Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Нови канали на Неосат

Започната от d.ivanov, Септември 12, 2020, 12:06:40 PM

« назад - напред »

moreg

Цитат на: dzumba;606741Гледам,че са оправили 12322,но 12476 почва да фрийзва,само при при помисъл да стъпиш там!

При мен 12476 е бетон от вчера, днес сутринта 12322 ми пикселизираше но следобеда видях, че и той се е оправил. И това е с проблемния BCM на дрийм мултимедия.
В момента при мен и двата транспондера работят гладко.
DM 920 UHD, DM 500 HD

dzumba

moreg

DM 920 UHD, DM 500 HD

dzumba

Така е,когато са претоварени транспондерите,всеки може да носи по 60мб на секунда, а те са фул до горе!По правило се настройват ,поне с 5 -10%  свободно пространство за дишане,демек пълнене до 56-57 мб максимум!
Просто трябва да орежат по малко в 12476! Някои тунери се справят,като AVL,други не успяват,затова при някои пикселизира, а при други не!Когато всички канали от един транспондер пикселизират,точно това е проблемът!
А на тия нещо им се е сринало,най вероятно нямат бекъп на конфигурацията и сега настройват отначало!

dodo_pv

А дали и самия тунер / конвертор не създават допълнителен проблем? Имаше и една настройка на FEC, която е или автоматична, или ръчно зададена. Пробвана ли е ръчна настройка? Сега е много горещо, вероятно и конверторите не са стабилни. тия 12476 MHz не може ли да се мръднат малко нагоре или надолу, с 2 до 5? Аз няма в момента къде да си поиграя.

dzumba

Няма какво да си играеш,те са тези ,които трябва да се оправят и гледам вече 12476 е стабилен,трябва никой да няма проблем!

moreg

Размествания има. Явно са усетили, че 12476 е претоварен.
DM 920 UHD, DM 500 HD

tedy58

Да оставили са само 3 канала на 12476 V :
TV Rodina HD Code Fashin HD и Bloomberg TV HD и са преместили
MAX Sport 4 HD, Bulgaria On Air HD, Rodina HD, и Dizi HD на 12303 H.

Na 12322 V са 9 канала + дейта каналите.
Ако спрат дублирания Родина ТВ още повече ще си разтоварят транспондера.
The world is small, but enough, isn\'t it?
Vu04k; DM800§каквото попадне.Paraclips 2,4m,Triax-TD88

dzumba

Въпросните три ги има по другите транспондери и най вероятно 12476 ще го гасят!

Мартин_89

Неосат уж щяха да са конкурент на другите DTH български оператори, добре започнаха, даже отлично, но за съжаление в момента всичко е на доизживяване и симулация на дейност с тези безкрайни размествания на транспондери и един по един отпадане на ТВ канали от мрежата им. Жалко. Ако бяха развили достатъчно оператора, съпроводено от без прекъсване рекламни кампании, вероятно сега след изминали 5 години от началото на дейността си, вече щяха да са задминали А1 по сателитни клиенти.

AGT

Споко. Те никога не са имали идея да развиват каквото и да било. ;)
Всеки ден се ражда по един будала ...... важното е да го намериш ! :)

Калито

Последния да изгаси лампата...
Triax110-23.5E,19E,16E,13E,9E Triax110-36E,39Е,42Е Triax110-52Е,46Е 90см-4.8Е,1.9Е,0.8W,80см-80Е
GIGABLUE ULTRA UE 4K,EDISION OS MIO+ 4K,OCTAGON SF8008 4K, ZGEMMA H7S 4K,SUNGATE TITAN 4K,SENATOR HULK 8K,TIGER ONE BILLION V2 ALEXANDER 8K,(SPIDER T21 PROMAX 8K NASHARE2)

Златанов

Мхм, поне да си отдава транспондърите и да спре тая мъка. С операторски бокс, каналите на БТВ насичат след първите 2 минути гледане. Останалите са наред.

moreg

Цитат на: Златанов;606915Мхм, поне да си отдава транспондърите и да спре тая мъка. С операторски бокс, каналите на БТВ насичат след първите 2 минути гледане. Останалите са наред.
С неоператорски бокс каналите на Ьtv са OK нямат насичане. Качеството на Неосата е доста високо на каналите които са останали да работят, така че никой няма интерес оператора да фалира.
DM 920 UHD, DM 500 HD

Златанов

А, ти да не мислиш, че аз искам... Ама 2 години се прелива от пусто в празно. Без пари няма да стане, трябва да се плаща. Също съм съгласен, че цените, които искат групите канали за тяхната бозава "продукция" са силно завишени, но такава е конюнктурата. И не е до нежелание за предоставяне на каналите. Щом ги дават на всяка кабеларка, която би могла да е конкуренция на големите, няма причина да не ги дадат и на Неосат.
Надявах се, че Неосат ще се наложи, имам на 3 места чиния на Българиясат, следя какво става, но това, което виждам е трагедия.
Постоянни размествания, всякакви пълнежи, идиотски обяснения за безплатни канали и прочее.
Факт е, че са най-близки до Булсатком, факт е, че всичко, което се лъчи на 13Е е с по-лошо качество, но е и факт, че основна група канали липсва, лявата ръка не знае какво прави дясната, а двете ръце хабер си нямат как се правят някои неща.
Ще ми се да се поправят, но не мисля, че ще стане. Карат го на инат, но с инат няма да победят, доказано е.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания