Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

EON - Turn Your TV EON

Започната от ЗЗлатев, Април 04, 2021, 08:55:36 PM

« назад - напред »

Tzviatko

Цитат на: Златанов;605375И какво като трите "телекома" са с еднакво качество? Трябва ли всеки, който им плаща да гледа мазалото, което предлагат и да си казва все тая, че е мазало, но мога да си го върна 7 дни? Да не говорим за ЗАКЪСНЕНИЕТО при Виваком!
Аз имам каналите със  студиен сигнал и пак си връщам 7 дни..., но не съм абонат на никой от трите "телекома"...
Няма как да ОЦЕНЯ нещо некачествено, че и да си платя... Няма такъв филм... Има качество - плащам, няма качество - шута.
А1 /тогава Близу/ още имат претенции за едни 113лв. "неустойки" за услуга, която прекратих едностранно преди над 12г. Досега не са ги видели, няма и да ги видят тези пари... Докато услугата им беше наред /над 4г./ си плащах, скапа се, два пъти виках техници, които на второто идване ми казаха в прав текст - проблемът не е при вас или около вас и 10 пъти да идваме, нищо не може да променим... Това ми беше достатъчно, за да отида в офиса им и да им върна техниката срещу протокол. Опитаха да ми кажат как съм имал договор и как съм бил ДЛЪЖЕН да си плащам, но удариха на камък. След 10мин. реплики и дуплики, си взеха нещата, дадоха ми протокол, в който беше описано всичко с модели и серийни номера и темата приключи.
Да не съм ви сложил нож за гърлото - или ще се абонирате за еон или някоя друга телевизия от 3-те телекома или ще умрете. Аз си казвам моето мнение и изобщо не ме е грижа вие какво си мислите за телекомите или за мен! Гледайте си със студийното качество и пишете колко е лошо тука, колко е лошо там на телекомите. Гледайте, ако искате и за без пари! А вие сте с най-доброто студиийно качество на телевизийте :).Жалко, че не са ви дали на съд и да ви направят един запор на заплатата, с частен съдебен изпълнител та да видите неустойката!

Златанов

Класически българин!:lol15:
Прекланя главичка пред "телекомите", плаща си като поп, знаейки, че го цакат с "топла бира" и на всеки желае лошо!
Класикович!:)

Underworld

Аз не виждам смисъл от последните няколко страници от оплаквания от качеството на Нова. Какво точно може някой от този форум да направи, за да ви се подобри качеството. Няма въпроси дали настройките са ок, дайте съвет за това онова....
Мрънкане само и ако някой каже, че не вижда разлика - да си сложи очила.
Защо не прехвърлите тази енергия към тези които могат да ви помогнат, ако сте сигурни в развалянето на качеството на картината? Какво се очаква от хората в този форум, за да ви помогнат?

Tzviatko

Цитат на: Златанов;605407Класически българин!:lol15:
Прекланя главичка пред "телекомите", плаща си като поп, знаейки, че го цакат с "топла бира" и на всеки желае лошо!
Класикович!:)

И какво лошо ви пожелах? Значи вие може да си прекратявате договора, когато ви скимне без да плащате неустойки, въпреки че дължите такива, а аз например тъй като съм предплатил телевизията за договорения период и реша да на им върна андроид бокса да речем че е на стойност на вашата неустойка и ще бъда разпънат на кръст. Така е било винаги в България. За едни може, а за други не. Едни може да пътуват и в градския транспорт без пари-гратис, а аз задължително трябва да съм с редовен превозен документ, иначе ще ми се напише глоба. Едни хора може да не работят на работното си място, а такива като мен трябва да ги носят на гърба си! Затова няма да се оправят нещата в България никога. Никога не е имало справедливост в България, както от държавни институции, така и от частни фирми. Винаги е имало връзкарство и шуро-баджанащина!

TPOTOAP

Наистина каналите на нова се сговнясаха през последните месеци... само че в платформата на неосат. Прк мен няма никаква промяна в еон.

Калито

Някой може ли да даде линк за работещо аpk на Amazon prime за еон бокса
Triax110-23.5E,19E,16E,13E,9E Triax110-36E,39Е,42Е Triax110-52Е,46Е 90см-4.8Е,1.9Е,0.8W,80см-80Е
GIGABLUE ULTRA UE 4K,EDISION OS MIO+ 4K,OCTAGON SF8008 4K, ZGEMMA H7S 4K,SUNGATE TITAN 4K,SENATOR HULK 8K,TIGER ONE BILLION V2 ALEXANDER 8K,(SPIDER T21 PROMAX 8K NASHARE2)

Калито

Visasat Kino на 62 позиция,качеството е доста по добро от на 13Е :)
Triax110-23.5E,19E,16E,13E,9E Triax110-36E,39Е,42Е Triax110-52Е,46Е 90см-4.8Е,1.9Е,0.8W,80см-80Е
GIGABLUE ULTRA UE 4K,EDISION OS MIO+ 4K,OCTAGON SF8008 4K, ZGEMMA H7S 4K,SUNGATE TITAN 4K,SENATOR HULK 8K,TIGER ONE BILLION V2 ALEXANDER 8K,(SPIDER T21 PROMAX 8K NASHARE2)

Vboxk

Здравейте някой знае ли дали каналът ще се излъчва във нд вариант.

Silencer

Имам проблем с един EON смарт бокс SDOTT0202. Държи се странно. На моменти сам отваря менюто, което се отваря със задържане на бутона за вкл/изкл. В него има опции ИЗКЛЮЧВАНЕ, РЕСТАРТИРАНЕ. Мислех да не е от дистанционното, но като извадих батериите продължи да го прави. Смених и дистанционното, но пак продължава да го прави периодично, когато си реши. По големият проблем е, че ако избера някоя от двете опции, после при включване смарт бокса не изка да зареди, а влиза в recovery mode. От него ако дам reebot пак се рестартира в recovey mode. С power off прави същото, даже не се изключва, а се рестартира отново в recovey mode. Power бутона на самия смарт бокс също не прави нищо, докато е в recovey mode. Успях да заредя само като извадих адаптера от тока и го оставих няколко минути. Тази нощ го намерих включен и менюто, което се отваря със задържане на бутона за вкл/изкл си беше на екрана, т,е, сам се е включил и сам е изкарал менюто. Знам, че при спиране на тока се включва сам, но дори и тогава не изкарва това меню, а и тока не е спирал. Чистих му кеша, направих му пълен рестарт, после го активираха от Виваком по телефона, но нищо не помага. Някаква идея дали има какво да направя или да звънкам на Виваком за смяна? Нищо не е пипано по бокса, нищо не е инсталирано, само NOVA PLAY приложението, което никога не е ползвано. За всеки случай го изтрих. При изключване с еднократно натискане на power бутона (sleep mode) няма проблем при включване. Другото странно беше, че когато е изключен и свети червената лампичка, само като хвана в ръка дистанционното, без да натискам нищо, на бокса светваше зелената и синята лампичка все едно е включен, а той не е. Като го включа всичко си е наред. След последния проблем с влизане в recovery mode и изключване от тока, за да зареди, поне това не го прави и лампичката си свети в нормално в червено.

Gena_Bs

Пробва ли да заявиш повреда на 123?
Все пак плащаш месечен абонамент, в който влиза и техническа поддръжка на устройството и услугата като цяло!

Underworld

Днес се загледах в статистиката на рутера, по време  на Лече - Лажио.
Макс спорт 1, върви с 7 мегабита, при кастване от Андроид телефон на Андроид телевизор, чрез к/хромкаст...

Златанов

Цитат на: Silencer;606183Имам проблем с един EON смарт бокс SDOTT0202. Държи се странно. На моменти сам отваря менюто, което се отваря със задържане на бутона за вкл/изкл. В него има опции ИЗКЛЮЧВАНЕ, РЕСТАРТИРАНЕ. Мислех да не е от дистанционното, но като извадих батериите продължи да го прави. Смених и дистанционното, но пак продължава да го прави периодично, когато си реши. По големият проблем е, че ако избера някоя от двете опции, после при включване смарт бокса не изка да зареди, а влиза в recovery mode. От него ако дам reebot пак се рестартира в recovey mode. С power off прави същото, даже не се изключва, а се рестартира отново в recovey mode. Power бутона на самия смарт бокс също не прави нищо, докато е в recovey mode. Успях да заредя само като извадих адаптера от тока и го оставих няколко минути. Тази нощ го намерих включен и менюто, което се отваря със задържане на бутона за вкл/изкл си беше на екрана, т,е, сам се е включил и сам е изкарал менюто. Знам, че при спиране на тока се включва сам, но дори и тогава не изкарва това меню, а и тока не е спирал. Чистих му кеша, направих му пълен рестарт, после го активираха от Виваком по телефона, но нищо не помага. Някаква идея дали има какво да направя или да звънкам на Виваком за смяна? Нищо не е пипано по бокса, нищо не е инсталирано, само NOVA PLAY приложението, което никога не е ползвано. За всеки случай го изтрих. При изключване с еднократно натискане на power бутона (sleep mode) няма проблем при включване. Другото странно беше, че когато е изключен и свети червената лампичка, само като хвана в ръка дистанционното, без да натискам нищо, на бокса светваше зелената и синята лампичка все едно е включен, а той не е. Като го включа всичко си е наред. След последния проблем с влизане в recovery mode и изключване от тока, за да зареди, поне това не го прави и лампичката си свети в нормално в червено.

Директно се обаждай, ще дойдат и ще го сменят. Това са най-барливите приемници. От месец някъде дават пак от читавите SDSTB02. Този, с който си е цяло чудо, че не е отказал нацяло.

Silencer

Изчаквам още няколко дена, защото майка ми твърди, че и на втория смарт бокс излизало само менюто за изключване, а баща ми казва, че няма такова нещо. Искам да се убедя, че не го прави на двата. Тествах го и него, всичко си му е наред, не прави мизериите с влизането в recovery мод след изклюване. Интересното е, че и двата смарт бокса са еднакви, еднакви надписи и модели, а този, който прави мизериите е с 5 волтов адапер, толкова пише и на входа за тока, а другия е 12 волтов.
От 3 дена спря да ми работи и телевизията на компютъра от https://eon.tv/ . Пробвах с различни браузъри. Не става. При вас работи ли? Пробвах windows приложението и на него си работи. Откакто Виваком вдигнаха цената нещо изобщо не съм доволен. Само проблеми.

Tzviatko

Цитат на: Silencer;606284Изчаквам още няколко дена, защото майка ми твърди, че и на втория смарт бокс излизало само менюто за изключване, а баща ми казва, че няма такова нещо. Искам да се убедя, че не го прави на двата. Тествах го и него, всичко си му е наред, не прави мизериите с влизането в recovery мод след изклюване. Интересното е, че и двата смарт бокса са еднакви, еднакви надписи и модели, а този, който прави мизериите е с 5 волтов адапер, толкова пише и на входа за тока, а другия е 12 волтов.
От 3 дена спря да ми работи и телевизията на компютъра от https://eon.tv/ . Пробвах с различни браузъри. Не става. При вас работи ли? Пробвах windows приложението и на него си работи. Откакто Виваком вдигнаха цената нещо изобщо не съм доволен. Само проблеми.

Работи си ЕON телевизията и на компютър, през firefox браузер е снимката.
 https://i.postimg.cc/W4F5DXnW/EON.jpg

Златанов

Имам странен проблем с активация на EON. Добавям кода в полето в сайта и не се случва нищо, върти 15сек. и толкова.
Имам свободни позиции, активирам без проблем приложение на два телевизора, но въпросният не успявам...
Ако някой има акаунт и може да пробва да го активира, нека ми пише на ЛС за един тест, за да разбера дали при мен е проблемът. Кодът се сменя през определено време, както е нормално, но не успявам да го активирам...
Ако някой е имал подобен казус и го е решил, също ще се радвам да сподели.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания