Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Проблем с cccam на paco star

Започната от Mach123, Ноември 30, 2020, 03:08:05 PM

« назад - напред »

Mach123

Имам проблем с cccam, тъкмо тръгне и спира, пробвах с други линии всичките активни но същата работа, преинсталирах приемника и не става и не става, някой да има същия проблем

фокус

Цитат на: Mach123;544945Имам проблем с cccam, тъкмо тръгне и спира, пробвах с други линии всичките активни но същата работа, преинсталирах приемника и не става и не става, някой да има същия проблем

Това с cccam plugin ли е и като спре тръгва ли или трябва да рестартираш за да тръгне?
На похлупака му намерих глупака!

Mach123

Цитат на: фокус;544949Това с cccam plugin ли е и като спре тръгва ли или трябва да рестартираш за да тръгне?

Тръгва линията 4-5 секунди и спира, местя на друг канал тръгва и пак спира, с друга WiFi мрежа пробвах, но нестава

фокус

Цитат на: Mach123;544953Тръгва линията 4-5 секунди и спира, местя на друг канал тръгва и пак спира, с друга WiFi мрежа пробвах, но нестава

Пробва ли го с друг протокол?Навремето приемниците с процесор ali имаха същият проблем и искаха версия 2.0.11 или по ниска на cccam  сървъра!

Mach123

Цитат на: фокус;544954Пробва ли го с друг протокол?Навремето приемниците с процесор ali имаха същият проблем и искаха версия 2.0.11 или по ниска на cccam  сървъра!

С друг тръгва, но с cccam не тръгва

фокус

Цитат на: Mach123;545126С друг тръгва, но с cccam не тръгва

Ако е твой сървъра,направи го да е cccam 2.0.11

AChechev

Този проблем съм го забелязал и при Redline и Tigar.

karl_reumann

За кой модел става въпрос?

Най-вероятно гледаш була, от миналия петък добавиха конакс 0b00 и станаха 4 кодировки. Не всички сървъри, са си филтрирали още тези заявки за 0b00. Може де тестваш и на други канали и предполагам, че на тях ще си работи.

njor

Колеги, купувайте си читава техника за да не ревете после.
Когато си умрял, не знаеш, че си мъртъв. Трудно е само за останалите.
Същото е и когато си тъп!

dzumba

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания