Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Избор на бюджетен сателитен привмник

Започната от Мартолу, Февруари 06, 2020, 11:58:09 AM

« назад - напред »

Мартолу

Бихте ли ми казали, кой от изброените приемници е най-добър?

Redline G140- 30лв
Redline G40-25лв
 Sat Integral 1219-30лв    

:s101

gogyto

Цитат на: Мартолу;523484Бихте ли ми казали, кой от изброените приемници е най-добър?

Redline G140- 30лв
Redline G40-25лв
 Sat Integral 1219-30лв    

:s101

Все тая, редлайна отваря повече канали.
[SIGPIC][/SIGPIC]Zgemma H9 Combo, Atemio Nemesis, Golden media 990, ZHD 200, SkySat 125 см. HH(90E-45W) + 160см. no name offset(36.0E)[/FONT][/COLOR]

братушка

Най-много сам, без човешка намеса, отваря СатИнтеграл.
Същите отваря и Tiger X90/X100, по-свестен е от другите, но има проблеми със субтитрите. Отваря ги де, но е малко бозаво се наглася да помни, че трябва да ги показва.

oldman

Да използвам темата на колегата: Бихте ли ми препоръчали бюджетен комбо приемник - сат + кабелна. Да работи с С линия.
Click 100 cm, Neosat 80, Zgemma H7S, Zgemma H7C.

Мартолу

Цитат на: братушка;523488Най-много сам, без човешка намеса, отваря СатИнтеграл.
Същите отваря и Tiger X90/X100, по-свестен е от другите, но има проблеми със субтитрите. Отваря ги де, но е малко бозаво се наглася да помни, че трябва да ги показва.
Какво ще рече бозаво?Няма ли начин да се нагласи и да се справи с този проблем

братушка

Има. Просто не може да му кажеш: на този канал искам, а на този не. И езика по същия начин - един за всички канали. Ако искаш автоматично да се показват при отиване на канала де. Иначе трябва при всяко отиване на канала с копчето да задаваш да показва ей сега.
Най-добре в това отношение е СатИнтеграла: за всеки канал отделно помни да показва ли субтитри и на какъв език.
Иначе точно сатинтеграла е най-безпроблемния за употреба за непосветен ползвател. Отваря сам всичко българско, що има по сателити: ирдето на була, мултистрим, поверву. Малко недодялан от към настройките, но там програмистите се прислушват към потребителите и редовно отстраняват различните недостатъци. Но пък страда малко от към качество на картината, и това не се лекува, щото е на хардуерно ниво.
Тайгер е с най-качествена картина, но пък подобрения по софта да не очакваме.

тодор2018

Ползвам този приемник малко по скъп но е трепач има си всичко
uclan.tv/denys-h-265
ICONE IRON 4K,TIGER ONE BILLION V1  OCTAGON SX88 V2 4K Антени Tecatel 120/110 Телесистем OF105 109/100
OF100 95/89см,80/75см Н-Н мотор 80е,52е,45е,42e,39е,36e,23е,19е,16е,13е,7e,5e,1,9е.0,8w,30w

gogyto

Цитат на: тодор2018;523496Ползвам този приемник малко по скъп но е трепач има си всичко
uclan.tv/denys-h-265

Има ли включени сървъри някакви в него?
[SIGPIC][/SIGPIC]Zgemma H9 Combo, Atemio Nemesis, Golden media 990, ZHD 200, SkySat 125 см. HH(90E-45W) + 160см. no name offset(36.0E)[/FONT][/COLOR]

teolink

Цитат на: братушка;523495...Отваря сам всичко българско, що има по сателити: ирдето на була.....
С автоъпдейт ли е или се слагат ключета (софткам)?

taewu

азиатец и половина

naumovi

Цитат на: тодор2018;523496Ползвам този приемник малко по скъп но е трепач има си всичко
uclan.tv/denys-h-265

От къде може да се купи ?

милен8401

skyboy

Цитат на: oldman;523491Да използвам темата на колегата: Бихте ли ми препоръчали бюджетен комбо приемник - сат + кабелна. Да работи с С линия.

Paco sat 1260
68 лв има и аванти сървър за 1 година

Sent from my iPhone X using Tapatalk Pro

братушка

Цитат на: teolink;523503С автоъпдейт ли е или се слагат ключета (софткам)?
1219/1229 е с аутоапдейт. При това работи много бързо: 3-5сек и каналите светват.
Тайгера също е с АА. Макар че за 2 години имах 2 случая да не иска да обнови сам. Бутнах ключета на ръка и пак с месеци сам се справя.
Редлайна по начало сам си намираше ключета, ако беше вързан към интернета, но после спря. Подозирам, че е свързано с бонуса на кака за 6 мес. Спря бонуса - спря и да се апдейтва през нета. Но като бутнеш на ръка или с флешка няма проблеми. Файлът там не се нарича софткам, но има същия формат.

Редлайн и СатИ имат и бонус кака (6мес и 1г съответно). Но и двата са някакви орязани. По-малко от половината от була излиза. И доста запецва услугата и при двата.

За качество на картинката на 1219: не мога да формулирам в какво точно е по-зле от другите, то ми е на ниво усещане. Може би защото през мен минаха доста модели приемници последните години и имам база за сравнение. Много хора не го забелязват, особено пенсионери. С оглед общите му възможности и цена най-препоръчвам точно него за възрастни.

Имам и Юклан Б6 - най-бозавото нещо, което е минавало през ръцете ми.

братушка

Цитат на: taewu;523506има ли още с ключета бг канали ?!
БГ канали има:
39Е - ФТА и Ирдето;
45Е - ФТА;
33Е - мултистрим;
4.9Е - ПоверВу (4 канала: АнималПланет, Дисковери, ИнвестигейшънДисковери, TLC. АнималПланет със бг субтитри, други с бг звук).
Общо 35 канала. Докарват се с 2 булсатски чинии, 4 конвертора и малък дайсек. Е, излизат и бая "бонуси" на други езици при тази схема.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания