Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Теленор се включва в битката за IPTV провайдър

Започната от vencoi, Ноември 09, 2020, 04:18:28 PM

« назад - напред »

кулио

Цитат на: vasilstf;543528..........
Иначе преди години имаха желание да купят нет1, дори се водиха преговори и почти бяха подписали, но се отказаха в последния момент. Лошото е, че сега почти не останаха големи независими мрежи и доставчици.
Пази Боже! като гледам как А1 одрискаха качеството на кабелната телевизия на Близу.

Гадьо

Цитат на: Българин;543532https://www.vodafone.ro/servicii-fixe/televiziune/vodafone-tv

Телевизия предоставена от 5G

5G ама по кабел! За 17 евро на месец 500Мbit интернет и 191 канала или 3.90 евро на месец TV Go 67 канала. Никъде не пише 5G.

oldgraf

Цитат на: Светия Дух;543533Изтървахте по 500МB допълнителен трафик за участвалите в анкетата.
(не е бъзик).
Дадоха ли ти ги? Защото на мен не

Светия Дух

Не си въведах номера, защото не ми трябват. В месечния ми план имам предостатъчно гигабайти в излишък. Никога не ги използвам докрай.
Triax 88 (85cm x 95cm), VU+ Zero 4K (19E, 23,5Е, 28Е, 36Е, 39Е, 45/46Е)

къртица 13

Цитат на: Светия Дух;543948Не си въведах номера, защото не ми трябват. В месечния ми план имам предостатъчно гигабайти в излишък. Никога не ги използвам докрай.

Теленор от март стават Yettel    https://btvnovinite.bg/bulgaria/telenor-ot-1-mart-e-yettel-vazhnite-vaprosi.html

тин

В два магазина на Йетел ми казаха, че се очаква да пуснат телевизия до месец, но не знаят повече подробности.

Veskop

гоУем праз! Какво по-различно ще предложат? При всички оператори каналите са едни и същи, а тия като ги знам какви мизерници са, всичко ще е "с пръдня - боя"!
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

bojko84

Цитат на: Veskop;585651гоУем праз! Какво по-различно ще предложат? При всички оператори каналите са едни и същи, а тия като ги знам какви мизерници са, всичко ще е "с пръдня - боя"!

Ако някой има капацитета да предложи качествена и интересна iptv-платформа това са големите 3 оператора. Всичко друго ще умира абавно през идните години. Малките интернет доставчици също са обречени със старта на 5G и вдигането на таксите на БТК за достъп до шахтите им.

дрим

Не става дума за качествена, на българина му трябва евтина, да не кажа за без пари, да не кажа и някой лев да му дават!
Трите големи оператори, няма как да привлекат потребителите на noname iptv провайдерите за 5-10лв на месец и 2-3к програми (всичките с платени лицензии ;))

Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!
За подобни въпроси, използвай ТОВА!

bojko84

Цитат на: дрим;585655Не става дума за качествена, на българина му трябва евтина, да не кажа за без пари, да не кажа и някой лев да му дават!
Трите големи оператори, няма как да привлекат потребителите на noname iptv провайдерите за 5-10лв на месец и 2-3к програми (всичките с платени лицензии ;))

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

Ще ги привлекат като ги вържат в тройни пакети с мобилен телефон и домашен нет. От тези хиляди пиратски канали реално хората гледат 5-10. Да не говорим, че нямат нито архив, нито пауза, нито хубава опаковка на интерфейса пиратските.

БАМБУЧА

Искам да се уча;)

текотиен

Дано и те като вивата да почнат , да предлагат с безсрочен договор тв,месец за месец по се диша като се плаща.

Глаголица

Цитат на: bojko84;585652Ако някой има капацитета да предложи качествена и интересна iptv-платформа това са големите 3 оператора.
А защо не го правят? Всичко, което предлат трите големи е едно и също като услуги, пакети и цени. Има разлики в облужването, което не е малко, но дотам.

manqka

Само да не стане така че,тъкмо да изгреят, и бързо да залезят.
И неосатците изгряха бързо. Ама нещо са на залязване.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания