Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Теленор вдига месечните такси от 1 февруари!!!

Започната от демиров, Декември 21, 2021, 08:08:46 PM

« назад - напред »

демиров

Теленор България съобщава на всички абонати на договор че на база годишна инфлация и точка от договора позволяваща веднъж годишно вдигане на абонаметните такси на месечна база съобразени с инфлацията.

От 1 - 7 февруари 2022 година месечните такси ще бъдат вдигнати с около 5 до 6 % на месец.

Глаголица

И това се случва в същия ден в който и Ментел обявиха същото, защото нали сещайте се, картел ВЪОБЩЕ не съществува!

Кайен

Току що получих СМС от А1 , че ще ми индексират месечните такси със средногодишен индекс за 2020 и 2021 г.
А договорът ми е от 17.12.2021г.
Баси...

oldgraf

Това е наглост и нямат право да го правят. След 3 месеца евентуално. И от какъв зор ще те индексират за 2020, нали вече са знаели колко е, да са си го включили в цените.

ПП КЗП се е самосезирала нещо, да видим какво ще измъдрят :lol15:

Гадьо

Влезте им в положение на хората. По-добре да открием дарителска сметка "Спаси Теленор" и да събираме пари за годишните бонуси на топ менъджерите им, че то само с една заплата от 50 бона на месец живее ли се!

демиров

Цитат на: oldgraf;569952ПП КЗП се е самосезирала нещо, да видим какво ще измъдрят :lol15:

Нищо не могат да измъдрят КЗП!

Прочетох договора на майка ми.  Действително има клауза в договора позволяваща веднъж годишно да се вдигне месечната такса на база инфлация - като процета на увеличение не е  надхвърлящ годишната база.

Оплели са си кошницата отдавна и Теленор и А1 за вдигането на цените с 5 % от 1 февруари....

имам съмнения че и Виваком ще вдигнат също с 5 % от март цените на мобилните абонаменти.

Теленор обяче са свине!  
Сега видях че освен вдигаянето на месечните такси и са премахнали 24 месечната активност и са станали 12 мес. активност на НВО/Дийзър - Иззи на скъпите планове 30+ лева на безплатно вкл. дигитална позиция на всички планеве без най-скъпия от 60 лв. на месец - който от 1 февруари става 64 лв.

criminall

Цитат на: демиров;569956Теленор обяче са свине!  
Сега видях че освен вдигаянето на месечните такси и са премахнали 24 месечната активност и са станали 12 мес. активност на НВО/Дийзър - Иззи на скъпите планове 30+ лева на безплатно вкл. дигитална позиция на всички планеве без най-скъпия от 60 лв. на месец - който от 1 февруари става 64 лв.

Това сигурно ли е? Исках през my telenor да преподпиша, защото ми трябва deezer да слушам в колата. На мен не ми дава да видя за колко точно време ще е deezer-a.

Като цяло са страшни мизерници. В началото на пандемията имаше месеци през които всички имаше намаление на цените.. дори на горивата. Тогава не се бяха сетили да намалят таксита.. мама им... ;)

kristov

Не се жалвайте, това е демокрация. Картели монополи това ни чака. Ние все ще сме от прецаканата страна, никой не мисли за народа а за джоба.

slimi

Цитат на: kristov;569960Не се жалвайте, това е демокрация. Картели монополи това ни чака. Ние все ще сме от прецаканата страна, никой не мисли за народа а за джоба.

Демокрацията няма нищо общо с капитализма - това са два различни типа системи. Може да обвиняваш бабето Айн Ранд, с чийто бълвочи заспиват всички предприемачи, ceo-та, мениджъри и т.н. ботове, управляващи капитала.
"Ihr, in dem Weisheitstempel eingeweihten Diener der grossen Göttin Osiris und Isis! - Mit reiner Seele erklär ich euch, dass unsre heutige Versammlung eine der wichtigsten unsrer Zeit ist."

демиров

Цитат на: criminall;569959Това сигурно ли е? Исках през my telenor да преподпиша, защото ми трябва deezer да слушам в колата. На мен не ми дава да видя за колко точно време ще е deezer-a.

12 месеца активност на дигиталните позиции за планове Тотал Макс 33+ лева/ 36 - 39.90 лв. на месец от февруари  с по една или две дигитални позиции от 5 февруари 2022 г.

24 месеца активност на трите безплатни позиции НВО - Дийзър - Капитал
важи  само за план Тотал Супер Макс от 60 лв. на месец който става 63 лева на месец от 5 февруари 2022 г.

taewu

и ОТ ВИВАКОМ казаха ,че вдигат цените с 1 лв
азиатец и половина

didomh

Не виждам никакъв проблем в това да се индексират цените със смешните до 5%.

Все пак всичко послъпва, тока, горивото, тези клетки и преносна мрежа , екипи и прочее не работят на въздух.  След това пък ние като служители ще ревем че няма вдигане на заплатата, нали трябва да върви икономиката.

Плащаш повече, после получаваш повче пари и така.   Мен лично от 1-2 лв горница няма да ме заболи, дори нямаше да забележа.

spgi

Цитат на: didomh;569972Не виждам никакъв проблем в това да се индексират цените със смешните до 5%.

Те така вдигнаха тихомълком цените на хранителните продукти, парно, ток вода и инфлацията изяде сто пъти уж смотаното годишно увеличение на заплатите.

Спомнете си как, домусчиев зовеше правителството цените на токв да се изравняват с тези в Германия, а заплатите кога ще ги изравнят с техните. Един пенсионер получава пенсия от държавата и си бачка втора работа и вързва двата края, нищо лошо, а ние бачкаме и за никъде не стигат парите.

Завладяна държава. И тея от "продължаваме подмяната" само глупости за сертификати дрънкат,а реални стъпки и действия срещу мафията дори не споменават. Сопа трябва.

Глаголица

Цитат на: didomh;569972Не виждам никакъв проблем в това да се индексират цените със смешните до 5%.

Плащаш повече, после получаваш повче пари и така.
проблемът е, че просто си намират извинение да вдигат цените защото всичко останало се вдига.

обясни подробно какво повече ще получавам като плащам повече?

vasilstf

Бавно, но постепенно вървим към мечтаните 3000 лева минимална заплата. Но тогава хляба ще е 20 лева, а бензина 75 лева за литър. Цифри!

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания