Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

IPTV BG

Започната от sky2, Август 09, 2022, 02:17:47 PM

« назад - напред »

n.botov

Да малко е странно с акаунтите. Аз първо се регнах за бялото защото ми трябваше апп за няколко месеца с чужбина. Като се прибрах реших да го пробвам вкъщи и трябваше са направя нова регистрация, но със същия имейл за да имам абонамента. Първата беше през playtv.bg втората през playtv.bg/h24 няма идея защо и как, но работи. Diema Sport 4K върви в бялото приложение.
Така и така съм в темата, я кажете провайдър с български канали с приложение за Apple TV. Не ги разбирам тези нашите защо не си портват приложенията за платформата като имат за iOS.

Sent from my iPhone using Tapatalk

dolby

Нещо не се получава при мен. От playtv.bg ме редиректва към playtv.bg/h24. Няма два сайта. Вероятно преди е било така сега не.
Свалих приложенито на fire stick инсталирах ама иска имейл и пасс и накрая - грешен юзер или пасс. Нямам никаква друга опция

бачора

Цитат на: dolby;589892Нещо не се получава при мен. От playtv.bg ме редиректва към playtv.bg/h24. Няма два сайта. Вероятно преди е било така сега не.
Свалих приложенито на fire stick инсталирах ама иска имейл и пасс и накрая - грешен юзер или пасс. Нямам никаква друга опция

пробвай  с този https://portal.playtv.bg/channels виж дали не ти иска потвърждение на имейл.

dolby

Е тука се получи. Трябваше да направя нова регистрация. Бачка прилично

dolby

По нагоре имаше въпроси как да се инсталира tplay на fire stick  ,  това е алтернатива  на Google play - Aptoide.  Може да се инсталира от тук:
https://www.firestickhow.com/google-play-firestick.html
С търсачката на Aptoide си намираш tplay и го инсталираш. След което се прави регистрация в
https://portal.playtv.bg/channels
както каза @бачора

vassilp

Цитат на: Can.82;583575Търся платен добър иптв сървър от бг или чужбина,приоритет 4К канали да са в изобилие.Някой ако знае да сподели.
Лека вечер.
Ако за половин година не си намерил ефективно решение - пиши ми. ;) Попаднах на форум, в който се предлагат платени портали, включващи и най-ценните (поне за мен) спортни UHD канали с реална резолюция - TNT Sports Ultimate (бившата BT Sport), Sky Sports UHD, Astro Supersports UHD, Now Sports 4K, Hub Premier 2 4K, Viasat Sport UHD и т.н. На практика се покрива почти всичко най-интересно от света на клубния футбол. Цените варират между 10 и 15 паунда на месец, има различни планове - за месец, 3, 6, година. Поне при мен каналите вървяха гладко, много рядко е имало насичане. Като бонус даже имаше и архив на Sky Sports UHD.

Митко7

Цитат на: vassilp;590006Ако за половин година не си намерил ефективно решение - пиши ми. ;) Попаднах на форум, в който се предлагат платени портали, включващи и най-ценните (поне за мен) спортни UHD канали с реална резолюция - TNT Sports Ultimate (бившата BT Sport), Sky Sports UHD, Astro Supersports UHD, Now Sports 4K, Hub Premier 2 4K, Viasat Sport UHD и т.н. На практика се покрива почти всичко най-интересно от света на клубния футбол. Цените варират между 10 и 15 паунда на месец, има различни планове - за месец, 3, 6, година. Поне при мен каналите вървяха гладко, много рядко е имало насичане. Като бонус даже имаше и архив на Sky Sports UHD.

Няма нужда да плащаш потърси в телеграм макове за този портал каналите са стабилни http://magm1giillmig.funtogether.xyz:8080/c/

vassilp

Цитат на: Митко7;590011Няма нужда да плащаш потърси в телеграм макове за този портал каналите са стабилни http://magm1giillmig.funtogether.xyz:8080/c/
Да, това е другият, безплатен вариант - взимаш тест и после търсиш свободни макове на съответния портал в нета или директно сканираш, ако си навътре в темата. ;;650
EDIT - този портал наистина е силен, едниствено Sky UK UHD липсва. Благодаря! ;;650

Работилница

Цитат на: vassilp;590006Ако за половин година не си намерил ефективно решение - пиши ми. ;) Попаднах на форум, в който се предлагат платени портали, включващи и най-ценните (поне за мен) спортни UHD канали с реална резолюция - TNT Sports Ultimate (бившата BT Sport), Sky Sports UHD, Astro Supersports UHD, Now Sports 4K, Hub Premier 2 4K, Viasat Sport UHD и т.н. На практика се покрива почти всичко най-интересно от света на клубния футбол. Цените варират между 10 и 15 паунда на месец, има различни планове - за месец, 3, 6, година. Поне при мен каналите вървяха гладко, много рядко е имало насичане. Като бонус даже имаше и архив на Sky Sports UHD.

Тия май ги влачи  гущер на вип шофер. ;)

oktay89

Цитат на: Работилница;590033Тия май ги влачи  гущер на вип шофер. ;)

Може ли малко инфо, кой е вип шофер?
Maximum T85 - 0.8E+7E+13E+16E+19E+23.5E+39Е
Triax TDS88 - 30W <-> 52E
Gigablue UE 4K OpenATV 7.6 + IPTV

oldgraf

Не мога да намеря апк за тплей за firestick 4k (без MAX)
Явно попадам на такова с грешна архитектура. Мисля, че v7a трябва, а все са с 8

Светльо90

Здравейте, в момента правя тест на tplay на различни устройства и на всичките ме logout-ва. Какъв е начина да се ползва приложението без да трябва да се логвам всеки път (много е досадно)? Ще се ползва на LG и Samsung с техните приложения и приложение за android box с ATV. Благодаря предварително!
IPbox 55 HD, Vu+ Zero 4k , Skystar USB HD , мотор Moteck SG-2500A , Triax 110 , LG 55LB730V, LG 55UM7100PLB

Valkov

Ако сте в тестов период можете да регистрирате само едно устройство. Логването от друго автоматично отписва предишното. След плащане устройствата стават 4. Логването от пето устройство отписва това от предишните четири което има най голям период на неактивност. Ако не знаете кое устройство ще бъде отписано а планирате да преместите услугата на друго най добре е от менюто на приложението в някое от активните устройста да отпишете това което няма да използвате повече.

dolby

Цитат на: oldgraf;599329Не мога да намеря апк за тплей за firestick 4k (без MAX)
Явно попадам на такова с грешна архитектура. Мисля, че v7a трябва, а все са с 8

Инсталирай Aptoide първо и от него tplay
How to
https://www.firesticktricks.com/google-play-fire-stick.html
Работи перфектно както на макс така и другите

oldgraf

Оправих се като свалих xapk файл с приложението. Екстрактнах го в папка и инсталирах с adb всички без 64 битовото апк

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания