Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Vivacom придобива NET1 и ComNet Sofia

Започната от Цец0, Февруари 12, 2021, 05:24:05 PM

« назад - напред »

Valkov

Цитат на: TUISTERa;589669..... А и някой може да сподели какви са им пакетите
Пакетите са 'индивидуални' поне за абонатите на N3. Мен от около нова година ме пуснаха на 'пенсонерски' пакет обаче и с пенсионерска такса за телевизията. За сметка на това натовариха цената на нета до безбожие което стана причина да мигрирам към друг интернет доставчик. Телевизията засега няма да я спирам защото и с увеличението цената и е смешна но съм предплатил на друг доставчик на IP телевизия ако решат просто да резнат кабела без предупреждение.

bu12tras

Уважаеми клиенти,

Информираме Ви, че поради същественото увеличение на разходите в резултат на все още утежнената икономическа ситуация от
01 септември 2023 г., месечният абонамент по действащи договори за интернет и/или телевизионна услуга, сключени с ,,Нет 1" ЕООД или "Цифрова кабелна телевизия" ООД (N3), правоприемник на които е ,,Виваком България" ЕАД (Vivacom), ще бъде увеличен с 1.00 лв./мес. с ДДС за всяка услуга. Промяната ще бъде отразена във фактурата Ви за месец септември 2023 г. Имате право да прекратите договора за услугите с променен месечен абонамент без допълнителни разходи до 31.08.2023 г. в магазин на Vivacom или при обслужващия Ви търговски представител.

Veskop

Както е тръгнало, сметката на семейство за ТВ+НЕТ+ три-четири телефона, без екстри, много скоро ще е 300+ кинта! При все, че условията постоянно се влошават! Честит монопол, честита демокраДция!
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

Работилница

Ние преди две години минахме към Виваком на Free2Go. Сметките паднаха дойно и тройно. Месец зареждам  с 4 лв, през месец с 8 лв и отново повторение. Неизползваното се натрупва. Дават интернет бонус при плащане.  Пък и сме доволни.

Не смятаме да се отказваме от Н1 поради вдигнатата такса  с 10%. Въпреки че на отказването акцентират в съобщението.
То нали сме на безсрочни;) По всяко време може да се откажеш. Какви срокове ги напичат?!

Харесва ни тв качеството по коаксиала.
Дори и да спрат услугите, некачаствено ЕОН не бих взех, било от приложение или от кутия. Интернет отвсякъде може да дойте, хубави плейлисти също.:hammer:

Чък Норис

Май намина само да се похвалиш, че у вас си биете гъзовете да не серете? :lol15:

vasilstf

Типичен българин - смартфон за 2 бона и предплатена карта за пет лева. Щото "за какво да им плащам на тия обиржии". И като свършат минутите: "прати един есемес на Гошо да ми се обади, че немам минути".

spgi

Цитат на: vasilstf;589712Типичен българин - смартфон за 2 бона и предплатена карта за пет лева. Щото "за какво да им плащам на тия обиржии". И като свършат минутите: "прати един есемес на Гошо да ми се обади, че немам минути".

Не си прав, въпроса е как да се прецака монополиста да не краде.
Важно е да забием един пирон в монопола. Тези, които са зад него  унищожават конкуренцията и като приключат бъди сигурен, че сумата ще е много повече.
Пример с банките, ако си вземате заплатата чрез нас .. няма такси, сега вече са с милиарди от таксички, някой да защити потребителите... не, вдигнаха ги двойно.
Не бъдете наивници.

fox

Цитат на: vasilstf;589712Типичен българин - смартфон за 2 бона и предплатена карта за пет лева. Щото "за какво да им плащам на тия обиржии". И като свършат минутите: "прати един есемес на Гошо да ми се обади, че немам минути".
За какво трябва да се пълни гушата на оператора за услуги които не се ползват и на 10% , напълниха плановете с всевъзможни глупости които само надуват цената.:lol15:

Valkov

Цитат на: bu12tras;589684Уважаеми клиенти,

Информираме Ви, че поради същественото увеличение на разходите в резултат на все още утежнената икономическа ситуация от
01 септември 2023 г., месечният абонамент по действащи договори за интернет и/или телевизионна услуга, сключени с ,,Нет 1" ЕООД или "Цифрова кабелна телевизия" ООД (N3), правоприемник на които е ,,Виваком България" ЕАД (Vivacom), ще бъде увеличен с 1.00 лв./мес. с ДДС за всяка услуга. Промяната ще бъде отразена във фактурата Ви за месец септември 2023 г. Имате право да прекратите договора за услугите с променен месечен абонамент без допълнителни разходи до 31.08.2023 г. в магазин на Vivacom или при обслужващия Ви търговски представител.

Да ама днес ми пристигна сметка за телевизията с 4 кинти ъп ;;646 ей така за подгряване преди септември. На бившата N3 Пловдив съм.

dzumba

Какъв ъп бре?
Аз си купих един сладолед на клечка оня ден,3.99,за 5 мин го изядох и нищо не остана! Как не ви мързи, да пишете за 4 кинта на месец,по 13 стинки на ден;;basi!?

Veskop

бавИл си го тоя сладолед! тия от 4 кинти за 2 минути се ядат! ;;573
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

Valkov

dzumba, добре разбираш че въпроса не е в 4-те кинта. Тоя номер ми го въртят за втори път от нова година насам. Целта им явно е да ме подбутнат към договор за някоя от услугите им но първия път ме отказаха от интернета наследен от N3 а сега май са се запътили да ме откажат и от телевизията.

Работилница

Цитат на: dzumba;589923Какъв ъп бре?
 Аз си купих един сладолед на клечка оня ден,3.99,за 5 мин го изядох и !?

От тези 25мл / 50 гр . Пяна или кремче от фризер.:) Егати видинските шопи.;;516

vasilstf

Офф: Като стана дума за сладолед, седим веднъж с жената в хола на дивана и ядем сладоледи на клечка. Още бяхме гаджета. И когато аз вече бях изял моя и смучех клечката, защото тя е по-вкусна от сладоледа, тя още не беше изяла нейния до половината. При което тя ми задава следния въпрос: "Ти като го ядеш, дъвчеш ли го или го оставяш да ти се разтопи в устата?"
При което ми трябваше около минута да осъзная какво точно ме пита и още толкова за да измисля какво точно да отговоря.

постмен

Здравейте,имате ли сигнал на кабелната?

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания