Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Помощ за Octagon SF4008 4K UHD

Започната от matsat, Юли 17, 2021, 01:03:46 PM

« назад - напред »

matsat

Моля за помощ. Влезнах в фабрични настройки и няма картина и черен екран. Помогнете ми да го оправя, благодаря предварително

dzumba

Какъв е телевизорът?
Може при ресета да е превключил на 4к,а ако телевизора не е,екрана е черен!
Виж в рутера дали е взел IP,чукни го и през уеб интерфейса го коригирай!

амиго

Цитат на: matsat;562749Моля за помощ. Влезнах в фабрични настройки и няма картина и черен екран. Помогнете ми да го оправя, благодаря предварително

Влез през интернет и провери настройките.
Друг вариатн е да го инсталираш отново.

dzumba

Е аз какво съм написал?

matsat

Цитат на: амиго;562754Влез през интернет и провери настройките.
Друг вариатн е да го инсталираш отново.
..........
Приемника не е свързан към интернет телевизора не е 4к. Как да го инсталирам наново?

амиго

Сваляш софт , разархивираш и записваш на флашка. При изкючен приемник поставяш флашката. Включваш захранването и задържаш бутона за старт няколко секунди ( до когато започне да зарежда ). След това следваш инструциите и настройваш. Сега ли си взел този приемник и без интернет за какво го използваш ?

matsat

Цитат на: амиго;562791Сваляш софт , разархивираш и записваш на флашка. При изкючен приемник поставяш флашката. Включваш захранването и задържаш бутона за старт няколко секунди ( до когато започне да зарежда ). След това следваш инструциите и настройваш. Сега ли си взел този приемник и без интернет за какво го използваш ?
..........
 Прати ми софтуер моля те за да го направя дано се оправи на лс благодаря предварително

yavor1

Цитат на: matsat;562803..........
 Прати ми софтуер моля те за да го направя дано се оправи на лс благодаря предварително
http://images.mynonpublic.com/openatv/6.5/index.php?open=sf4008
http://images.mynonpublic.com/openatv/7.0/index.php?open=sf4008

matsat

Направих го всичко е добре. Мерси много за помощта на всички.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания