Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Теленор Бг. спира Диема Екстра от 1 юли!

Започната от демиров, Юни 18, 2021, 07:28:16 AM

« назад - напред »

bateradko

Цитат на: Veskop;561741В БГ всеки иска да гледа,ама се скрънздави за една средна пица,и то нисък клас на месец....:lol15:

Мен лично ме "боли" всеки месец да черпя ГЕЛА с "една средна пица,и то нисък клас". И като сметем че има поне още 8000-9000 като мен дето са ЛАРЖ и черпят - БЛАЖИ, БЛАЖИ - и то добре. Той си има възможности човека(така се говори :)) и за повече от пица. Ама гладен - няма наяждане...
За сега му намерих колая и си деля разхода за пицата с трима комшии, та по-лесно се преглъща. Ама до кога...?

Veskop

Не знам защо само приходите гледате?!?Ами разходите?Тия ТВ права да не ги раздават безплатно на пазара?
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

аас

Добре де , вие не четете ли новини не се ли информирате. Домусчиев, не е собственик на Нова Броудкастинг  респективно не е собственик и на Диемите и нет инфо с гонг.бг и т.н.
Собственик на диемите е ВИВАКОМ, а собственик на Виваком е Юнайтед Груп.
Какъв Домусчиев ви гони. Поне в 5 други форума и фейсбук навсякъде гледам пишат няма да дам 12 лв на Домуса. Ми не ще ги давате на Виваком.

bateradko

Ами НЕ. Аз не вярвам в новините.
В слчая ГЕЛ-а беше фигуративно понятие.
Простете невежеството ми, но как точно се сменя собственик на мулти-милионен бизнес? Продава го в ОЛХ? Не съм убеден, че нещо се е променило реално, но дори и да е така за мен един олигарх се е сменил с друг/други. Дори тези консориуми са тотално анонимни с разните им там бордове, изпълнителни и прочие директори.
Както и да е... изместихме темата доста в страни.

ЗДРАВЕ за всички

Радо1948

Леко извън темата - някой знае ли колко плащат сърбите за Арените или Спорт Клуб и румънците за Диджи пакета?
Интересно е да съпоставим цените.

criminall

Вие сериозно ли виждате някаква промяна в Нова телевизия? OMG! Абсолютно същите долни герберски подлоги са.. нищо не се е променило. И на децата беше ясно, че домуса е подставеното лица обслужващо тиквун, пеевски, каскета и другите покрай тях. Просто от диемите гела намазваше пари и ги даваше на лудогорец.

12 лева на месец няма да дам! И сега има начини как да си гледам мачовете на Левски.

бендо

Цитат на: criminall;561750Вие сериозно ли виждате някаква промяна в Нова телевизия? OMG! Абсолютно същите долни герберски подлоги са.. нищо не се е променило. И на децата беше ясно, че домуса е подставеното лица обслужващо тиквун, пеевски, каскета и другите покрай тях. Просто от диемите гела намазваше пари и ги даваше на лудогорец.

12 лева на месец няма да дам! И сега има начини как да си гледам мачовете на Левски.

Май си заслужи банана:Dма то викаш от вътре ти идва:);;650

criminall

Цитат на: бендо;561751Май си заслужи банана:Dма то викаш от вътре ти идва:);;650

Откога се дават "банани" за истината? Покажи ми едно нещо в моят пост, което не е истина и лично аз ще го изтрия. ;;basi

Трапера

Цитат на: criminall;561752Откога се дават "банани" за истината? Покажи ми едно нещо в моят пост, което не е истина и лично аз ще го изтрия. ;;basi

Спас Русев е Сайбията на Би Ти Ви и Нова, респективно Виваком и Диема !

Зад Марионетката Спас Русев Стоят Делян Пеевски, Милен Велчев и Руснаците от ВТБ ! ;;650

демиров

Спрете се бе! Това не е политичската тема!

ТЕМАТА Е ДИЕМА СПОРТ!

notwist

Цитат на: Радо1948;561749Леко извън темата - някой знае ли колко плащат сърбите за Арените или Спорт Клуб и румънците за Диджи пакета?
 Интересно е да съпоставим цените.
За ориентир - цената на Арена Спорт пакета при сръбския Беотел е 400 динара месечно, което е 6,70 лв по днешния курс.
https://www.beotel.net/televizija/doplatni-kanali
А това е еквивалента на Play Diema Xtra - Arena Cloud, но с повечко канали (Арените не се предлагат отделно):
https://arenacloudtv.com/packages/
Диджи Спорт каналите при румънците от RDS не се плащат в отделен пакет, а са включени в базовия с един куп други:
https://www.tvchannellists.com/List_of_digital_channels_on_RCS_%26_RDS_in_Bucharest_and_Ilfov_county

spiralkinda

Който не е доволен от тези еднократни 10 гб, да звъни на 123 и да си договаря друга отстъпка. На мен ми предложиха 20 процента намаление на  таксата докато имам дигитални услуги към договора. Отказах. Предложих им да ми дават 10 гб отгоре до края на дигиталните услуги. За да си слушам deezer повече и hbo. Виж тези с неограничен интернет това за тях не важи. :)

Митко7

Не знам какво ще гледат Теленор, но финалните мачове от Евро 2020 след 1 Юли са преместени от Диема Спорт 2 на Диема Спорт 3 !

vasilstf

Цитат на: Митко7;562031Не знам какво ще гледат Теленор, но финалните мачове от Евро 2020 след 1 Юли са преместени от Диема Спорт 2 на Диема Спорт 3 !
Редно би било, в такъв случай първия месец да е безплатен или поне да влиза в платените до момента. Иначе си е чисто извиване на ръцете на крайния клиент. Искаш да гледаш - плащаш. До тук ок, но от 1ви ако искаш да гледаш - плащаш повече, иначе спираме. Има комисии които трябва да следят за това и да налагат санкции.

демиров

Всички мачове от платения пакет Екстра - без значение Диема спорт 1 - 2 или 3  ще се излъчват респективно и по безплатния Диема СД до 11 юли.

Финалът на Евро 2020 на 11 юли  е на живо по БНТ 3 ХД - БНТ 2 - НОВА ТВ.ХД  и Диема спорт 2.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания