Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

b-box - отговора на EON

Започната от Кристиян Христов, Април 16, 2021, 07:07:09 AM

« назад - напред »

ХаМаВ

Output на бокса, трябва да е 50Hz.

mitkoiphone

Някой ако реши, разменям еон тв със диемите за ббокс с максовете. Благодаря

Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk

Цветелин85

След сливането на Булсатком с Виваком в мрежата на b.box са добавени Chasse & Peche HD, NASA TV HD, FilmBox, Vivacom Arena HD, Pickbox HD, IDJ TV и IDJ Kids TV, а в тази на EON - нито един. Не ми се вижда много честно това:s101

м.панайотов.82

Твърде е възможно 3-те филмови канала на Булсат ActionBox, CineBox, ComedyBox , както и Ловноробарски клуб да ги закрият и затова да не ги пускат при Виваком. Това разбира се ще е доста тъпо защото трите филмови са на светлинни години от филмовия Виваком Арена с Халмаркските си бози. Дано да не е така. Другото което ми е в главата, че ако заради сръбската IDJ ни спрат българските Фен и Балканика също ще е с голяма простотия. Но като(ако) стане ще го коментираме

TUISTERa

Цитат на: Цветелин85;600757След сливането на Булсатком с Виваком в мрежата на b.box са добавени Chasse & Peche HD, NASA TV HD, FilmBox, Vivacom Arena HD, Pickbox HD, IDJ TV и IDJ Kids TV, а в тази на EON - нито един. Не ми се вижда много честно това:s101

Докато наричаш придобиването сливане ще ти се струва не много честно :) Виваком са собственици на булсатком, тоест, абонатите на булсатком ще получат услуги, пакети и договори на виваком, а абонатите на виваком ще си ползват каквото са си ползвали ... толкова ли е сложно ?

Атлантис

Цитат на: TUISTERa;600775......... а абонатите на виваком ще си ползват каквото са си ползвали ... толкова ли е сложно ?

Мхм, ясно абонатите на Виваком да го д**т сополив. Благодаря,трябваше да караш направо вместо да разтягаш локуми.

Атлантис

Вероятно колегата е искал да се изрази образно,че Виваком гледа на новите си Булсатком абонати като"писани яйца," а за нейните абонати е като "мащеха", защото повече от година не е актуализиран тв списъка на ЕОН. С две думи старите абонати да го д***т.

Цец0

За да са абонати на Виваком, то очевидно обичат да го духат.
Значи нищо ново под слънцето :)

м.панайотов.82

Ех, тамън Булсатком се сдоби с Наса ТВ , а тя на 28 август спира да съществува :)

Ченгел

ЦитатEffective Aug. 28, 2024, NASA will no longer broadcast over satellite.  Catch all live and original NASA programming on our new, free streaming  platform, NASA+, and plus.nasa.gov. Read more about the transition from NASA TV to NASA+.
Можете и сами да си разтълкувате дали спира да съществува или просто се трансформира в съвременен формат, който би заинтригувал милениалите.

м.панайотов.82

Цитат на: Ченгел;600890Можете и сами да си разтълкувате дали спира да съществува или просто се трансформира в съвременен формат, който би заинтригувал милениалите.

Вия как го тълкувате? Ще има ли телевизия НАСА ТВ след 28 август при някой световен оператор?

Ненен

Цитат на: м.панайотов.82;600892Вия как го тълкувате? Ще има ли телевизия НАСА ТВ след 28 август при някой световен оператор?

на сайта има клипчета. като youtube. Това е Nasa+

м.панайотов.82

Цитат на: Ненен;600907на сайта има клипчета. като youtube. Това е Nasa+

Аз много добре знам какво има. Питах г-н Ченгел какво има предвид с цитирането на моя пост, че Наса ТВ спира да излъчва на 28-ми август. Това че има Наса+ със стриймове не променя факта че закриват телевизията.

Ченгел

Милениалите не гледат никаква телевизия - това е факт. Забили са глави като шрауси в смартфоните си и задържат вниманието си 1 - 5 минути. Затова и платформи като TikTok станаха толкова успешни, защото стъпиха върху адекватни научни разработки. Но, да се върнем на темата за NASA TV. Да, ще бъде прекратено линейното й излъчване по сателит, а през новата им стрийминг платформа също ще има линейни излъчвания на живо, но само за определени събития, изстрелвания и т.н. Общо взето, същата съдба очаква и останалите телевизии, които рано или късно или ще фалират или ще се трансформират в нещо друго. Стрийминг платформите са новото нормално към момента, а какво ни очаква в бъдещето, трябва Мъск да каже...

Извинявам се за offtopic-a :;802

Гибона_85

Платформата Filmox+Спира достъпа на клиентите на Булсатком! Скоро ще има пълно сдвояване с Виваком!

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания