Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

EON - Turn Your TV EON

Започната от ЗЗлатев, Април 04, 2021, 08:55:36 PM

« назад - напред »

AleksK

Цитат на: к1нгс1з3;562426Здравейте прочетох цялата тема и разбрах ,че
на абонатите на еон извън виваком мрежата неработи приложението за тв с друг интернет .В офис на оператора те твърдят че работи .Аз смятам да гледам с тв стик ,може  ли някой добър човек който е с еон извън мрежата на виваком да ми активира приложението за тв на стика за 5 10 минути ,само да проверя дали ще работи .Ако трябва ще му пратя някакви парички за услугата .

Грешно си разбрал, ЕОН в мрежата на Виваком не работи в друга мрежа, ЕОН извън Виваком работи във всички други мрежи, нали затова е извън мрежата на Виваком.

к1нгс1з3

Бокса е ясно че работи .Но други колеги по назад в темата казаха че приложението за смарт тв показва само черен екран на каналите с надпис ,че интернет доставчика не поддържа тези канали

yavor1

Да дам и аз моите 5ст.
Имам модул на Вива,взех го заради ЕОН-а и към 2-те оптики - Комбинирай и спести.
  Сателитния приемник е качествен 4К,но картината от сателита е по-зле от тази на ЕОН,
 който съм пуснал на 2 качествени андроид бокса с еднакви МАС,
еднакви имиджи и еднакви процесори S912 !
   На телефоните работи ЕОН и на А1 и на Теленор.

Чоки

Цитат на: к1нгс1з3;562483Бокса е ясно че работи .Но други колеги по назад в темата казаха че приложението за смарт тв показва само черен екран на каналите с надпис ,че интернет доставчика не поддържа тези канали
Приложението за смарт ТВ с абонамент за извън мрежата на Виваком, работи на всякакъв интернет доставчик. Поне при мен е така, тествано на три различни интернет провайдара, работи.

Изпратено с помощта на Tapatalk

Leoni

Включените EON Mobile TV и Smart TV приложение.

някой знае ли дали работят в чужбина?

респект

Цитат на: Соларис;562320Здравейте,
Инсталирах си мобилната версия на ЕОН срещу абонамент от 3 лева на Андроид тв бокс свързан с телевизор. Гледам каналите с доста добро качество. Затруднявам се с едно нещо обаче-смяната им с дистанционно което има само скролер, а те да направени така, че да се сменят с ръка на мобилно устройство с тъч-скрийн екран. Някой може ли да ми даде полезен съвет по тоя въпрос. Благодаря предварително.

Как и от къде успя да инсталираш мобилната версия върху андроид бокс. Аз съм пробвал но винаги се качва версията за андроид тв, която е с код за активация.?

ИПТВ

Колеги, някой има ли представа дали ЕОН СМАРТ приложението може да се изтегли и инсталира на по-стари телевизори SAMSUNG? Един от телевизорите вкъщи е доста качествен (и с ъпгрейднат Evolution Kit е на операционна система TIZEN), но е модел 2015г. и в смарт магазина му ЕОН приложението липсва.

Благодаря предварително!

Ихтиол

Здравейте.
Имам EON TV box включен с HDMI кабел към TV.
Как мога с дистанционното на EON да вкючвам и изключвам телевизора?
Като натистна бутона TV/STB на позиция TV нищо не се получава. Нито изключване нито промяна на звука на самия телевизор. Има ли начин да се обучи дистанционното с това на тевизора?

Веселин Цонев

Цитат на: Ихтиол;562591Здравейте.

Като натистна бутона TV/STB на позиция TV нищо не се получава. Нито изключване нито промяна на звука на самия телевизор. Има ли начин да се обучи дистанционното с това на тевизора?
В Упътването на устройството или в Инфо канала на Виваком е обяснено.

Изпратено от моят VOG-L29 с помощта на Tapatalk

ceco7

Ако телевизора поддържа HDMI-CEC функция ще може да се вкл/изкл едновременно телевизора и бокса. Просто я активирай. Освен това копчето TV/STB може да се използва пълноценно. За тази цел трябва да се обадите на 087123 и оттам да ви дадат кодовете за вашия телевизор. След като имате тези кодове натиснете едновременно TV/STB и OK за 3 сек. Трябва да светне постоянно зелена лампа на дистанционното. Набирате кода и това е всичко. Пробвате дали действа TVчастта коректно и ако не, въвеждате друг код.
Успех!

В сайта на виваком няма тези настройки и хора ,които не знаят просто да не пишат. Ако не можеш да помогнеш, то не пречи.

Веселин Цонев

Цитат на: ceco7;562597В сайта на виваком няма тези настройки и хора ,които не знаят просто да не пишат. Ако не можеш да помогнеш, то не пречи.

Не знам къде прочети, че съм писал, че тази информация я има в сайта. Сдвояването на дистанционнните става елементарно и е посочено точно там където съм писал.

Изпратено от моят VOG-L29 с помощта на Tapatalk

ceco7

Не става въпрос за сдвояване на дистанционното.  TV/STB копчето е предназначено да управлява телевизора или бокса. Обикновено TV частта от него не е настроена и са неоходими тези неща от предишния ми пост за да се ползва. Сдвояването на дистанционното със STB е описано в ръководството , но е съвсем друга работа и няма отношение към въпроса зададен  преди няколко поста.

mmony

Цитат на: Ихтиол;562591Здравейте.

https://telemach.si/wp-content/uploads/2020/10/Navodila-za-ro%C4%8Dno-kodiranje-IR-daljinskega-upravljalca-EON-10-2020.pdf

алекс

А може ли някъде да се тества безплатно услугата (извън мрежата на виваком)? Гледам че от другите страни предлагат 30 дни тестов период без обвързване. :s101

швепса

Цитат на: алекс;562688А може ли някъде да се тества безплатно услугата (извън мрежата на виваком)? Гледам че от другите страни предлагат 30 дни тестов период без обвързване. :s101

Безплатно може. В техен офис. Качеството е едно и също без значение дали се ползва от техен или друг нет.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания