Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Паноптикум:Хунта+чалга+червени кхмери+токсичните=септична яма

Започната от yavor1, Май 11, 2021, 05:01:01 PM

« назад - напред »

фокус

Колеги,що се пените,една стотинка нема да вземете,даже напротив,ще ви вземат!Мога да се обзаложа,че съвсем скоро друга песен ще запеете,като видите и тия "новите" що за стока са!Само да сме живи и здрави,пък другото ....!
На похлупака му намерих глупака!

mistor

Цитат на: фокус;557208Колеги,що се пените,една стотинка нема да вземете,даже напротив,ще ви вземат!Мога да се обзаложа,че съвсем скоро друга песен ще запеете,като видите и тия "новите" що за стока са!Само да сме живи и здрави,пък другото ....!

Чашата е наполовина празна и наполовина пълна . Аз не искам нито стотинка на аванта . Но за това което примерно аз работя в чужбина ми плащат в пъти повече отколкото у нас .
Предлагаш да не се говори изобщо по темата , защото нищо ново не ни очаква . Ами точно заради това , че нищо не се говори , няма последствия за измамите , за откровените посегателства и далавери , никой не се заема да ги спре тези устремили се към властта само за да ни доизцедят . Ако същите знаеха , че има нещо което може и да ги компрометира , да се влезе в някакви нормални норми и отношения , преди поне 7-8 години щяхме леко да сме си взели глътка въздух . До кога все ще се кара на шуробаджинащина , безнаказано ? Как така нито един не беше виновен за нищо ? Ако искат да ревизират всичко и да си правят разследвания , но да има поне един резултат .

yavor1

Левият метеж, организиран за кеф на неколцина олигарси у нас, някои  забегнали в чужбина, настояваше за избори и за служебно правителство.

Имахме избори, които родиха импотентен парламент.
 Сега имаме и служебно  правителство. ,,Протестърите" са доволни.
45-то Народно събрание се оказа ялово като Славчу.

На дневен ред са коментарите относно новото служебно правителство. Стана известно, че
ключовите министри в него – на отбраната и на външните работи, са минали през Москва за ,,образование".
А там, както е добре известно, освен че ,,образоват", но и вербуват – за техни си цели.
Министърът  на отбраната е магистър по политология от станалия нарицателен като  ковач на кагебейски кадри Московски държавен институт по дипломатически  отношения, същият който е завършила и днешната руска посланичка у нас  Митрофанова.

Министърът на външните работи е ,,завършил допълнително"  Международни икономически отношения в Дипломатическата академия в  Москва.
Правосъдният ни министър е бивш депутат от БСП и от сой.

Министърът  на вътрешните работи е също бивш народен представител от БСП.

Това е  ключовата четворка министри в новия кабинет. Останалите са пълнеж.
Впрочем,  министърът на вътрешните работи вече се прочу с кадровите си решения,  които, ако не друго, то със сигурност задоволяват поне двама души:  президентът и ,,дубайския беглец" който има коалиционно взаимодействие с ДБ. ;;basi

mistor

Цитат на: yavor1;55721145-то Народно събрание се оказа ялово като Славчу.

По-добре без него , както и с тези от последните 12 години . А най-смешния президент е "строителя" Плевнелиев . Точно на него му казаха - аз дали теб ще сложа или маймуна , все ще е печелившо . Оценяването на всеки бивш президент се преценява по това какви университети ги канят да водят лекции , какви корпорации се допитват до тях . Гугъл ще отговори на всички тези въпроси .
Тази вечер се очаква прогнозата за времето да бъде представена от познайте кой ?

yavor1

Цитат на: Радил;557165Браво на президента Румен Радев! Назначеното от него служебно правителство започна поголовна чистка на ,,калиниките" на ГЕРБ, които се разпищяха на умряло!

Една такава днес бе прогонена с викове ,,Изчезвай" от шефския пост в Българската агенция за инвестиции – Десислава Трифонова, до днес изпълнителен директор на Българската агенция за инвестиции.

Изпратено от моят Redmi Note 9 Pro с помощта на Tapatalk
Десислава Трифонова, която беше освободена като директор на  Българската агенция за инвестициите след 6-месечен мандат, се е върнала в  държавната администрация още днес.
:s101
"Новите" варвари,са стари муцуни с тъмно и престъпно минало!

През април 2016 г. Румен Пенков Спецов от Добрич продава на Данаил Иванов Николов от драгоманското село Яблотина 50% от фирмата "Гранекс Трейдър"  ООД.

Той е придобил дял в компанията година по-рано от бургазлията  Мартин Илиев.

Само година след като Спецов се освобождава от  собствеността си, фирмата "Гранекс" влиза в списъците на големите  длъжници на НАП и към момента дължи на фиска цели 1 105 482,76 лв.

Купувачът Даниел Иванов Николов притежава и управлява цели 25 фирми, сред които има и други с дългове към НАП. Например  Медия Линд е с 308 423,98 дълг, а Агро Мил Трейд  с 2 639 217,92 лв.  дълг към фиска. През годините Даниел Николов е имал  вземане-даване с фиска за дългове. С него са се занимавали публичните  изпълнители при НАП Руси Палазов и Блажка Попова по дело 28718 от  далечната 2004 г. Всичко сочи, че Даниел Николов е така да се каже  "професионален длъжник" или сламено лице, на когото прехвърлят фирми със  задължения.
 Положително е, че Румен Спецов от днес е шеф на НАП. Той очевидно се  познава с Николов и е наясно със схемите за прехвърляне на  фирми-длъжници на сламени хора, което ще подобри събираемостта на  приходната агенция. В полза на тази трудна задача ще бъде и внушителният  външен вид на Спецов, който е шампион по културизъм.

За това "геройство" Дубайската калинка-стръвница е награден на длъжност началник НАП;;basi;;basi;;basi

mistor

Е как е уволнена , пък се върнала на работа в друга държавна служба ?
Тия ме изумяват как все повече сами дълбаят . То бива наглост , ама тяхното е несравнимо . Колкото и да ми се иска аз да съм бил заблудения , защо се опитват да ми докажат обратното ? Много наглост има в тези хора . Докато поне един не опере пешкира , няма да има опраяне . Все едно гледам "столичани в повече" .

Радил

Още в деня на уволнението си е назначена в ДФ Земеделие. Нали знаеш кой държи земеделието? Един дебел момък.

Изпратено от моят Redmi Note 9 Pro с помощта на Tapatalk

Вас

Пазили ѝ мястото три години, като безценен кадър на ДПС!
Те тия дни се правят на липсващи, а иначе почти всичките главоболия на Тулупа са заради тях! Доган го прееба яко, само дето "по-простите от Борисов негови симпатизанти" още не искат да го осъзнаят!

https://frognews.bg/novini/trifonova-pazela-miasto-zemedelie-tri-godini.html

Момата се е разписвала на 20 бона месечно....за 6 месеца - 120 хилки!
Интересно ми е какво мисли всеки редови гербераст по въпроса?:s101
Предполагам, че са много щастливи!
triax 110 + h-h motor/ inverto black ultra twin/ edision primo ip S2 265/hevc

yavor1

Цитат на: Вас;557227Пазили ѝ мястото три години, като безценен кадър на ДПС!
 Момата се е разписвала на 20 бона месечно....за 6 месеца - 120 хилки!
Интересно ми е какво мисли всеки редови гербераст по въпроса?:s101
Предполагам, че са много щастливи!
Не съм гербер,но може ли да те попитам като анти Мунчовист и анти протестер, от къде вземаш тези данни за заплатата на момата?
Гледам по твоите сайтове от 28 до 38 бона месечно визират като заплата, той Мунчо направо прошляк пред каката :)
След 3 месеца работа ще вземат обезщетение 6 заплати назначените от Мунчо :lol15:
Ти като виден протестер и Мунчовист,би ли ме светнал за заслугите на Дубайската калинка-стръвница, награден на длъжност началник НАП и какво се очаква от него,като е доказано ДДС измамник;;basi
През април 2016 г. Румен Пенков Спецов от Добрич продава на Данаил Иванов Николов от драгоманското село Яблотина 50% от фирмата "Гранекс Трейдър"  ООД.

Той е придобил дял в компанията година по-рано от бургазлията  Мартин Илиев.

Само година след като Спецов се освобождава от  собствеността си, фирмата "Гранекс" влиза в списъците на големите  длъжници на НАП и към момента дължи на фиска цели 1 105 482,76 лв.

Купувачът Даниел Иванов Николов притежава и управлява цели 25 фирми, сред които има и други с дългове към НАП. Например  Медия Линд е с 308 423,98 дълг, а Агро Мил Трейд   с 2 639 217,92 лв.  дълг към фиска. През годините Даниел Николов е  имал  вземане-даване с фиска за дългове. С него са се занимавали  публичните  изпълнители при НАП Руси Палазов и Блажка Попова по дело  28718 от  далечната 2004 г. Всичко сочи, че Даниел Николов е така да се  каже  "професионален длъжник" или сламено лице, на когото прехвърлят  фирми със  задължения.
 Положително е, че Румен Спецов от днес е шеф на  НАП. Той очевидно се  познава с Николов и е наясно със схемите за  прехвърляне на  фирми-длъжници на сламени хора, което ще  подобри събираемостта на  приходната агенция. В полза на тази трудна  задача ще бъде и внушителният  външен вид на Спецов, който е шампион по  културизъм.;;basi;;basi;;basi;;basi;;basi;;basi

#Кой е предложил г-н Спецов, след като той от 2015г. живее в Дубай?

Кога  е свършило проучването му за достъп до класифицирана информация, което е  задължително за този пост? Още повече, че лицето живее в трета страна.
За това ли е освободен от ТД на НАП в Добрич?

Дори не си е плащал здравни осигуровки културиста на Черепа;;516;;516;;516;;516;;516;;516

фокус

Преди да се метне на струващия над 300 000 лева джип "Мерцедес", Илчовски избухна към репортерите наричайки ги "глупаци".

Пълна ревизия на всичките му подобни "бизнесмени" и доказване произхода на парите и незаконно придобитото да се конфискува в полза на държавата и раздадено на народа!
На похлупака му намерих глупака!

Радил

Баце, човека казва, че за миналата година има печалба от 15 милиона, ти за един джип се хвана.

Вас

Цитат на: yavor1;557236Не съм гербер,но може ли да те попитам като анти Мунчовист и анти протестер, от къде вземаш тези данни за заплатата на момата?
Гледам по твоите сайтове от 28 до 38 бона месечно визират като заплата, той Мунчо направо прошляк пред каката :)
 След 3 месеца работа ще вземат обезщетение 6 заплати назначените от Мунчо :lol15:
Ако ти "не си гербер", значи аз съм див комунист и на следващите избори ще гласувам за жан виденов, за да цепя гласове от бсп!:)
Има документи, които показват, че Отдел "Международни инвестиции" получават около 467 хилки и кусур месечно!
Там работят 27 души. Грубо, тя ако получава 20 бона, другите по 10-15, сметката излиза.
Що се отнася до премии и ДМС-та да ти напомням ли пак, КОЙ управлява от 2009-та и КОЙ пишеше законите в Парламента?
Това е като машините от Венецуела, които лично Румен Радев и Слави Трифонов са поръчали от Мадуро!;;basi
Да спрем дотук!;)

yavor1

Цитат на: Вас;557264Ако ти "не си гербер", значи аз съм див комунист и на следващите избори ще гласувам за жан виденов, за да цепя гласове от бсп!:)Такъв си,дори на Черепа легна!Факт!
Има документи, които показват, че Отдел "Международни инвестиции" получават около 467 хилки и кусур месечно!
Там работят 27 души. Грубо, тя ако получава 20 бона, другите по 10-15, сметката излиза.Сметки без кръчмаря,да бе ги постнал бре маргиналче,измислено :)
Що се отнася до премии и ДМС-та да ти напомням ли пак, КОЙ управлява от 2009-та и КОЙ пишеше законите в Парламента?
Това е като машините от Венецуела, които лично Румен Радев и Слави Трифонов са поръчали от Мадуро!;;basi"Млъкни малко бе, пич" остава и Грипените да похвалиш;;516;;516;;516
Да спрем дотук!;)
Нямаш спирка в омразата си към нормалните хора:lol15:
Смехурко измислен, облъчваш с информация и опорки от Агенция Една Мутра Каза:)

Системата ни убива  не са това, за което се представят, а шпицкоманда за мокри поръчки на  задкулисието и истинските мутри;;basi

Истината лъсна! Човекът  с мегафона, Тодор Стоянов, участвал с мафиотските опити за сплашване  на семейството на лидера на ГЕРБ,

вече е  заместник-министър на регионалното развитие.
 Назначен е лично от служебния премиер Стефан Янев.

Мафиотските  сценки се излъчваха на живо от фейсбука на "Системата", които  са кукли на конци на най-голямата боркиня с мутрите  Мая Манолова.

Демек – всички заслужили артисти са наградени за мръсната  работа, която свършиха!

Толкова Ви е елементарна картинката, "лица  нови", дърти мутри!

Свалихте Борисов, сега искате всичко построено по негово време да разрушите;;basi

Не можете да го боядисате,не можете да го разрушите, но на престъпните Ви господари  може да го подарите, като възмездие да финансиране на погромите 2020 :e085:

Слугински манталитет имаш Вас, за това не ти е виновен Борисов, търси причините в теб:;810

Вас

Яворе, нямам желание да споря с теб изобщо!
Както се пееше в една песен: "Бъди, какъвто си!"
Нито ще те оборвам за нещо, нито ще ти доказвам нещо!
Отдавна съм разбрал, че всички бяхме преебани още 89-та година!
Никога няма да бъдем истинска държава с ред и закони, валидни за всички!

Бъди жив и здрав, носи си новите дрехи и се радвай на живота, защото е кратък!;;650

yavor1

Връщаме се към "Виденовата зима", преименувана като "Мунчовото лято":lol15:

Служебният финансов министър Асен Василев е създател на
компанията Everbread, която преди години приключва с фалит и дългове от
почти 9 млн. британски паунда!

Това показва публикация
  https://www.phocuswire.com/So-that-was-the-end-of-that-Everbread-declared-insolvent-with-debts-of-8-7M?fbclid=IwAR3mQFMIB5LwiSzmjJVWqIeamVKbKlekCOUvwUL-my4oc6G23iLHShzUExY

Сайтът  https://everbread.com/  на фалиралата му фирма
днес е обявен за продан.

Дали и България няма да фалира и за продан обяви,този урод на мафията?

Казано иначе - нищо не е такова, каквото изглежда и каквото се опитват да ни го представят.

Днес Асен Василев е служебен финансов министър. Интересно е да се разкрие кой прави кастинга на тези хора, та с такава лекота прескачат от един на друг "благодетел" и това не изпълва ли понятието "задкулисие". ;;basi
 "Асен Васков Василев е завършил икономика в Харвард и е специализирал
бизнес администрация и право в Harvard Business School и Harvard Law
School. Съосновател е и президент на Everbread – една от петте компании в света за ценообразуване на самолетни билети. .....
 Това се опитва да ни внуши официалната биография на служебния министър на финансите Асен Василев.
Истината е, че бизнес активността на Асен Василев е приключила с пълен крах, с фалит и огромни дългове.

Мислете за умните,красивите и крадливите,които са ни яхнали,чрез зеления чорап Мунчо,клиент на престъпната олигархия!
 Хак да ни е, докарахме мафията и мутрите на власт:;810

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания