Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

IPTV BG

Започната от sky2, Август 09, 2022, 02:17:47 PM

« назад - напред »

Joro711

Цитат на: fox;600915Как е качеството на каналите от приложението tplay , стабилно ли работи и може ли да се ползва за пълноценен заместител на кабелната ?Изтича ми договора за кабелна от ТК след месец и се чудя дали си заслужава tplay.Може ли да работи с интернет на А1 и Google tv ?
Според мен качеството е добро, а и цената е още по-добра.

oldgraf

Единствено на няколко канала записите трудно се гледат, защото чат-пат спират и трябва да връщаш 10 сек. за да продължи. Лайфа и качеството е ок. За качество имаш варианти на избор според нета ти.

кулио

С А1 работи
Някои HD канали са 720p
Лагва по-рядко от ION и се гледа една идея по-гладко от него.
На LG тв е мъка да се ползва, на Android е ок.

Bobby.bg

Цитат на: fox;600915Как е качеството на каналите от приложението tplay , стабилно ли работи и може ли да се ползва за пълноценен заместител на кабелната ?Изтича ми договора за кабелна от ТК след месец и се чудя дали си заслужава tplay.Може ли да работи с интернет на А1 и Google tv ?

Аз го пробвах от любопитство и не съм впечатлен.  Думата качество не трябва да се споменава, а просто става за гледане. Още веднъж оцених моя доставчик на ТВ.

бостер

Цитат на: Bobby.bg;600948Аз го пробвах от любопитство и не съм впечатлен.  Думата качество не трябва да се споменава, а просто става за гледане. Още веднъж оцених моя доставчик на ТВ.

Кой е той, да го оцениме и ние

Bobby.bg

Този, който е цензуриран да се споменава във форума. Жалко, че нямат покритие на интернет в моя район, за да разкарам А1 и да приключа с тия ...

Joro711

Цитат на: oldgraf;600919Единствено на няколко канала записите трудно се гледат, защото чат-пат спират и трябва да връщаш 10 сек. за да продължи. Лайфа и качеството е ок. За качество имаш варианти на избор според нета ти.
Опитай какво ще се получи, ако промениш качеството на автоматично, защото мисля, че е от това.

ДимитърЦЦ

Цитат на: Bobby.bg;600954Този, който е цензуриран да се споменава във форума. Жалко, че нямат покритие на интернет в моя район, за да разкарам А1 и да приключа с тия ...

И аз така мисля... Има и по-добри доставчици....

oldgraf

Цитат на: Joro711;600958Опитай какво ще се получи, ако промениш качеството на автоматично, защото мисля, че е от това.
Факт
Да вземат да си оправят сървърите със записите:e085:

yavor1

Много добър плъгин, в пъти по-добър от мултисталкер.
Тези дни имах питане от колеги относно IPTV  и портали, фен съм на андроид боксовете, но исках същите функции на Енигма приемниците ми,
поради което си инсталирах ajpanel от плъгините на ATV 7.4.
Бях си свалил актуални портали, като txt файлове в наименованието на които има Portal или Stalker.Копирах ги в приемника си AB Pulse 4k, независимо къде, в случая на харда.

В приложението ajpanel ->IPTV -> втория ред -> излизат всички тхт файлове с портали -> отварям си файл -> избирам си портал и проверявам става, или не.
Много юзер френдли е  ajpanel, особено с опцията с която създава букети на интересуващите ме портали във фаворитната ми листа!

Може да се инсталира ajpanel ако го няма в плъгините през телнет:
 wget http://dreambox4u.com/emilnabil237/plugins/ajpanel/emil-panel.sh -O - | /bin/sh

vanka

Благодаря Яворе,пробвах,то ми взе директно порталите на Multi stalker Pro 1.2 от файла  MultistalkerPro.json.Не разбрах само ако нямам инсталирани портали от Мулти Про,как ще ги вкарам:)

vanka

Aха,оправих се.Преименувах  файла  stalker,на multi stalker обикновения, сложих го в home и после плъгина си го намери,добро е:)

vanka

Не успях да изкарам EPG както при Мulti stalker Pro

yavor1

Цитат на: vanka;601087Не успях да изкарам EPG както при Мulti stalker Pro
Няма EPG, но пък от текстов файл ти предлага порталите, което е удобство, а и ти прави запис във фаворитна листа, освен това никой не ти пречи да си провериш набързо свалените портали и ако ти харесва някой, да си го добавиш в MultiStalkerPro.json....
Просто, леко и без да има необходимост от редактиране, както съм показал в прикрепения файл ;;650

vanka

Това с проверка на порталите е много полезно и много бързо,браво.
Яворе,не разбрах как правиш фаворитни листи,това са явно листи с фаворитни портали,не канали.Защото с имиджа Defini Os правя фаворитни листи с канали,например,спорт,филми,тук още не съм разбрал

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания