Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Теленор се включва в битката за IPTV провайдър

Започната от vencoi, Ноември 09, 2020, 04:18:28 PM

« назад - напред »

текотиен

Цитат на: Българин;585809ТъПоТиЕн на теб най-добре   да  ти Е-Bътре  винага на топло без договор естествено :)
Виждате ли какво става на мой абсолютно нормален коментар ?!

Забранява се: т.2 (III)обиди, обидни думи, нападки, подигравки и заплахи към регистрираните потребители на нашия форум.... На първо време сте баннати от чата, ако продължите с тъпотиите в темите на форума, ще последва перманентен бан.

Според вас ТъПоТиен > какво е ?

текотиен

Цитат на: Българин;585809ТъПоТиЕн на теб най-добре   да  ти Е-Bътре  винага на топло без договор естествено :)

Забранява се: т.2 (III)обиди, обидни думи, нападки, подигравки и заплахи  към регистрираните потребители на нашия форум.... На първо време сте  баннати от чата, ако продължите с тъпотиите в темите на форума, ще  последва перманентен бан.

TUISTERa

На yettel.rs се вижда приложението и за иос и за андроид, няма кой да прави различно за беге. Със сигурност не е тъпо да ограничиш новата си услуга само в твоята мрежа, така имаш контрол над интернета и можеш да отстраняваш проблемите без да имаш неизвестни... Със сигурност ще имат и ОТТ , но нека малко първо да захлебят на тяхната мрежа , да помъдрее малко и услугата, и тогава...

текотиен

Цитат на: Veskop;585808тенекиен, на теб и 5лв ти е скъпо! авантакиса ти е в кръвта! и шушна и Правец 82 де.... :)

Забранява се: т.2 (III)обиди, обидни думи, нападки, подигравки и заплахи  към регистрираните потребители на нашия форум.... На първо време сте  баннати от чата, ако продължите с тъпотиите в темите на форума, ще  последва перманентен бан.

AGT

Цитат на: текотиен;585807По-добре -Еон на виваком ( за които иска ),защото поне може и без договор не е обвързан с техния интернет,а йеттела ще имат да вземат то е скъпо на договор плащаш и нета и телевизията а без договор ако дадът сиугурно най ниската тарифа ще е 40 лева.

Кое НЕ Е обвързано с техния интернет бе ????? Верно си мнооооо ...... :lol15::lol15::lol15::lol15::lol15::lol15::lol15::lol15::lol15:
НАСРАНИЯТ им ЕОН работи само и единствено в тяхната скапана недоносена мрежа !!!! Изключвам "други" методи с ВПН тунели и т.н.
Всеки ден се ражда по един будала ...... важното е да го намериш ! :)

mitkod

Цитат на: AGT;585822Кое НЕ Е обвързано с техния интернет бе ????? Верно си мнооооо ...... :lol15::lol15::lol15::lol15::lol15::lol15::lol15::lol15::lol15:
НАСРАНИЯТ им ЕОН работи само и единствено в тяхната скапана недоносена мрежа !!!! Изключвам "други" методи с ВПН тунели и т.н.

Единствено ЕОН, който е в пакет с интернет е заключен към Виваком. Този който е без договор може да се ползва във всяка мрежа, а дори да е заключен срещу 5 лв/месец се активира пакет през 123, който го прави ОТТ.

гларус_

Цитат на: AGT;585822Кое НЕ Е обвързано с техния интернет бе ????? Верно си мнооооо ...... :lol15::lol15::lol15::lol15::lol15::lol15::lol15::lol15::lol15:

Насраният еон е пълноценно андроид боксче,а през уеб приложение жена ми е гледала в Германия

Lafcheto

Според мен с тези пет екрана ще намамят абонати. Еона е с два само.. ;))) Но очаквам Вива да се "коригират" бързо :))))

Изпратено от моят SM-S918B с помощта на Tapatalk

текотиен

Я се доискажи брато какво съм много ? до колкото си спомням има опция а и аз лично съм гледал през 5  джи на йеттела виваком тв така че я по споко кой какъв е ?! разбирам ако някой е подписал комбо догово тв и нет тогава да ! ама в случая аз бях с 2 отделни договора интернета ми бешше на виваком 50 мегабита на опитка и отделно телевизията ,и като смених на ейттел гледах така пак с вивакомсклия приемник и модема на йеттел !

Българин

Другарю Текотиен благодаря за забележката ;)

Цитат на: текотиен;585810Виждате ли какво става на мой абсолютно нормален коментар ?!

Забранява се: т.2 (III)обиди, обидни думи, нападки, подигравки и заплахи към регистрираните потребители на нашия форум.... На първо време сте баннати от чата, ако продължите с тъпотиите в темите на форума, ще последва перманентен бан.

Според вас ТъПоТиен > какво е ?

това може ли някой админ или модератор да каже каквo е :s101

vasilstf

Цитат на: Българин;585827Другарю Текотиен благодаря за забележката ;)

това може ли някой админ или модератор да каже каквo е :s101

Не знам какво е, но и аз имам такова ;;675;;675;;675;;675;;675

текотиен

Vasilstf това че копираш нещо на лични , ти първи почна така че просто спри

vasilstf

Цитат на: текотиен;585829Vasilstf това че копираш нещо на лични , ти първи почна така че просто спри

Аз на лични нищо не съм ти пращал. Пак отваряме работа на дрим и това няма да свърши добре нито за мен, нито за теб.
Не съм показал какво пожела на семейството ми!

Българин

кое по обидно Фолио Тенекиен Тъпотиен или това:s101

може ли някой админ или модератор да каже

текотиен

Цитат на: Българин;585831кое по обидно Фолио Тенекиен Тъпотиен или това:s101

До админ @дрим беше казал че ако продължават ще има санкции ,ами виждаш ги открито пред всички как обиждат ! моля да се вземат мерки !

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания