Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

моля знаещите за помощ

Започната от chobanci, Септември 20, 2022, 07:01:22 PM

« назад - напред »

chobanci

имам сървар оскам на приемник едисион ос мини с локална на близу .вкарвах всякакви конфиги ,разменям с около 10 човека но нещо не мога да го настроя да работи стабилно ,ако някои може да помогне да го насроим ще съм му много благодарен,ще дам достъп до сървара да го настроим
OS MINI 4K S2X Edision os mini,Ostagon 8008
,XTREND  ET 4000

dzumba

И кое не му работи стабилно?Твойта близу или останалите 10 линии?
Срещу близу,без спортните,какво очакваш да получиш?
Слагаш дифолтните настройки  и колкото ,толкоз! С настройки не можеш да измучеш полезните изкопаеми на 10 бунища!Може само да оптимизираш твойта карта!

Момчил Минков

Цитат на: chobanci;578617имам сървар оскам на приемник едисион ос мини с локална на близу .вкарвах всякакви конфиги ,разменям с около 10 човека но нещо не мога да го настроя да работи стабилно ,ако някои може да помогне да го насроим ще съм му много благодарен,ще дам достъп до сървара да го настроим

Сървър на приемник, размяна с 10 човека и стабилна работа, са несъвместими... Ми трябва само да добавиш и кеш...
____|_______|_Удряй_|_______|_______|_
|_______|_______|главата|_______|______
____|_______|_______|си_тук_|_______|__

dzumba

Е що да не са съвместими,ако насреща има 10 локални карти? За чий му е кеш?

Момчил Минков

Цитат на: dzumba;578624Е що да не са съвместими,ако насреща има 10 локални карти? За чий му е кеш?
идеята беше, че има още с какво да го натовари и после да се чуди...

dzumba

Той се чуди как да почне,камо ли да пуска промоции!

гларус_

Цитат на: dzumba;578675Той се чуди как да почне,камо ли да пуска промоции!

почва най-малко от 10 години и кеш е разменял

chobanci

Цитат на: гларус_;578677почва най-малко от 10 години и кеш е разменял

Помолих за помощ за настройка ама се оказа че тук в тоя форум са повече философи отколкото разбирачи.Моля админа да изтрие темата  защото видях че само се спами  без никой да знае или да може да помогне
,XTREND  ET 4000

Момчил Минков

Цитат на: chobanci;578679Помолих за помощ за настройка ама се оказа че тук в тоя форум са повече философи отколкото разбирачи.Моля админа да изтрие темата  защото видях че само се спами  без никой да знае или да може да помогне
Всичкото мое писамоп е за да покаже, че не е добра идея приемника да ти е сървър, ако искаш да разменяш и да ти е стабилно, замисли се с приемника само да гледаш и да изнесеш всичко друго отделно...;;650

dzumba

Цитат на: chobanci;578679се оказа че тук в тоя форум са повече философи отколкото разбирачи
Ако искаш да станеш разбирач,трябва философски да обясниш какви са симптомите,кое не ти работи,твойта карта или уж локалните на партньорите ти?

chobanci

Цитат на: dzumba;578682Ако искаш да станеш разбирач,трябва философски да обясниш какви са симптомите,кое не ти работи,твойта карта или уж локалните на партньорите ти?
моля темата да се закрие.сървара ми е оправен от колега от този форум които не желае да му споменявам името.Сега се държи много стабилно като има много малко натоварване на процесора а разменям с около 13-14 човека
,XTREND  ET 4000

dzumba

Що да се закрива,утре ще дойде някой друг за тунинг и е добре да прочете,къде да търси майстор! Нали форума е да се помага,но не на ушенце!
И да те питам,ти сега разбра ли ,защо нещата са стабилни,след намесата?Ако не си разбрал,темата е за коша!

chobanci

Цитат на: dzumba;578739Що да се закрива,утре ще дойде някой друг за тунинг и е добре да прочете,къде да търси майстор! Нали форума е да се помага,но не на ушенце!
И да те питам,ти сега разбра ли ,защо нещата са стабилни,след намесата?Ако не си разбрал,темата е за коша!
Да разбрах къде ми е бил проблема ,а това че форума е да се помага съм напълно съгласен с теб но такива като теб и още някои други маи са в него само да се заяждат.Ти нали разбираш що не пожела да ми помогнеш,ама като гледам маи на никои не си помогнал
,XTREND  ET 4000

dzumba

Два пъти пожелах!Без въпроси няма диагностика!Помоща на лично е неуважение към другите!
Цитат на: dzumba;578622И кое не му работи стабилно?Твойта близу или останалите 10 линии?
Цитат на: dzumba;578682кое не ти работи,твойта карта или уж локалните на партньорите ти?

tok82

Цитат на: chobanci;578742Да разбрах къде ми е бил проблема ,а това че форума е да се помага съм напълно съгласен с теб но такива като теб и още някои други маи са в него само да се заяждат.Ти нали разбираш що не пожела да ми помогнеш,ама като гледам маи на никои не си помогнал

в крайна сметка къде е бил проблема?
как е решен проблема ?
extrend et4000;5xdm500s;1xdb500-c;cryptobox 500hd;1x ariva 102e;1 x goldenmedia black;3,60m,1,50m,2x1m antena linear motor superjack18;mag250

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания