Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Паноптикум:Хунта+чалга+червени кхмери+токсичните=септична яма

Започната от yavor1, Май 11, 2021, 05:01:01 PM

« назад - напред »

yavor1

Министър се контузи на заседанието на служебния кабинет

Министърът на отбраната Георги Панайотов излезе куцайки от първото заседание на служебния кабинет, пише 24chasa :;810
 Отивам да търся медицинска помощ, скъсах някакви връзки на десния си крак, обясни той на излизане от сградата на правителството.:)
 Този кабинет е много опасен,щом се ритат дори в Заседателната зала;;516
  До края на мандата му,може и смъртни случаи да има по време на заседание ;;basi
Дано да не участваме във война, че с това чалга поколение, като им  извикат - ,,Ръцете горе", и ще почнат да пляскат и да мятат салфетки.:;808

mistor

Цитат на: yavor1;557151Ти прочел ли си договора та да слагаш епитети и да се изказваш като последна инстанция?
Какво съм прочел ми дава право само да си кажа мнението . Желателно да е кратко и разбираемо .
Цитат на: yavor1;557151Цитирам председателката на новата ЦИК, а не Славчу с изпържения мозък!
Доколкото си спомням информацията е от говорителката на цик
Цитат на: yavor1;557151Лъжата и компроматите са на твоите любимци, които изкрещяват истерично: Сестра ти е курва, а ти иди доказвай че нямаш сестра:e085:
 Нищо ново не са научили,нищо старо не са забравили,от години заливат България с компромати, но доста от хората сме наясно #Кой и за какво ги генерира!
 И ти си наясно,но като Мая Галева, продължаваш линията им,лъжи и истериричност!
Не съм толкова навътре за да знам кой какви компромати вади . Знам само , че компромати няма да има , ако няма основания . Визирам разни записи примерно , направени от най-близките на вожда , в неговия дом
Цитат на: yavor1;557151Въвеждане на интегралната бюлетина в чип картата, сервиза и профилактиката, влиза като задължение към фирмата спечелила поръчката!
 Според твоята и на Мая логика, идват едни машини и трябва да им се платят моментално,независимо дали изпълняват или не задачите за които са доставени!
Обслужващата фирма не съставя списъците . Грешката едва ли е тяхна , ако беше така щяха да ги разпънат на кръст
За да не се мъчиш цитирам : "Държавна агенция "Електронно управление" съвместно с Българския институт за стандартизация и Българския институт по метрология удостоверяват съответствието на доставения тип техническо устройство за машинно гласуване с изискванията по чл. 213, ал. 3 ИК и изискванията на техническата спецификация по методика, утвърдена от председателя на Държавна агенция "Електронно управление", председателя на Българския институт по метрология и председателя на управителния съвет на Българския институт за стандартизация. "

Никъде не съм казал , че трябва да се плати моментално . Специално за теб пояснявам - казах , че не са платени все още , което означава , че този разход още не е направен , но постоянно слушам колко пари е струвало (минало свършено)
Цитат на: yavor1;557151Дори ти и твоите съмишленици, имате право да върнете поръчана техника,ако тя не изпълнява очакванията ти!
Нямам съмишленици . Но щом нещо не работи да го оправят или да го връщат , аз нямам претенции. Като им гледам логистиката , не знаят коя машина къде е , та дано новата цик да се организират
Цитат на: yavor1;557151Тъпо и лъжливо парче си,защото като папагал повтаряш опорките на слугите на престъпната олигархия! Факт !
Това да го коментирам ли ?
Цитат на: yavor1;557151Та колко милиона струва импотентното Позорище 45 според теб?
Това може да се знае само след като се видят конкретни цифри , а не подхвърляния по телевизиите
Цитат на: yavor1;557151За Славчу и Мунчо е ясно,че няма значение, защото са си изпълнили задачата да подготвят условия за касиране на следващите избори и Мунчо да управлява без контрол като се самоизбере за втори мандат
А ако не е така ? Че твоите прогнози за 35-40% на герб въобще не се случи .

Цитат на: yavor1;557151P.S. Гледай по Нова агент Майстора, как и защо се ползва опита на Грузия от Правителството на мафията, за назначаване на калинки-стръвници навсякъде ;;basi
И това с какво ще ми помогне ? Да гледам по едната телевизия как едните плюят другите , после обратното на другата програма . Аз гледам конкретни неща - числа  и резултати

Отговорих ти конкретно , без да ти вкарвам схеми , както го правиш ти .
Сега като си чел договора , я кажи каква е неплатената към момента цена за машините - 50млн. или 35 999 000 лв. без вкл. ддс = 43 198 800 с вкл. ддс

фокус

Опорки,офшорки,системи хризантеми,кюлчета,пачки,ама баце един,кой е потупвал  канцлерката по рамото и към кой Ердоган се е обръщал с аркадаш!Може баце да е всякакъв,ама е научил от бай ти тошо да е харизматичен,не може му се отрече!
На похлупака му намерих глупака!

dolby

Харизматичен е за... да не казвам за кой мат'риал. Ако слушаш, не само чуваш, какво говори ти иде да се гръмнеш

Радил

Браво на президента Румен Радев! Назначеното от него служебно правителство започна поголовна чистка на ,,калиниките" на ГЕРБ, които се разпищяха на умряло!

Една такава днес бе прогонена с викове ,,Изчезвай" от шефския пост в Българската агенция за инвестиции – Десислава Трифонова, до днес изпълнителен директор на Българската агенция за инвестиции.

Изпратено от моят Redmi Note 9 Pro с помощта на Tapatalk

Вас

Конкретно за тази госпои'ца има един случай от преди година и нещо за конкретно докаран чужд инвеститор, готов да "хвърли" около 12 милиона евро, но за нея дори "не представлявало интерес", като е наредила на служителите ѝ дори да не вдигат телефоните във въпросната агенция!
Самият настоящ министър се е опитвал многократно да осъществи контакта!;;basi
Естествено, че на мига трябва да е на улицата!:s103
triax 110 + h-h motor/ inverto black ultra twin/ edision primo ip S2 265/hevc

TUISTERa

Добре де, що ги смятаме тия машини като разход? Ако влезем в цикъл гласуване те са само спестени пари - Парламентарни, Президентски, Кметски, Европейски, на всичките избори се печатат сума ти бюлетини... А машините остават... Колко трябва да си тъп, че да не можеш разбереш, че един компютър е по-добре от колкото листове хартия и пишеща машина... Да, на тия избори ще дублират машините с бюлетини, на следващите ще вземат резервни машини . или ще ползват от старите за резервни и ще вземат нови... Но до третия цикъл вече може и помен да няма от хартията... Някой доста го е страх май...

yavor1

Цитат на: mistor;557159Какво съм прочел ми дава право само да си кажа мнението . Желателно да е кратко и разбираемо .Определено не си разбрал какво си прочел от Агенция Една Мутра Каза:worry:

Доколкото си спомням информацията е от говорителката на цик- Не помниш правилно заради деменцията... Тогава Росица Матева зам.-председател на Централната избирателна комисия (ЦИК) - номинирана за член на ЦИК от "Изправи се! Мутри,  вън", каза пред бТВ, че "не е ясно къде са 9600-те устройства за машинно  гласуване и чия собственост са".
А говорителят на ЦИК Цветозар Томов.,се изцепи,че само 30% от машините са на Мадуро;;516;;516;;516

Не съм толкова навътре за да знам кой какви компромати вади . Знам само , че компромати няма да има , ако няма основания . Визирам разни записи примерно , направени от най-близките на вожда , в неговия дом Да де няма дим без огън,сестра ти е курва,въпреки че нямаш сестра ;;basi

А ако не е така ? Че твоите прогнози за 35-40% на герб въобще не се случи . По-точни са от прогнозите на социологична агенция,че БСП ще е №1;;573

Отговорих ти конкретно , без да ти вкарвам схеми , както го правиш ти .
 Сега като си чел договора , я кажи каква е неплатената към момента цена за машините - 50млн. или 35 999 000 лв. без вкл. ддс = 43 198 800 с вкл. ддс
В момента Централната избирателна комисия дължи 43 200 000 лева на фирмата доставчик.Парите са в банковата сметка на ЦИК,не са в хазната:worry:
 Държавата и фирмата все още спорят по няколко въпроса, а ЦИК иска да  удържи неустойки от доставчика. Новите машини обаче трябва да бъдат  поръчани от същата фирма.Защо ли?

ЦИК ще настоява да удържи неустойки на "Сиела" заради проблеми с 88  машини. Според данните, които Димитров представи, тези 88 устройства  изобщо не са произвели резултат.

Изпълнителният директор на "Сиела Норма" Веселин Тодоров каза пред  "Свободна Европа", че не може да коментира детайли от споразумението с  ЦИК, защото самото то му забранява.Той допълни, че държавата все още не е нарушила настоящия договор, по който дължи на компанията над 43 млн. лв.
 Според договора плащането от страна на държавата към фирмата доставчик  трябва да се извърши между 30 и 60 дни след официалното обявяване на  резултатите от изборите, проведени на 4 април.

TUISTERa

При идване на ново управление, след избори и показано НЕДОВЕРИЕ към старото управление , чистката е задължителна... В която и фирма да влезете, в който и офис да влезете, винаги присъстващите са наясно кой е некадърния... Промяната на директора дава възможност за разчистване на плявата надолу... Докато е стария директор, ще седи и старата плява

mistor

Цитат на: yavor1;557169В момента Централната избирателна комисия дължи 43 200 000 лева на фирмата доставчик.Парите са в банковата сметка на ЦИК,не са в хазната:worry:
 Държавата и фирмата все още спорят по няколко въпроса, а ЦИК иска да  удържи неустойки от доставчика. Новите машини обаче трябва да бъдат  поръчани от същата фирма.Защо ли?

ЦИК ще настоява да удържи неустойки на "Сиела" заради проблеми с 88  машини. Според данните, които Димитров представи, тези 88 устройства  изобщо не са произвели резултат.

Изпълнителният директор на "Сиела Норма" Веселин Тодоров каза пред  "Свободна Европа", че не може да коментира детайли от споразумението с  ЦИК, защото самото то му забранява.Той допълни, че държавата все още не е нарушила настоящия договор, по който дължи на компанията над 43 млн. лв.
 Според договора плащането от страна на държавата към фирмата доставчик  трябва да се извърши между 30 и 60 дни след официалното обявяване на  резултатите от изборите, проведени на 4 април.

Тоест , да се разбира , че парите са излезли от хазната , но не са преведени към доставчика - имат да си оправят отношенията и никой не го оспорва , което в случая не ни засяга .
И потвърждаваш , че публично бяхме излъгани многократно за направен разход от 50млн.лв , а се оказа че са с 6,8 млн. лв по-малко (16,3% разлика). Ако е объркал числото , толкова ли няма някой да му подскаже за тази грешка и да спре да го повтаря . Да не се окаже , че грешката е вярна ? Дай боже всекиму такава комисионна .

yavor1

Цитат на: mistor;557184Тоест , да се разбира , че парите са излезли от хазната , но не са преведени към доставчика - имат да си оправят отношенията и никой не го оспорва , което в случая не ни засяга .
 И потвърждаваш , че публично бяхме излъгани многократно за направен разход от 50млн.лв , а се оказа че са с 6,8 млн. лв по-малко (16,3% разлика). Ако е объркал числото , толкова ли няма някой да му подскаже за тази грешка и да спре да го повтаря . Да не се окаже , че грешката е вярна ? Дай боже всекиму такава комисионна-като на Грипените ли бре .
Тъпо и корумпирано парче си,а какво стана със сметките за Позорище 45, за 9-10 дни работа?

Колко милиона се похарчиха от страхливите протестери,които един състав на правителство не показаха дори?
Да ти таковам импотентната алтернатива на Борисов :e085:
Ти малоумен ли си,или да?

Не знам по какъв алгоритъм смяташ,сигурно по някой военен скрипт,написан от теб, но и в елементарните сметки грешиш другарю:

Дори не е 16,3% разлика, а 15,74% и това не е комисионна тъпчо, а публично изказване!

Сигурно и това не е точната сума, има и стотинки по превода и обслужването, това ли искаш да бе казал Борисов? ;;573

БКП обновена а.к.а. БСП не може да върне надвзетите от партийни субсидии пари.
 Няма. И в склада няма. И в банката нямало. Всичко е похарчено за изборна кампания и телевизия.
 4 299 690 лв. И тука сигурно не е точна сумата,има вероятно и лихви....:)

Според теб,как е правилно да се оповести: Над 4 милиона дължи Ниновото БКП,или близо 5 милиона, или 4 299 690 ;;516;;516;;516
  Има ли някой изненадан, че БКП може да харчи чужди пари и не ги връща?
 "Кръв повръщаме, пари не връщаме", гласи стара поговорка от соцвреме.
 ко праиим сега с тези крадци?
Така и днес кадрите на БКП-Орешарски(Олигарски) се връщат на бял кон в правителството на Мунчо.
Тепърва започва големият хайдутлук:;808

Радил

Браво Румба! Удари таз крадлива пасмина!

Финансовият министър смени и шефа на митниците

Новият финансов министър Асен Василев смени и шефа на агенция "Митници". На мястото на Георги Костов е назначен Павел Тонев. Тонев има над 20-годишен стаж в агенцията. Бил е директор на Регионалната митническа дирекция в Пловдив. През ноември 2013 г. оглавява агенцията по времето на кабинета Орешарски - назначава го тогавашният финансов министър Петър Чобанов.

"Има доклад на ОЛАФ за нанесени сериозни щети на европейски бюджет. В този доклад по почти всички критерии оценката е, че Агенция "Митници" не отговаря на изискуемите стандарти. Колегите в митниците са взели мерки, но въпреки това ОЛАФ ни изпрати писмо за 55 млн. евро, които България трябва да провизира и евентуално да възстанови към европейския бюджет", заяви Василев на брифинг днес, на който представи екипа си.

mistor

Цитат на: yavor1;557190Ти малоумен ли си,или да?

Не знам по какъв алгоритъм смяташ,сигурно по някой военен скрипт,написан от теб, но и в елементарните сметки грешиш другарю: Не е 16,3% разлика, а 15,74% и това не е комисионна тъпчо, а публично изказване!

Сигурно и това не е точната сума, има и стотинки по превода и обслужването, това ли искаш да бе казал Борисов? ;;573

БКП обновена а.к.а. БСП не може да върне надвзетите от партийни субсидии пари.
 Няма. И в склада няма. И в банката нямало. Всичко е похарчено за изборна кампания и телевизия.
 4 299 690 лв. И тука сигурно не е точна сумата,има вероятно и лихви....:)

Има ли някой изненадан, че БКП може да харчи чужди пари и не ги връща?
 "Кръв повръщаме, пари не връщаме", гласи стара поговорка от соцвреме.
 ко праиим сега с тези крадци?
Така и днес кадрите на БКП-Орешарски(Олигарски) се връщат на бял кон в правителството на Мунчо.
Тепърва започва големият хайдутлук:;808

Естествено , че това ще е отговора ти .
Да излъга ни многократно - потвърдено от самия теб . Как веднъж не обърка сумите в обратната посока ?  Аз не съм съдия , нито обвинител .
И повярвай точно математиката ми е на ниво , доста ще те поизпотя . Гледам едни числа , на 43 като им добавя 16,27% получавам заветната сума от 50 . Значи аз не мога да правя закръгления , но вашия лъжко може .
И престани да обиждаш . Неколкократно те помолих най-учтиво . Така и не разбра , че нямам никакво персонално отношение към теб . Не желая дори да те познавам .

yavor1

Нека вдигаме гири, не да опрощаваме данъци на мутрите и да вдигаме данъците на ерхалето;;573

Румен  Спецов, който вече е новия шеф на НАП е освен висококвалифициран  експерт с над 10 години опит, но и известен бодибилдър. От профила му в  сайта Bodyconstuctor. com става ясно, че той е многократен шампион по  културизъм с над 20-годишен стаж в спорта.

Персонален и онлайн треньор.  Лицензиран съдия към Българска федерация по културизъм и фитнес.
Живее в Дубай,близо до Черепа,там е останала съпругата му,вероятно като заложничка ;)

Радил

Десислава Трифонова се оказа сестра на човека на Пеевски и ,,Библиотекарите" в службите

При пребиваването си в агенцията по инвестиции, Дедислава Трифонова призна днес по БТВ, че не е привлякла нито един чужди инвеститор.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания