Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Теленор Бг. спира Диема Екстра от 1 юли!

Започната от демиров, Юни 18, 2021, 07:28:16 AM

« назад - напред »

демиров

Теленор България официално прекратява договора си с Диема Екстра Плей от 1.07.2021 г.!

На всички абонати с 24 месечен договор  с вкл. пакет Диема Екстра Плей ще им бъде изключен пакета на 30 юни 2021 г. в полунощ срещу 1 юли 2021!

Теленор се извинява за причиненото неудобство!  
 Всички нови пакети с 1 - 2 или 3  дигитални услуги от 1 юли  са с вкл. дигитален пакет вече за всички 24 месеца!

Всеки настоящ абонат може да подпиша за новия пакет Тотал Макс на промо цена от 36.99 лв. за целия договор от  24 месеца с включен НВО ГО за всички 24 месеца безплатно в плана за всеки подписал от 1 юли 2021 + Капитал нюз или Дийзър за също 24 месеца!

демиров

След Никелодеон и втора тв.услуга на Теленор и то много добра - Диема спорт отпада от 1 юли  и така остава само НВО ГО като самотника сред тв.услугите на Теленор.

Трапера

Цитат на: демиров;560812Теленор България официално прекратява договора си с Диема Екстра Плей от 1.07.2021 г.!

На всички абонати с 24 месечен договор  с вкл. пакет Диема Екстра Плей ще им бъде изключен пакета на 30 юни 2021 г. в полунощ срещу 1 юли 2021!

Теленор се извинява за причиненото неудобство!  
 Всички нови пакети с 1 - 2 или 3  дигитални услуги от 1 юли  са с вкл. дигитален пакет вече за всички 24 месеца!

Всеки настоящ абонат може да подпиша за новия пакет Тотал Макс на промо цена от 36.99 лв. за целия договор от  24 месеца с включен НВО ГО за всички 24 месеца безплатно в плана за всеки подписал от 1 юли 2021 + Капитал нюз или Дийзър за също 24 месеца!

Явно Милиционерите Спас Русев и Красимр Гергов нямат контрол над Теленор, както е в при Виваком, A1 и всички по-малки оператори които изкупиха за да няма алтернатива !

Жалко че не предлагат кабелна телевизия и интернет.

демиров

Виваком предлагат в пакета телефония  от 35 лв. включено абсолютно всичко неограничено + Диема Екстра.

За сраявнение Тотал Макс Теленор за  37 лв.  само НВО ГО има.

Усещам къде ще отида от 5 август....особено ако ми направят и отстъпка за тройна услуга.  
Сегашният файбър нет + иптв и с евентуално трета услуга сим карта на Юнайтед 50...ако ми пуснат по-ниска такса за последните съм на път да изритам Теленор след месец и половина.

Добре че не избързах да преподпиша май месец със странно избърващите зарибявки към мен с смс-и че и 1 път с обаждане от офис...явно още май месец знаеха че ще се отказват от диема екстра плей.

И искат и пояснение в молбата за прекратяване на отношенията Теленор - каква е причината за отказване. Че и точно 30 дни преди изтичане на 24-тия месец от договара да е подадено предизвестието.

vasilstf

Браво! Така се прави!
 Това е начина да се сложи край на това +1 лев от 1ви юли всяка година. Съдържание нула, цени премиум, качество като от 90те.
Точно това заслужават.

criminall

Бих казал едно голямо БРАВО на теленор.. Цените на диемите скочиха да небесата.. качество никакво.. при следващото ми преподписване с Виваком ще настоявам диемите да ги няма. Мачовете на Левски и сега има как да ги гледам.

аас

В случая само теленор ще загуби. Нито Диема ще намали цената, нито ще изчезнат, а останалите А1 и Вива ще ги дават към плановете си. Единствения губещ е Теленор.

Трапера

Цитат на: аас;560988В случая само теленор ще загуби. Нито Диема ще намали цената, нито ще изчезнат, а останалите А1 и Вива ще ги дават към плановете си. Единствения губещ е Теленор.

"Останалите" А1 и Вива са Едно и Също Корпоративно Л*ЙНО !

Балона се надува, надува, надува и след 12 юли някои бивши "хора" ще ги заболи ! ;)

PS

Лицето Спас Русев е бившият шофьор на члена на политбюро на БКП-Стоян Марков, по прясор ,,Стенмарк" изнесъл милиони долари български пари, заедно с О. Дойнов през 90-те години....... ;;650

Стоян

Понеже никога не съм бил абонат на Теленор, може ли някой да обясни какво означава, че те прекратяват договора си с Диема Плей? Какво предлагат Теленор на пазара на тв. и какво означава това прекратяване? Те са кабелен или сателитен доставчик или какво? Кои техни абонати какви възможности ще загубят?

skyboy

Цитат на: Стоян;561008Понеже никога не съм бил абонат на Теленор, може ли някой да обясни какво означава, че те прекратяват договора си с Диема Плей? Какво предлагат Теленор на пазара на тв. и какво означава това прекратяване? Те са кабелен или сателитен доставчик или какво? Кои техни абонати какви възможности ще загубят?

Предлагат playdiemaxtra в мобилните си пакети.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Стоян

Не мога да видя някаква особена бизнес логика в това решение на Теленор. Който иска пакета сега ще си инсталира приложението и ще плаща директно на Диема. А Теленор ще загуби трафик и част от парите на клиентите си.

Ясно е, че си имат основания за решението, но губещи изглеждат те. Струват ми се много малки, за да диктуват условия. А и не е тяхна работа да диктуват на другите какво да предлагат и срещу колко.

moreg

Браво на Теленор. Срещу обирджиите от Диема така се действа. Когато се самозабравиш с непрекъснато вдигане на цени така се получава.
DM 920 UHD, DM 500 HD

демиров

Важно съобщение за абонатите на Теленор България от Нова Броудкастинг Груп!

- В знак на благодарност за лоялното отношение на Теленор България към Диема Вижън,  всички абонати на Теленор  с платена такса за Диема Екстра Плей  до 30 юни - ще получат достъп до всички канали на Диема спорт до 11 юли 2021 включително и така ще гледат финала на 11 юли с високо хд качество по Диема спорт!

бендо

Цитат на: moreg;561058Браво на Теленор. Срещу обирджиите от Диема така се действа. Когато се самозабравиш с непрекъснато вдигане на цени така се получава.

Хубаво,защо тогава на пазара не излезе някой със същото съдържание,но по-евтино:s101;;650

Veskop

В БГ всеки иска да гледа,ама се скрънздави за една средна пица,и то нисък клас на месец....:lol15:
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания