Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

IPTV BG

Започната от sky2, Август 09, 2022, 02:17:47 PM

« назад - напред »

aandreevbg

Цитат на: astor;601698Кажете хубаво приложение IPTV за PC
https://www.inmatrix.com/blog/Top_7_IPTV_players_for_Windows.shtml

astor

Цитат на: reeexx;601728SFVIP-Player

Тоя е ясен но ми е малко дървен. Нещо по така

fox

Има ли нещо по добро от SIPTV , OTT Player за Андроид но да не е с 30$ абонамент на година.

AGT

Цитат на: fox;601758Има ли нещо по добро от SIPTV , OTT Player за Андроид но да не е с 30$ абонамент на година.

OTT Navigator IPTV
Всеки ден се ражда по един будала ...... важното е да го намериш ! :)

просеико

Цитат на: fox;601758Има ли нещо по добро от SIPTV , OTT Player за Андроид но да не е с 30$ абонамент на година.

kodi

Работилница

siptv e най-бърз при смени и зареждания.
Правим го на биница по уикендите и е топ. Трябва да му вдигнат цената цената.Заслужава повече:)

aandreevbg

Цитат на: astor;601698Кажете хубаво приложение IPTV за PC
https://chudotv.dtp-bg.bg/

spgi

В момента IPTV Smart Player Pro е фрее в гугъл плей.

zlosten

На някои канали на tplay не им излиза единият ред от субтитрите. Гледам през приложението на Самсунг тв. Има ли някакво решение?

Дензел

Цитат на: zlosten;603768На някои канали на tplay не им излиза единият ред от субтитрите. Гледам през приложението на Самсунг тв. Има ли някакво решение?
С коя апликация гледаш? С бялата или черната? Кои са каналите да погледна при мен. Имам ги и двете на моя самсуняк.
SAMSUNG QE-49Q67R 4K Ultra HD QLED SMART TV;Openbox SX4 Base ; Openbox AS4K CI ;IPTV:MAG 254, TVIP 605

zlosten

Бялото приложение - Filmbox, Viasat History, Docubox. Благодаря за вниманието.

Трънката

Цитат на: zlosten;603787Бялото приложение - Filmbox, Viasat History, Docubox. Благодаря за вниманието.

При мен с бялото и черното приложение инсталирани на bbox и някаква китайска кутийка, няма проблем.

AGT

При мен с черното на Файрстик има субтитри , но с бялото на на iOS и на Mac OS също няма субтитри.
Всеки ден се ражда по един будала ...... важното е да го намериш ! :)

zlosten

С данните от бялото, може ли да ползвам черното?

ники2

Цитат на: zlosten;603829С данните от бялото, може ли да ползвам черното?

Аз ползвам черното и се опитах да го пусна на бялото, но нещо не станаха нещата.:s101

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания