеки, който би го ползвал в светло помещение, за фон.

Какъв е проблема на  Q70B?

TUISTERa

Да беше избърсал дистанционното, ако след 2 месеца изглежда така, то не знам как ще е след 2 години...

dodo_pv

Цитат на: sasho1bs;587568Какъв е проблема на  Q70B?

Не се споменава за някакъв проблем, дори има остатъчна гаранция. 100 Hz панел е съвсем приличен за площта си. Имах пред вид, че панели с диагонал над 40 инча не се правят с подсветка по ръбовете, а по цялата площ, за да няма облаци и да има по-голям контраст. 65 инчов екран с подсветка по ръбовете си е простотия отвсякъде, за която говедата от Самсунг трябва да знаят.

Калито

Triax110-23.5E,19E,16E,13E,9E Triax110-36E,39Е,42Е Triax110-52Е,46Е 90см-4.8Е,1.9Е,0.8W,80см-80Е
GIGABLUE ULTRA UE 4K,EDISION OS MIO+ 4K,OCTAGON SF8008 4K, ZGEMMA H7S 4K,SUNGATE TITAN 4K,SENATOR HULK 8K,TIGER ONE BILLION V2 ALEXANDER 8K,(SPIDER T21 PROMAX 8K NASHARE2)

uniqad

Цитат на: dodo_pv;58757265 инчов екран с подсветка по ръбовете си е простотия отвсякъде, за която говедата от Самсунг трябва да знаят.
Знаят много добре. Просто в ниските класове гонят само цена. А моделът си е нисък клас, ако че е qled.
Сравни с QN серията, ама там цената бие през ръцете мераклиите.
С черен хайвер се хранят големите риби... Малките риби се хранят със зелен хайвер!

dzumba

Цитат на: TUISTERa;587569Да беше избърсал дистанционното, ако след 2 месеца изглежда така, то не знам как ще е след 2 години...
Там,хигиената е под дефолт!

дрим

Сега не разбрах, някой от вас ще купува ли или сте само за наторрряването на темата :e085:
Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!
За подобни въпроси, използвай ТОВА!

бендо

Адаш,то без тор нищо не никне:)ето аз например стигам до извода,че ми е по-изгодно да си взема един чисто нов 55" 4К с андроид 11  за 700лв.:);;650 и ми дреме на шмайзера къв LED е:);;650

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания