Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Честито разместване

Започната от 111111, Май 10, 2023, 02:11:14 PM

« назад - напред »

111111

А1 малко разбутали честотите и номерата че и имената на каналите.

Приятно пресканиране, и последствия ;)
Подпис от долоподписания
Благодари натискайки "Thanks" бутона,
ако сметнеш поста за полезен.

dzumba

?
Цитат на: TUISTERa;586815Поне да се беше похвалил в коя махала си

111111

Те тез дето трябваше разбрaха :)

Подпис от долоподписания
Благодари натискайки "Thanks" бутона,
ако сметнеш поста за полезен.

Мартинския

Пратиха и втори смс за такива като нас с модули, щото и да си стоим на бнт1 файда няма.

Новата мрежова честота е 442
София: emme esse 100 cm, SkySat H-H на OCTAGON SF8008, Blizoo, A1 Xplore TV Smart, EDISION OS MiniPlus, XMART-6K-T95Z
Северозападa: emme esse 80 см, SkySat H-H на Vu+ Solo SE V2, A1 80 cm + SRT ANT 45 на EDISION Piccollino S2, А1 Net Box

bate_dino

Цитат на: Мартинския;587673Пратиха и втори смс за такива като нас с модули, щото и да си стоим на бнт1 файда няма.

Защото и те не знаят къде са заврели БНТ 1 -тата. Сабахлем при нас в София грееше на поне 3 честоти  :lol15::worry::;810 . Ама няма лошо, нека децата се учат как се настройва headend кабелна станция.

дрим

Аз пък съм доволен, прескенирах на всички устройства, като използвам каналната подредба на оператора и всичко е 6.

Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!
За подобни въпроси, използвай ТОВА!

bate_dino

Цитат на: дрим;587681Аз пък съм доволен, прескенирах на всички устройства, като използвам каналната подредба на оператора и всичко е 6.

То и аз не се оплаквам, даже напротив. Още не съм прегледал новата честотна подредба, но определено е по-добре, че каналите са на по-ниски честоти - особено тези с QAM256. Аз съм със собствена подредба и трябваше 20-30 минути да си подредя нещата. Таман си изчистих листите от разни излишни канали или спрени такива.

Момчил Минков

Цитат на: Мартинския;587673Пратиха и втори смс за такива като нас с модули, щото и да си стоим на бнт1 файда няма.

за цяла БГ ли е 442?
____|_______|_Удряй_|_______|_______|_
|_______|_______|главата|_______|______
____|_______|_______|си_тук_|_______|__

подредко

Да

Изпратено от моят Pixel 5 с помощта на Tapatalk

dzumba

Те,тия от А1 ,не знаят ли ,че всяка честота им е мрежова?Която и честота да вкараш с мрежово търсене ,се зареждат точно 299 сървиза!За всеки град,честотната подредба беше различна,но с едни и същи сидове на каналите!Ако сега са ги уеднаквили за цяла България,ще е добре!

дрим

Цитат на: Момчил Минков;587686за цяла БГ ли е 442?
Аз пак ползвах 754 за мрежово сканиране за София и намери всичко.

Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!
За подобни въпроси, използвай ТОВА!

подредко

За Самсунг тв специално трябва да се избере оператор Други, а не А1/Близу. Иначе не намира канали.

Изпратено от моят Pixel 5 с помощта на Tapatalk

Ламерът

Цитат на: dzumba;587689За всеки град,честотната подредба беше различна,но с едни и същи сидове на каналите!Ако сега са ги уеднаквили за цяла България,ще е добре!
Мисля такава е идеята.

754 ще спре просто стои като мрежова да може който не си е пускал приемника през последните месеци да хване ъпдейт и да мине на пилотна 442.
Рускиня 2,10 с Invacom ADF-120 и SNF-031 ; Tecatel 120см за 36е и 39е ; Paraclipce 180см легнал зимен сън ;)

dzumba

Ама няма значение,коя честота ще избереш,всички са пилотни и зареждат нетуърк фул!Това е основен закон за кабеларките!Но, някой специалист им го прави,а те не го разбират и се излагат с тия смси!Просто калпав персонал по станциите,не си улеснят живот или по точно,не знаят как!

tok82

Цитат на: dzumba;587856Ама няма значение,коя честота ще избереш,всички са пилотни и зареждат нетуърк фул!Това е основен закон за кабеларките!Но, някой специалист им го прави,а те не го разбират и се излагат с тия смси!Просто калпав персонал по станциите,не си улеснят живот или по точно,не знаят как!

те не са калпав персонал стажанти са и сега се учат ;;573
extrend et4000;5xdm500s;1xdb500-c;cryptobox 500hd;1x ariva 102e;1 x goldenmedia black;3,60m,1,50m,2x1m antena linear motor superjack18;mag250

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания