Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

EON - Turn Your TV EON

Започната от ЗЗлатев, Април 04, 2021, 08:55:36 PM

« назад - напред »

м.панайотов.82

Цитат на: НАА;605303Опцията ABR и CBR е в настройките на приложението, а не е функция на приемника....
Дефакто eon приемника е smart box с инсталиран eon app ;;650

Как ще е възможно тая опция да се отнася само за един единствен канал Нова тв? Не е ли логично да се отрази с промяна на всички канали, а не само Нова тв да зацапва и червенее като през 90-те

Tzviatko

Цитат на: Веско;605299Незнам кой крив кой прав,нооо....EON e пълна скръб откъм качество.
Пуснах си кабелна от местния доставчик и разликата е очеизвадна ,дори и за хора които не разбират. Да не говорим ,че EON TV e с около 1мин /че и повече/закъснение от Кабелната. Особенно като се гледат мачове е изключително дразнещо.

Да качеството на Нова HD е влошено, но и никой от 3те телекома в България не предлага и в максимално качество дори и ефирните канали! Всяко нещо си има недостатъци. Тук предимството е че имат каналите 7 дни архив, както и при Йеттел. Това са двата телекома, които предлагат всичките си канали с архив, въпреки, че при Йеттел има канали и без архив. A1 Xplore Tv я оставям без коментар. Я върнете на кабелната си някое предаване, което искате да гледате. Не оценявате това, което ви се предлага и което имате!

м.панайотов.82

Цитат на: Tzviatko;605309Да качеството на Нова HD е влошено, но и никой от 3те телекома в България не предлага и в максимално качество дори и ефирните канали! Всяко нещо си има недостатъци. Тук предимството е че имат каналите 7 дни архив, както и при Йеттел. Това са двата телекома, които предлагат всичките си канали с архив, въпреки, че при Йеттел има канали и без архив. A1 Xplore Tv я оставям без коментар. Я върнете на кабелната си някое предаване, което искате да гледате. Не оценявате това, което ви се предлага и което имате!

Това никой не успорва. Въпроса че преди 1 месец качеството на Нова тв си беше перфектно (поне за мен), както на всички канали от групата, но какво наложи тази промяна и влошаване? Дали е нарочно или все още не разбират кой какво им говори на колцентровете. Лично за мен е нещо забравено, точно както 1 месец бяха забравили да пуснат на ббокс апп битивитата в HD, а бяха само с HD лого. В тоя случай на операторски приемник нямаше проблеми каквито на аппа

Tzviatko

Да спомена и че предоставените андроид боксове от 3те телекома са с толкова възможности и поддържат и чуждите iptv оператори, каквито възможности нямат предоставяните за кабелна телевизия приемници. Толкова много телевизия може да си добавите безплатно на операторските андроид боксове, че почти да забравите да ползвате абонамента за който плащате!

Веско

EON го ползвам на Google TV  и архив хич не ми е необходим.
Octagon SF 8008

Искайте и ще Ви се даде,търсете и ще намерите,хлопайте и ще Ви се отвори.

НАА

Цитат на: Веско;605312EON го ползвам на Google TV  и архив хич не ми е необходим.
Да не говорим, че интерфейсът на EON е толкова некадърно направен, че връщането на предване е цяло приключение. ;;516

AGT

Вярно е . Натискането на ЕДИН бутон си е приключение :):):):):)
Всеки ден се ражда по един будала ...... важното е да го намериш ! :)

гларус_

Цитат на: НАА;605317Да не говорим, че интерфейсът на EON е толкова некадърно направен, че връщането на предване е цяло приключение. ;;516

:lol15::lol15::lol15: спам,на еон приемника си е лесно

гларус_

Цитат на: AGT;605318Вярно е . Натискането на ЕДИН бутон си е приключение :):):):):)

Знаеш ли еон ,е все едно zhd с оскам

AGT

EON ми е на Файрстик и мога да върна предаване точно за 2 секунди .Ако желаеш мога да ти снимам клип .  :lol15:

м.панайотов.82

Цитат на: AGT;605322EON ми е на Файрстик и мога да върна предаване точно за 2 секунди .Ако желаеш мога да ти снимам клип .  :lol15:

На ббокс става не за 2,а за една хилядна от секундата. И за мен Еон е средна.работа, не бих сменил ббокса, освен ,ако ме го затъркат  вивакомци

Мартин_89

Цитат на: AGT;605322EON ми е на Файрстик и мога да върна предаване точно за 2 секунди .Ако желаеш мога да ти снимам клип .  :lol15:

Има ли опция за проверка на битрейт на звука и картината на БНТ1 HD, bTV HD и Nova HD чрез FIRESTICK ?

bgaart

Цитат на: Мартин_89;605324Има ли опция за проверка на битрейт на звука и картината на БНТ1 HD, bTV HD и Nova HD чрез FIRESTICK ?

Някои тунери показват, максимум 2 мбита...
----

AGT

Цитат на: Мартин_89;605324Има ли опция за проверка на битрейт на звука и картината на БНТ1 HD, bTV HD и Nova HD чрез FIRESTICK ?
Не.

Златанов

Цитат на: Tzviatko;605309Да качеството на Нова HD е влошено, но и никой от 3те телекома в България не предлага и в максимално качество дори и ефирните канали! Всяко нещо си има недостатъци. Тук предимството е че имат каналите 7 дни архив, както и при Йеттел. Това са двата телекома, които предлагат всичките си канали с архив, въпреки, че при Йеттел има канали и без архив. A1 Xplore Tv я оставям без коментар. Я върнете на кабелната си някое предаване, което искате да гледате. Не оценявате това, което ви се предлага и което имате!

И какво като трите "телекома" са с еднакво качество? Трябва ли всеки, който им плаща да гледа мазалото, което предлагат и да си казва все тая, че е мазало, но мога да си го върна 7 дни? Да не говорим за ЗАКЪСНЕНИЕТО при Виваком!
Аз имам каналите със  студиен сигнал и пак си връщам 7 дни..., но не съм абонат на никой от трите "телекома"...
Няма как да ОЦЕНЯ нещо некачествено, че и да си платя... Няма такъв филм... Има качество - плащам, няма качество - шута.
А1 /тогава Близу/ още имат претенции за едни 113лв. "неустойки" за услуга, която прекратих едностранно преди над 12г. Досега не са ги видели, няма и да ги видят тези пари... Докато услугата им беше наред /над 4г./ си плащах, скапа се, два пъти виках техници, които на второто идване ми казаха в прав текст - проблемът не е при вас или около вас и 10 пъти да идваме, нищо не може да променим... Това ми беше достатъчно, за да отида в офиса им и да им върна техниката срещу протокол. Опитаха да ми кажат как съм имал договор и как съм бил ДЛЪЖЕН да си плащам, но удариха на камък. След 10мин. реплики и дуплики, си взеха нещата, дадоха ми протокол, в който беше описано всичко с модели и серийни номера и темата приключи.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания