Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Nuta TV — Hot Bird 13° — 10892H

Започната от Глаголица, Октомври 04, 2021, 03:37:26 PM

« назад - напред »

Глаголица

На старата честота я гледах без проблем, сега ми излиза само звук без картина, а и леко накъсва. Има още 4 свободни полски на същия и положението е идентично.

Приемникът е Edision Piccollino LED, стойностите на сигнала са добри. Ще съм благодарен за съдействие :s101

ivandz

Цитат на: Глаголица;566656На старата честота я гледах без проблем, сега ми излиза само звук без картина, а и леко накъсва. Има още 4 свободни полски на същия и положението е идентично.

Приемникът е Edision Piccollino LED, стойностите на сигнала са добри. Ще съм благодарен за съдействие :s101[/QUTE]
При мен всичко е OK,превключих и на GOLD TV и там няма проблемПриемника ми е VU uno4K.
VU+Uno 4K Parabola 1.40 (90Е-34W)

taewu

с vu zero 4k съм и при мен 2 та рабтят
азиатец и половина

Глаголица

Вие с тия 4К приемници сега съвсем ще ме комплексирате с моята пръчка, май натам клонят нещата? :) Приемника?

Мартинския

видео кодек: AVC
размер видео: 720х576i25 SDR

btw много яка музика тук ;;650
София: emme esse 100 cm, SkySat H-H на OCTAGON SF8008, Blizoo, A1 Xplore TV Smart, EDISION OS MiniPlus, XMART-6K-T95Z
Северозападa: emme esse 80 см, SkySat H-H на Vu+ Solo SE V2, A1 80 cm + SRT ANT 45 на EDISION Piccollino S2, А1 Net Box

taewu

Цитат на: Глаголица;566668Вие с тия 4К приемници сега съвсем ще ме комплексирате с моята пръчка, май натам клонят нещата? :) Приемника?

ти да не мислиш ,че има какво да се гледа на 4К ? аз даже нямам такъв тв  моя го взех заради гледането на  ефирните по сателитна хеллас  ,бяха сега ги преместиха някъде другаде и общо взето се броят на пръсти каналите който са 4К
азиатец и половина

hector21

Вероятно липсва видео пид, щом като няма картина, не можеш ли да го напишеш в настройките, в lingsat мисля че има пидове.
Skystar S2, 1,1m офсет, Amiko 2400

Вас

Цитат на: Глаголица;566668Вие с тия 4К приемници сега съвсем ще ме комплексирате с моята пръчка, май натам клонят нещата? :) Приемника?

При мен работят нормално с приемника под чертата.
triax 110 + h-h motor/ inverto black ultra twin/ edision primo ip S2 265/hevc

ПоповП

С ТВ-то ми Блаупункт 5-те програми според Флайсат работят без забележки. GOLD TV  в момента Куин(We will rock you)...
1.2м парабола @ Strong 2100 H-H, Inverto 0.3dB(95Е->30W); 1.1м офсет @ Moteck 2100A, Sky Sat 0.3dB; 0.82x0.9м oфсет @ парабола окачване;
DVB-T2 SRT8201, активна външна китайска антена;DAB+ FM Renkforce NE-6208.

Глаголица

Благодаря за всички коментари, ще го видя това с пидовете, ако мога да го добавя.

manqka

Цитат на: taewu;566678ти да не мислиш ,че има какво да се гледа на 4К ? аз даже нямам такъв тв  моя го взех заради гледането на  ефирните по сателитна хеллас  ,бяха сега ги преместиха някъде другаде и общо взето се броят на пръсти каналите който са 4К

Колега тука са ефирните канали.
https://www.flysat.com/e33e.php
Но ти трябва не по малка от 80см. Антена за този спътник , за да гледаш ефирните на мултистрийм. ;)

Глаголица

Тоя транспондер днес никакъв сигнал?! Ходих си на село и мислех да се опитам да го проверя това за пид и т.н., ама въобще грам сигнал с булсатска антена.

жоркин29

На мултифийд с голям запас

парабола-2м.(80E-30W);офсет 1.20см.,90см.,2x60см.
Octagon SF8008 TWIN DVB-S2X/S2X,Octagon SF 8008 Combo DVB-S2X/C/T,Edision Primo S2-IP,VU Zero

Глаголица

Демек това вече е мултифиид, че преди не беше? Това обяснява нещата.

Вас

Цитат на: Глаголица;567369Тоя транспондер днес никакъв сигнал?! Ходих си на село и мислех да се опитам да го проверя това за пид и т.н., ама въобще грам сигнал с булсатска антена.

Тая седмица, ако не ми мине котка път, смятам да прескоча и аз до село.
Там съм с булсатка на мотор + 30 метра кабел и ще го пробвам тоя транспондер.
Гледайки картата на покритие, там при мен би трябвало сигналът дори да е с 1дБ по-слаб!;)
triax 110 + h-h motor/ inverto black ultra twin/ edision primo ip S2 265/hevc

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания