Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

карти за навигация

Започната от Васил, Юли 07, 2020, 07:25:44 PM

« назад - напред »

Васил

Колеги ,търся актуални карти поне за България за навигация под Win CE 6
210см руска на мотор.145см офсет с кръгов конв.на 36Е

Светия Дух

Това не е ли като да търсиш последната версия на Фотошоп за Правец 8? :s101
Triax 88 (85cm x 95cm), VU+ Zero 4K (19E, 23,5Е, 28Е, 36Е, 39Е, 45/46Е)

yavor1

Цитат на: Васил;533180Колеги ,търся актуални карти поне за България за навигация под Win CE 6
Не знаеш ли къде са;)
Не само за България
 magnet:Затрих линка,кой видял,видял ;)

Няма ,няма линк ;;573

Най-добре си свали последна версия,независимо за каква ОС и от нея си копирай карти!
Предполагам имаш някоя версия на IGO

Васил

Цитат на: yavor1;533182Не знаеш ли къде са;)
Не само за България
 magnet:Затрих линка,кой видял,видял ;)

Няма ,няма линк ;;573

Най-добре си свали последна версия,независимо за каква ОС и от нея си копирай карти!
Предполагам имаш някоя версия на IGO
Мислиш че не съм се сетил?!
210см руска на мотор.145см офсет с кръгов конв.на 36Е

yavor1

Цитат на: Васил;533192Мислиш че не съм се сетил?!
Като си се сетил,за какво задаваш риторичен въпрос?
 Дадох ти линк с карти ,стават за win 6,какво повече ти трябва?
 Затрих линка 25мин след като го постнах,все пак е отворен форума,предполагам си го ползвал!
 Неблагодарността е типично за доста от хората,явно ти не си изключение :lol15:

TUISTERa

Е поне да го беше пратил на тия дет са ти благодарили :)

tibuzdrev

vasilstf

Цитат на: tibuzdrev;533225smartzona
Тия живи ли са още? Не съм влизал там от десетина години. :s101

yavor1

Цитат на: TUISTERa;533222Е поне да го беше пратил на тия дет са ти благодарили :)
10мин. след като колегата запита,имаше и тъп отговор от Духчето,но и от мен конкретен!
 Пуснах линк,изчаках 25 минути,предполажих,че колегата го е видял,след което го затрих,защото темата е отворена и да не се компрометира торента!
 За теб специално правя изключение ;;650

Светия Дух

Яворчо, дърво зелено, научи се да правиш разлика между отговор и въпрос!
След като Win CE 6 е спрян от подръжка през 2009 г., е нормално човек да се запита има ли карти за софтуер, който не се подържа от 11 години. ;;650

111111

А за кой софтуер карти ти трябват че то има поне 3 софтуера.
Подпис от долоподписания
Благодари натискайки "Thanks" бутона,
ако сметнеш поста за полезен.

TUISTERa

На въпроси и отговори пуснати в 12 вечерта, 20-25 минути не са фактор ;;650 Аз може да съм бил до денонощния за алкохол тогава

Момчил Минков

Цитат на: Светия Дух;533234Яворчо, дърво зелено, научи се да правиш разлика между отговор и въпрос!
След като Win CE 6 е спрян от подръжка през 2009 г., е нормално човек да се запита има ли карти за софтуер, който не се подържа от 11 години. ;;650
Не съм Явор, но: Има, iGo-то си върви, само нови карти иска. Гармина също - като му сложиш Сити-то резнато под 2Гб (НТ карта), също, даже и навигира... Верно, че човека тъпо е задал въпроса, но, някои като ги питаш: к'ва кола имаш - и те ти казват: червена! :s101
____|_______|_Удряй_|_______|_______|_
|_______|_______|главата|_______|______
____|_______|_______|си_тук_|_______|__

yavor1

Цитат на: Светия Дух;533234Яворчо, дърво зелено, научи се да правиш разлика между отговор и въпрос!
Ти си питай,аз ти отговарям   ;;650
 Бла,бла,бла  :)
Формалната логика на пишман специалиста по всичкология :worry:
 Има много навигации на Win CE 6 и в момента,естествено че има и актуални карти и и софтуер за устройства на Win CE 6 ;;650
Цитат на: TUISTERa;533238На въпроси и отговори пуснати в 12 вечерта, 20-25 минути не са фактор ;;650 Аз може да съм бил до денонощния за алкохол тогава

Стига си плакал,не теб съм имал в предвид,а питащия!
 Нали си получи ЛС,защо продължаваш да се оправдаваш?
 Наздраве,че бирата се стопли ;;650;;650

Светия Дух

А не мислите ли, че е време да замените навигацията на Win CE 6, с автомобил с вградена навигация? В мобиле вече евтино се продават миналогодишни модели - https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11592402974595653&slink=g3oyul

Само трябва да си продадете устройството с Win CE 6 в Базар.бг и да добавите разликата в цената ;) ;;650

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания