Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

EON - Turn Your TV EON

Започната от ЗЗлатев, Април 04, 2021, 08:55:36 PM

« назад - напред »

AleksK

От профила в My Vivacom си изтрийте активацията на новото приложение, засега все още става да се връща старото.

Цитат на: stambo82 - Септември 14, 2026, 09:59:08 AMНякой пробвал ли е да се върне към старата версия на приложението? При мен при опит за логване към приложението EON след излизане от EON TV Bulgaria и изтриване на активацията от Vivacom портала ми връща грешката от снимката

stambo82

Цитат на: AleksK - Септември 14, 2026, 01:47:02 PMОт профила в My Vivacom си изтрийте активацията на новото приложение, засега все още става да се връща старото.
При мен не става, изтрита е активацията на новото приложение и от My Vivacom и от телевизора и не става. Телевизора е LG с WebOS.

AleksK

До преди няколко дни нямаше проблем аз лично се върнах на старото, че новото за Samsung е доста бъгаво все още, сега не ми се рискува да тествам тъй като не знам дали ще ми даде да се върна.

ANONIMNIQ

На някой ъпдейтнало ли му се е автоматично приложението на EON бокса? Ако го инсталирам от стора не знам как да го активирам като устройство, а не като отделно допълнително приложение. Уж казват, че автоматично ще се ъпдейтне на бокса, но нищо не се ъпдейтва.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания