Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Coronavirus in BG лекували се.

Започната от CITRON, Март 08, 2020, 05:21:03 AM

« назад - напред »

dolby

Това го подозирах че ще стане още 2009 , всички залагаха големи надежди на герб (включително и аз)и тия тупани Дянков и Борисов излязоха  с постната пица и еб@ха майката на цялата икономика за има няма седмица. Хората в другите държави правеха всякакви отчаяни ходове да забавят кризата те нашите много бързо разрешиха проблема, няма икономика няма проблем. Та Явор1  много може да говори ама когато фактите лъснат  , никакви тиквенски опорни точки не могат да му помогнат.
Прав си, тоя covid19 им идва дюшиш на всички популисти. Да видим в САЩ как ще се справят че там май ще става много страшно

an

Стигнал коронавируса до България и си казал: ... тука ГЕРБ се справят и без мене и подминал.

yavor1

Цитат на: dolby;525602Това го подозирах че ще стане още 2009 , всички залагаха големи надежди на герб (включително и аз)и тия тупани Дянков и Борисов излязоха  с постната пица и еб@ха майката на цялата икономика за има няма седмица. Хората в другите държави правеха всякакви отчаяни ходове да забавят кризата те нашите много бързо разрешиха проблема, няма икономика няма проблем. Та Явор1  много може да говори ама когато фактите лъснат  , никакви тиквенски опорни точки не могат да му помогнат.
 Прав си, тоя covid19 им идва дюшиш на всички популисти. Да видим в САЩ как ще се справят че там май ще става много страшно
Много е лесно да се хейтва анонимно и безлично!
Искаш да ме убедиш,че Нинова и Радев по-добре ще управляват България ли?
 Радев го видяхме какво сътвори с неговото управление-далавери,уволнения,чистки в МВР на разследващите спонсорите му,Нинова с фалиращия банки и България Румен Гечев,дали е по-добра като управляваща?
 Нали си наясно,че спонсорите решават.

Кажи ми кой ти е спонсор,така ще разбера какъв си ти!
 Ако предлагаш алтернатива,кажи си го направо с имена и партии,а не алабализми,че който и да е,ще е по-добре от Борисов ;;basi

gentu

Цитат на: dolby;525602Прав си, тоя covid19 им идва дюшиш на всички популисти. Да видим в САЩ как ще се справят че там май ще става много страшно
-ти що не гледаш в Русия как ще се "оправят" , там са най по оправените!

-малко старо но актуално!!!
[SIGPIC][/SIGPIC]-"Знанието е сила"
Всеки може да опикае стените. - Бъди мъж! - осери тавана!

CITRON

Цитат на: gentu;525610-ти що не гледаш в Русия как ще се "оправят" , там са най по оправените!

Те Великите сили за това са велики, щото се надпреварват да дават на хората. Като погледнеш САЩ, Днес Русия ще представи новите помощи, Западна Европа съобщи за стимули за хората си, само и само да пазят карантина. А при нас има идна поговорка "ПРаим се на велиК" става страшно  като се направи на велик наш Ганьо , Пари нема действайте!! Друга наша поговорка, Нема мале и в склада нема! Европа дава България не дава, Явор що им се дразни. Щото има служби от едно време от доверени хора, боравещи с класифицирана информация, викахме им клатикурци.  Държавен резерв, и военновременни запаси. Спирта сега се сетиха за него, Медицинските вехториии на 40 години. Само мерки и рестрикции сега дарения, събират помощи, недостиг, Нали все умни глави, математически модели. Колко от вас знаят че си имаме Цял институт по вирусология и заразни болести. Баси, всички викат крийте се...А трябва да се копае , да се сее , Пролет е , какво ще Ядем после не се знае.
C:> GOTO NEXT LEVEL

yavor1

Цитат на: CITRON;525616
Цитат на: gentu;525610-ти що не гледаш в Русия как ще се "оправят" , там са най по оправените!

Те Великите сили за това са велики, щото се надпреварват да дават на хората. Като погледнеш САЩ, Днес Русия ще представи новите помощи, Западна Европа съобщи за стимули за хората си, само и само да пазят карантина. А при нас има идна поговорка "ПРаим се на велиК" става страшно  като се направи на велик наш Ганьо , Пари нема действайте!! Друга наша поговорка, Нема мале и в склада нема! Европа дава България не дава, Явор що им се дразни. Щото има служби от едно време от доверени хора, боравещи с класифицирана информация, викахме им клатикурци.  Държавен резерв, и военновременни запаси. Спирта сега се сетиха за него, Медицинските вехториии на 40 години. Само мерки и рестрикции сега дарения, събират помощи, недостиг, Нали все умни глави, математически модели. Колко от вас знаят че си имаме Цял институт по вирусология и заразни болести. Баси, всички викат крийте се...А трябва да се копае , да се сее , Пролет е , какво ще Ядем после не се знае.
Лимоне много си неграмотен и тъп:lol15:

Дори заглавието на темата ти е с грешки,защото ти си най-голямата грешка на природата!
 Един от твоите бивши депутати,Пантев,каза че на село няма вирус,може да си копаш с кеф,ама като пенсиониран партиен секретар,може само да ругаеш,че вашите не са на власт.
Вземай табелното оръжие,смажи ченетата,бастунчето да не забравиш и тръгвай,че Нинова зове: Партизан за бой да се стяга;)

Руснаците са се дефинирали много точно:

Нам хорошо там, где нас нет:
где не ступали наши пяди,
где ни единый за рассвет
 миг света мы не изнахратили.

там где мый,там плохо,
 там где будем,тоже будет плохо!

P.S.   Определено си облъчен(а) от Чернобил! Дори картофи,лук и чесън в РСО се внасяха от чужбина! В магазините имаше табели: Рафтовете не се продават!Стоки имаше единствено в "Специализираните магазини" за БКП ръководни кадри!БСП да си спомнят, когато гръмна Чернобил,цял набор бе кюртиран, ама не им е изгодно на Нинова и Мая Костинбродска!Схеми познати от години,много елементарно копиране Чернобилския сценарий на ЦК на БКП -РАДИАЦИЯ от Чернобил няма,Съветската радиация е най-хуманна, пийте йод за профилактика! Хибридна и биологическа война води БСП! Нов Девети септември няма да има, Путин го каза,успокойте топката,миманса Ви подхожда!На Шипка всичко е спокойно,там вируси няма,само загубеняци с Радев начело ;;573

dolby

Цитат на: yavor1;525608Много е лесно да се хейтва анонимно и безлично!
Искаш да ме убедиш,че Нинова и Радев по-добре ще управляват България ли?
 Радев го видяхме какво сътвори с неговото управление-далавери,уволнения,чистки в МВР на разследващите спонсорите му,Нинова с фалиращия банки и България Румен Гечев,дали е по-добра като управляваща?
 Нали си наясно,че спонсорите решават.

Кажи ми кой ти е спонсор,така ще разбера какъв си ти!
 Ако предлагаш алтернатива,кажи си го направо с имена и партии,а не алабализми,че който и да е,ще е по-добре от Борисов ;;basi

Що пък реши че искам да те убеждавам в нещо. Те Нинова и сие не са нещо повече от герб, те ако бяха досега 10 пъти да са му били шута на биби-то, не искат така им е добре дават им едни кинти да си траят и всичко е точно.
Но темета е за съвсем друго, абстрахирай се от политиката и виж тая статия:
https://www.dw.com/bg/%D1%82%D0%B0%D0%B9%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D0%B8%D0%BD%D0%B3%D0%B0%D0%BF%D1%83%D1%80-%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D1%82%D0%B0%D0%BC-%D1%81%D0%B5-%D1%81%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D1%85%D0%B0-%D1%81-%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D1%80%D1%83%D1%81%D0%B0/a-52949769

Виж как живота си тече без извънредно положение и всякакви такива глупости. но всичко минава през трейсване ба всички болни + масово тестване на населението +затваряне на границите, нищо от което не се случва в ервопа

dolby

-малко старо но актуално!!!

Е кво да ги гледам ? Там квото каже Путин това става.

TUISTERa

Цитат на: dolby;525464не съм съгласен с това което ти предлагаш, все пак е твое мнение. и едно уточнение - хващат всички тоя вирус, не при всички има симптоми, други го изкарват леко трети по тежко а четвърти много тежко с латентен изход.
все пак трябва да се мисли и малко в бъдеще. какво ще се случи когато всичко отмине? колко бизнеси ще фалират? и тук идва мястото на държавата да подкрепи бизнеса с реални мерки а не псевдо както се опитват да пробутат като уау мерки. само се огледайте другите бивши комунистически страни какво правят за бизненса им

Всъщност не си ме разбрал. Казах, че от 11 хващат 2-ма, ама щаба, иначе 11 са болни, двама ги броим. Тоест по проста сметка, имаме към 1400 болни и 300 в болница. Въпреки, че според мен е доста по-висока бройката.
А иначе, аз съм против тестовете в момента, не предлагам нищо. Просто режима все още е прекалено либерален за да се тества някой. Правят го за да угодят на професорите от "мозъчния" тръст, че и те да могат да се запишат някъде ... Като искат да тестват , застават пред кауфланд и тестват 1000 човека. Взимат им координатите и ги тестват след 2 седмици пак, след още две отново Какво , полицаи, банкери, незнам си кой...

dolby

Цитат на: TUISTERa;525637Всъщност не си ме разбрал. Казах, че от 11 хващат 2-ма, ама щаба, иначе 11 са болни, двама ги броим. Тоест по проста сметка, имаме към 1400 болни и 300 в болница. Въпреки, че според мен е доста по-висока бройката.
А иначе, аз съм против тестовете в момента, не предлагам нищо. Просто режима все още е прекалено либерален за да се тества някой. Правят го за да угодят на професорите от "мозъчния" тръст, че и те да могат да се запишат някъде ... Като искат да тестват , застават пред кауфланд и тестват 1000 човека. Взимат им координатите и ги тестват след 2 седмици пак, след още две отново Какво , полицаи, банкери, незнам си кой...

Стана малко обърквация тука ама както и да е.
Не мисля че си прав, от 11 хващат 11, при 4 ще протече без симптоми , но са преносители, други 4 ще протече леко , други 2 ще протече тежко и 1-2 с латентен изход. Смисъл има да се тества масово когато са съчетани с други мерки иначе не

CITRON

Цитат на: yavor1;525621
Цитат на: CITRON;525616Лимоне много си неграмотен  и тъп.

Да ти чуя решението  на ситуацията.  На Клатикурец го докарваш. Колко пъти си лежал в държавна болница!? Аз  съм наясно какво пиша, проблема ти е че нито разбираш времето в което живееш, нито знаеш къде се намираш.
C:> GOTO NEXT LEVEL

yavor1

Цитат на: CITRON;525648
Цитат на: yavor1;525621
Цитат на: CITRON;525616Лимоне много си неграмотен  и тъп.

Да ти чуя решението  на ситуацията.  На Клатикурец го докарваш. Колко пъти си лежал в държавна болница!? Аз  съм наясно какво пиша, проблема ти е че нито разбираш времето в което живееш, нито знаеш къде се намираш.
Лимончо ли си Портокалчо ли си,може и Ленинчо да си,не те знам,но си много тъп и ограничен!
 Според мен Борисов взема правилните решения,а Радев не може да вземе никакви решения,защото е заслепен от злоба и завист на лична основа!

Достатъчно добре познавам болниците,сумарно имам 90-100см операционни шевове вследствие различни инциденти!
 В частна болница веднъж ми се наложи в Италия и ми поставиха грешна диагноза, имах вирусна пневмония,а италианският доктор ме диагностицира като камъни в бъбреците!
 Не те знам от кое населено място си,но злобата и хейтването ти е типично партайгеносе от Дивия СЗ!
 Има Лекари има и Доктори,прави разлика!

an

Излишно е, CITRON. Да е к/р - да му го набиеш, ама акъл.. :)

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания