Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

IPTV BG

Започната от sky2, Август 09, 2022, 02:17:47 PM

« назад - напред »

Veskop

... и да е макс 10 кинта, нали? :)
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

Can.82

Цитат на: Veskop;583576... и да е макс 10 кинта, нали? :)

Не до 15$ на месец може.

user12321

всеки търси тънката лайсна ахахахах ;;516

mistreated

Аз не виждам какво лошо има в това хората да търсят оптималното съотношение цена-качество.

TUISTERa

Цитат на: Can.82;583575Търся платен добър иптв сървър от бг или чужбина,приоритет 4К канали да са в изобилие.Някой ако знае да сподели.
Лека вечер.

Бро пиши ми на лично

Гошо Пешев

Здравейте,
Дали има вариант на приложението на tplay ,което да може да се подкара на amazon fire tv stick 4k max?

TUISTERa

Цитат на: Гошо Пешев;585791Здравейте,
Дали има вариант на приложението на tplay ,което да може да се подкара на amazon fire tv stick 4k max?
Сваляш апк-то от тук - https://apkpure.com/tplay-stb-and-androidtv/ag.tplay/download

Слагаш Easy fire tools на телефона и инсталираш апк-то на fire stick-a

dolby

Цитат на: Veskop;583576... и да е макс 10 кинта, нали? :)

Е че ти колко искаш? И тва е множко на годишна база

Гошо Пешев

Цитат на: TUISTERa;585795Сваляш апк-то от тук - https://apkpure.com/tplay-stb-and-androidtv/ag.tplay/download

Слагаш Easy fire tools на телефона и инсталираш апк-то на fire stick-a

Благодаря ти!
Аз досега свалях апк-то с downloader ,но Easy fire tools определено улеснява. Не се получава обаче. Започва да се инсталира но не стига до пълна инсталация. Като опитах с Easy fire tools пак не стана и върна следната грешка: Failed: Unsupported cpu(INSTALL_FAILED_NO_MATCHING_ABIS). Ако правилно схващам не поддържа архитектурата на процесора в стика ?

dolby

Опитай това:
In the Downloader app, select the URL field and enter the following URL: "http://bit.ly/tplay-apk" (without the quotes).
Предполагам след това знаеш как да го инсталираш

n.botov

Аз не успях да инсталирам Tplay каквото и апк да използвах затова дръпнах някаква явно по начална версия разработена от MediaHub. Само това тръгна на FireStick 4k Max. За първи път не успявам да инсталирам апк, но факт.

https://ibb.co/Bw6Hh6z

Sent from my iPhone using Tapatalk

TUISTERa

По скоро линка който съм ти дал е за сет топ бокс и телевизор, трябва да е за мобилно устройство вероятно за да работи, понеже не се поддържа процесора

Гошо Пешев

Донякъде си прав ,защото апк-то за таблет и мобилен телефон се инсталира наистина. Успявам да се логна в него ,но след това е тотал щета.
Интерфейса е направен за телефон и на практика е неработещо .Можеш с хиляди мъки да пуснеш канал да работи, обаче е на светлинни години от функционално. Това което предлага n.botov излежад по иобещаващо ,но имам проблем да се логна ,понеже поначало тяхното приложение изисква номер на акаунт и парола ,но приложението на MediaHub изисква мейл и парола. Пробвах с мейла ,с който се регистрирах в портала и паролата но не става,но явно все пак е работещ вариант и нещо пропускам...

бачора

Цитат на: Гошо Пешев;585885Донякъде си прав ,защото апк-то за таблет и мобилен телефон се инсталира наистина. Успявам да се логна в него ,но след това е тотал щета.
Интерфейса е направен за телефон и на практика е неработещо .Можеш с хиляди мъки да пуснеш канал да работи, обаче е на светлинни години от функционално. Това което предлага n.botov излежад по иобещаващо ,но имам проблем да се логна ,понеже поначало тяхното приложение изисква номер на акаунт и парола ,но приложението на MediaHub изисква мейл и парола. Пробвах с мейла ,с който се регистрирах в портала и паролата но не става,но явно все пак е работещ вариант и нещо пропускам...

Начина по който създаваш акаунта те отвежда до различното приложение. Бялото и черното им казвам аз. Бялото с имейл, черното с ID. При създаването на акаунт в началото на регистрацията има значение кое устройство ще избереш. Съветвам те да звъннеш в телекабел и ако става да ги помолиш да ти прехвърлят акаунта. Бялото , приложението на MediaHub няма 4К канали.

TUISTERa

Цитат на: Гошо Пешев;585885Донякъде си прав ,защото апк-то за таблет и мобилен телефон се инсталира наистина. Успявам да се логна в него ,но след това е тотал щета.
След като е тръгнало мобилното значи съм на 100 процента прав :) Това , че не ти е харесал крайния ефект няма нищо общо с мен :)
Просто процесора на файърстика ти не е съвместим с приложението им. Това което може да направиш е ако си техен клиент и им звъннеш,  за следващата версия биха могли да го добавят.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания