Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

pacostar2065 combo h.265 hevc biss cccam Avanti

Започната от karakoncul, Декември 16, 2021, 08:03:35 PM

« назад - напред »

karakoncul

Здравейте! Купих си сателитен приемник pacostar2065 combo h.265 hevc, но не мога да вляза в настройките за редактиране на biss кодовете и на сссам, Нюкам и т.н. и да видя дали този приемник отключва Avanti.  Може ли някой да ми обясни как става това, на менюто няма достъп за тези настройки.
Какви бутони трябва да кликна от дистанционното, за да имам достъп до това скрито меню за biss и сссам, Avanti? Благодаря!

Ридик

GigaBlue UHD UE 4K,Парабола 205см

karakoncul

Цитат на: Ридик;569794Меню и 9999
Пробвах, не става. Кликвам на менюто, излизат ми иконите, след това кликвам на 9999, появява се  прозорец(изключено), давам Окей и ми се отваря една от иконите от главното меню/ Къде ми е грешката?

тин

От меню, после Списък с канали, CS Протокол и Аванти.

иван7111

Цитат на: karakoncul;569792Здравейте! Купих си сателитен приемник pacostar2065 combo h.265 hevc, но не мога да вляза в настройките за редактиране на biss кодовете и на сссам, Нюкам и т.н. и да видя дали този приемник отключва Avanti.  Може ли някой да ми обясни как става това, на менюто няма достъп за тези настройки.
Какви бутони трябва да кликна от дистанционното, за да имам достъп до това скрито меню за biss и сссам, Avanti? Благодаря!

Меню и 99999

karakoncul

Цитат на: тин;569798От меню, после Списък с канали, CS Протокол и Аванти.

Най-сетне!;;650/ Много ви благодаря/

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания